Maastohiihtomatkat Maastohiihtomatkat

You Travelin maastohiihdon matkat 2021-22

Perinteinen vai luistelutyyli? Ei väliä, molempia löytyy. Kauden 2021-22 monipuolinen matkavalikoima laduille on nyt varattavissa. Huom! Kohdetarjontamme voi vielä päivittyä kauden mittaan!

Avoin kauppa

Avoin kauppa

Vastuullisesti kohti uusia aktiivisia lomakokemuksia. Tarjoamme kaikkiin kauden 2021-22 maastohiihto- ja laskettelumatkoihimme kuluttoman peruutus- ja muutosoikeuden, joka on voimassa 30.9.2021 asti.

Tutustu

Aikataulu maastohiihtomatkat

Aikataulu maastohiihtomatkat

Sukset jalkaan ja ladulle! Varaa paikkasi murtsitalven 2021-22 maastohiihtomatkoillemme. Muista, että täydennämme maastohiihdon valikoimaa vielä kauden mittaan.

Tutustu

Alppitupla - St. Moritz ja Davos

Alppitupla - St. Moritz ja Davos

Nyt riittää latuja. Kerrassaan mainio Alppitupla 6.-13.3.2022 Sveitsin legendaarisissa hiihtokohteissa St. Moritzissa ja Davosissa. Korkealla sijaitsevat ladut tarjoavat erinomaiset olosuhteet vielä maaliskuussa ja alppiauringon lämmössä kelpaa hiihdellä pidempäänkin.

Tutustu

Italia - Toblach

Italia - Toblach

Maastohiihtomatkat Italian Toblachiin 8.1.-5.2.2022. Etelä-Tirolin helmen ladut tarjoavat huikeat puitteet kaikille maastohiihdon ystäville tyylistä riippumatta. Täällä hiihdettävää riittää loputtomiin, parasta A-laatua!

Tutustu

Itävalta - Achensee

Itävalta - Achensee

Tirolin Achensee on maastohiihtokohteidemme uusin tulokas. Yli 200 kilometriä latuja vuorten välissä sijaitsevassa järvimaisemassa. Matkat 16.1.-27.2.2022 välisenä aikana. Majoitukset Achenseen hiihtomatkoilla Pertisaussa ja Maurachissa.

Tutustu

Itävalta - Seefeld

Itävalta - Seefeld

Maastohiihtomatkat Alppien tunnetuimmille laduille 22.1.-5.3.2022. Valinnanvaraa mm-kisaladuista lähtien! Anna viimeisen päälle tyylikkään vuoristokylä Seefeldin säväyttää. Majoitusvaihtoehtona myös naapurissa sijaitseva idyllinen Leutasch.

Tutustu

Itävalta - Seefeld Loppiainen

Itävalta - Seefeld Loppiainen

Kinkunsulatusmatka maastohiihdon huippupaikoille Alppikylä Seefeldiin 2.-9.1.2022. Vietä joululoman loppuosa viilettäen Itävallan parhaimmistoon kuuluvilla laduilla. Majoitusvaihtoehtoina Seefeld ja naapurikylä Leutasch.

Tutustu

Sveitsi - Davos

Sveitsi - Davos

Maastohiihtomatkat Alppien monipuolisimpiin hiihtomaisemiin 6.2.-27.3.2022. Nappikohde hiihtäjälle, joka arvostaa lumivarmoja latuja, kaupungin palveluja ja ennen kaikkea hyvää hiihtoa!

Tutustu

Sveitsi - St. Moritz

Sveitsi - St. Moritz

Legendaarinen talviurheilukeskus ja Sveitsin maastohiihdon huippukohde  23.1.-6.3.2022. Hiihdä ja laskettele halutessasi samana päivänä! Upeat alppimaisemat ja monipuolisia tapahtumia tarjoava kylä.

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Matkustaminen You Travelin matkalla on helppoa ja mukavaa, mutta silloin tällöin tulee kysyttävää. Kokosimme useimmin kysytyt kysymykset maastohiihtomatkoista yhteen paikkaan.

Klikkaa kysymyksiin

Ryhmäalennus

Ryhmäalennus

Tarjoamme vähintään 8 hengen ryhmille talven 2021-2022 hiihtomatkoista tuntuvan alennuksen. Katso tarkemmat tiedot ryhmämatkojen alennuksista!

Tutustu

Kuvia maastohiihtomatkoiltamme

Kesä 2022 vaellusmatkat ja pyörämatkat Varaa kesä 2022 ennakkoon Kysy lisää matkoistamme vaelluspoluille ja pyöräteille. Kesä 2022 tulee nopeammin kuin uskotkaan!

Kesä 2022

Tutustu kesän vaellus- ja pyörämatkoihimme. Aktiivilomia Euroopan Alpeille, Pyreneitten vuoristoon, Balkanille ja Suomeenkin. Jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella!