Seefeld Itävalta - Seefeld Loppumaton määrä latuja ja paljon muuta lomapuuhaa!

Maastohiihton riemua Alppien tunnetuimmilla laduilla 7.1.-10.3.2024

Itävallan ykköskohde ladulle, jossa hiihtäjillä riittää valinnanvaraa MM-kisojen laduista lähtien. Tyylikäs vuoristokylä säväyttää ja iloinen tirolilaistunnelma nostaa lomafiiliksen korkealle!

 • Alppien tunnetuinpia maastohiihtokeskusia
 • Viihtyisä ja tunnelmallinen Seefeldin kylä
 • Laaja valikoima vaikeusasteeltaan ja maastotyypiltään erilaisia latuja
 • Vaihtoehtoista lisäohjelmaa välipäiville tarjoavat lähietäisyydellä sijaitsevat Innsbruck ja Garmisch-Partenkirchen, joihin pääset lähijunalla
 • Hiihdon lisäksi tarjolla kunnostettuja talvivaellusreittejä, laskettelurinteitä, uimahalli ja muita aktiviteetteja
 • Matkan hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus

Lue lisää

Seefeld

Maastohiihdon tosiystävälle

Seefeldin huikaiseva lähes 250 km pitkä latuverkosto sopii niin kuntoilijalle kuin aktiivihiihtäjällekin. Hiihtoperinteitä pursuava Seefeld on isännöinyt MM-kisoja viimeksi vuonna 2019, mutta historiassa riittää arvokisoja muutenkin. Alueella on hiihdetty kahdet talviolympialaiset vuosina 1964 ja 1976, jolloin itse Juha Mietokin on lykkinyt laduilla. Seefeldin ympäristön niittyjen ja metsien hiihtoreitit ovat vaikeusasteeltaan jonkin verran haastavampia naapurikylä Leutaschiin verrattuna. Etenkin kisaladuissa ja latukartan mustilla reiteillä on haastetta kelle tahansa harrastajalle. Kylästä johtaa myös toistakymmentä kilometriä pitkä latu kohti Saksan rajaa Scharnitziin.

Lisää latuja on läheissä Leutaschissa (bussimatka kylien välillä kestää noin 15 min). Sympaattisen kylän ladut ovat profiililtaan keskimäärin Seefeldiä helpompia, lisäksi latukilometrejä on enemmän. Erityismaininnan ansaitsevat laakson komeat maisemat yli 2500 metriin kohoavine huippuineen.

Seefeld

Monipuolinen lomakohde

Hotelleista saatavalla vieraskortilla (Olympiaregion Seefeld Gästekarte) saat latumaksun koko oleskelusi ajaksi 29 euron hintaan. Vieraskortti on samalla bussilippusi, voit matkustaa kortilla ilmaiseksi alueen viiden kylän välillä.

Seefeldissä voit harrastaa myös laskettelua. Kylän oma laskettelualue käsittää lähes 50km rinteitä, etenkin Rosshütte ansaitsee suosituksen. Rinteissä saavutetaan jopa 800 metriä korkeuseroa, ja yli 2000 metrin korkeudessa sijaitsevalla yläasemalla kannattaa käydä pelkästään upeiden maisemien vuoksi. Voit myös hankkia Happy Ski Card -nimisen hissilipun (päivälippu aikuisille noin 45 euroa), joka käsittää yli 200 km rinteitä, mukaan lukien Saksan Garmisch-Partenkirchenin hienot rinteet majesteettisen Zugspitze-vuoren alueella.

Seefeldissä riittää nähtävää ja tekemistä myös silloin kun et hiihdä tai laskettele. Keskustan viehättävällä kävelykadulla on monia eri palveluja, ravintoloita, kahviloita jne. Raittiista ulkoilmasta ja upeista maisemista voi nauttia vaikkapa kunnostetuilla talvivaelluspoluilla (150 km reittejä). Lähialueen nähtävyyksille on helppo kulkea junalla, esimerkiksi Innsbruckiin ja Garmischiin on vajaan tunnin junamatka.

Seefeld keskusta WEBKAMERA Leutasch WEBKAMERA
Katso Seefeld-Leutasch LATUKARTAT
Katso Seefeld RINNEKARTTA

alk.  1095 €
FAKTAT

Ajankohta: 7.1.-10.3.2024

Omatoimikohde:
Kohteessa ei ole You Travelin opasta.

Ladut: 279 km
Luistelu: 125 km
Perinteinen: 154 km
Helppoja: 59 km
Keskitaso: 50 km
Haastava: 70 km
Pisin latu:
 21 km
Ladut ylin/alin: 1550 m / 1180 m
Latumaksu:
Noin 15 euroa/vko (alennettu hinta hotellin vieraskortilla)
Kyläkorkeus: 1200 m
Seefeldin kotisivut: www.seefeld.at

Alustava lentoaikataulu München:
AY1401: HEL 07:50 – MUC 09:30
AY1402: MUC 10:30 – HEL 14:10
Lentokenttäkuljetukset: Noin 2h 30min

Lisätietoja matkasta

Latukortti

 • Hotelleista saatavalla vieraskortilla (Olympiaregion Seefeld Gästekarte) saat latumaksun koko oleskelusi ajaksi alennettuun hintaan.

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin sunnuntaisin 7.1.-10.3.2024.
 • Lisämatkatavarat, esim suksipussi, max. 23kg (voi sisältää useamman parin suksia ja monot) lisämaksu (noin 60-75 euroa) menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).
 • Laskettelumatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset München – Seefeld (n. 2 h 30 min.).

Hyvä tietää

 • Seefeldissä kisattiin talviolympialaisten hiihto-osuudet vuosina 1964 ja 1976. Keskuksessa on pidetty myös hiihdon MM-kilpailut vuosina 1985 ja 2019.
 • Seefeldistä pääset paikallisjunalla alle tunnissa Innsbruckiin tai jopa Saksan puolelle Garmisch-Partenkircheniin.
 • Latukortti on ehdoton juttu, sillä saat käyttöösi järisyttävät noin 250 kilometriä hiihtolatuja. Hotelleista saatavalla vieraskortilla (Olympiaregion Seefeld Gästekarte) saat latumaksun koko oleskelusi ajaksi alennettuun hintaan!

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Hotelli Das Kaltschmid

YLEISTÄ

Hyvätasoinen hotelli, vain aikuisille, hintaan sisältyy buffetaamiainen, lisämaksusta puolihoito. Paikallinen turistivero noin 20 euroa ei sis. hintaan (maksu paikan päällä) Oleskelutilat, wlan, baari sekä ravintola. Hotellissa on n. 800m2 spaosasto, jossa saunat, ja kaksi uima-allasta. Paikallinen luokitus hotelli****.

HUONEET

Standard 2h huone, jossa parivuode, tai 1h standard huone, joissa kokolattiamatto, TV, talletus sekä suihku/kylpy, hiustenkuivaaja sekä wc.

SIJAINTI:

Sijainti keskustassa kävelykadun varrella, skibussin pysäkki hotellin edessä. Lähin latu noin 100 m., Rosshütten laskettelurinteet noin 450 m.

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus/henkilö 2h huoneissa tai 1h huone, aamiainen, lisämaksusta puolihoito.

Lisämaksusta:

Puolihoito (3 ruokalajin illallinen) Kylän turistivero (n. 20 euroa/vko) maksetaan paikan päällä.

Hotelli Central

YLEISTÄ

Laadukas hotelli Seefeldin keskustassa, erinomainen palvelu. Ravintola, baari, wlan, viinikellari, lasten leikkitila, sauna ja höyrysauna. Paikallinen luokitus hotelli****.

HUONEET

Laminaattilattiat, parivuode, lisävuodemahd., sat-TV, talletus, parveke sekä suihku tai kylpy, wc ja hiustenkuivaaja. Lisämaksusta huone yhdelle.

SIJAINTI

Pääkadun varrella ydinkeskustassa, skibussin pysäkki hotellin edessä, ladut n. 500m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa (lisävuode mahd.), buffetaamiainen.

LISÄMAKSUSTA:

Puolihoito 250 euroa (lapset 4-13 vuotta 170 euroa), aamiaisen lisäksi neljän ruokalajin illallinen ja salaattibuffet. Kohteen turistivero sis.hintaan.

Kuvia Seefeldin laduilta

Videoesittely Seefeld maastohiihto

Varaa matka

Ota yhteyttä