Seefeld Itävalta - Seefeld Loppumaton määrä latuja ja paljon muuta lomapuuhaa!

Maastohiihtoa Tirolin henkeäsalpaavan kauniissa latumaisemissa 8.1.-5.3.2022.

Valinnanvaraa hiihtäjillä riittää kisaladuista lähtien ja tyylikäs vuoristokylä säväyttää. Seefeldin lisäksi voit majoittua myös läheisessä Leutaschissa, jossa iso osa laduista sijaitsee.

 • Alppien tunnetuin maastohiihtokeskus
 • Nyt lauantailennoilla Innsbruckiin, näppärä ja nopea transfer-kuljetus noin puolessa tunnissa
 • Matkan hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus
 • Viihtyisä ja tunnelmallinen Seefeld sekä miellyttävän rauhallinen Leutasch kattavan latuverkon kera
 • Vaikeusasteeltaan monen tyyppisiä latuja erilaisissa maastossa
 • Lisäohjelmaa tarjoavat lähietäisyydellä sijaitsevat Innsbruck ja Garmisch-Partenkirchen, joihin pääset helposti lähijunalla
 • Kunnostetut talvivaellusreitit, laskettelurinteet, uimahalli yms aktiviteetit hiihdon lisäksi

Lue lisää

Seefeld

Maastohiihdon tosiystävälle

Seefeldin huikaiseva 279 km pitkä latuverkosto sopii niin kuntoilijalle kuin aktiivihiihtäjällekin. Hiihtoperinteitä pursuava Seefeld on isännöinyt MM-kisoja viimeksi vuonna 2019, mutta historiassa riittää arvokisoja muutenkin. Täällä on hiihdetty mm. kahdet talviolympialaiset vuosina 1964 ja 1976, jolloin itse Juha Mietokin on lykkinyt samoilla laduilla. Seefeldin ympäristössä ladut ovat vaikeusasteeltaan jonkin verran haastavampia ja ne kulkevat osin niityillä, osin metsän keskellä. Etenkin kisaladuissa ja latukartan mustilla reiteillä on haastetta kelle tahansa harrastajale. Kylästä johtaa myös toistakymmentä kilometriä pitkä latu kohti Saksan rajaa Scharnitziin.

Seefeldin lisäksi voit majoittua läheisessä Leutaschin kylässä (bussimatka kylien välillä kestää noin 15 min). Sympaattisen kylän ladut ovat profiililtaan keskimäärin Seefeldiä helpompia, määrällisesti latuja löytyy täällä lisäksi enemmän. Erityismaininnan ansaitsevat Leutaschin laaksoa ympäröivät erityisen upeat maisemat yli 2500 metriin kohoavine huippuineen.

Seefeld

Monipuolinen lomakohde

Hotelleista saatavalla vieraskortilla (Olympiaregion Seefeld Gästekarte) saat latumaksun koko oleskelusi ajaksi noin 15 euron hintaan. Kortilla voi hankkia myös bussikortin (Regionsbusticket, hinta noin 14 euroa), jolla voit matkustaa bussilla kaikkien alueen viiden kylän välillä.

Seefeldissä voit harrastaa myös laskettelua. Kylän oma laskettelualue käsittää lähes 50km rinteitä, etenkin Rosshütte ansaitsee suosituksen. Rinteissä saavutetaan jopa 800 metriä korkeuseroa ja yli 2000 metrin korkeudessa sijaitsevalla yläasemalla kannattaa käydä pelkästään upeiden maisemien vuoksi. Voit myös hankkia Happy Ski Card -nimisen hissilipun (päivälippu aikuisille noin 45 euroa), joka käsittää yli 200km rinteitä, mukaan lukien Saksan Garmisch-Partenkirchenin hienot rinteet Zugspitze-vuoren juurella.

Seefeldissä riittää nähtävää ja tekemistä myös silloin kun et hiihdä tai laskettele. Keskustan viehättävällä kävelykadulla on monia eri palveluja, ravintoloita, kahviloita jne. Raittiista ulkoilmasta ja upeista maisemista voi nauttia vaikkapa kunnostetuilla talvivaelluspoluilla (150km reittejä). Lähialueen nähtävyyksille on helppo kulkea junalla, esimerkiksi Innsbruckiin ja Garmischiin on vajaan tunnin junamatka.

Seefeld keskusta WEBKAMERA Leutasch WEBKAMERA
Katso Seefeld-Leutasch LATUKARTAT
Katso Seefeld RINNEKARTTA

alk.  925 €
FAKTAT

Ajankohta: 8.1.-5.3.2022

Omatoimikohde:
Kohteessa ei ole You Travelin opasta.

Ladut: 279 km
Luistelu: 125 km
Perinteinen: 154 km
Helppoja: 59 km
Keskitaso: 50 km
Haastava: 70 km
Pisin latu:
 21 km
Ladut ylin/alin: 1550 m / 1180 m
Latumaksu:
Noin 15 euroa/vko (alennettu hinta hotellin vieraskortilla)
Kyläkorkeus: 1200 m
Seefeldin kotisivut: www.seefeld.at

Alustava lentoaikataulu Innsbruck:
AY1493: HEL 09:35 – INN 11:10
AY1494: INN 12:10 – HEL 15:50
Lentokenttäkuljetukset: Noin 30 min

HUOM! Lentoaikataulu München
5.-19.2. sekä 26.2.-5.3.2022:
AY1401: HEL 09:15 – MUC 10:55
AY1402: MUC 12:00 – HEL 15:35
Lentokenttäkuljetukset: Noin 2h 15min

Lisätietoja matkasta

Latukortti

 • Hotelleista saatavalla vieraskortilla (Olympiaregion Seefeld Gästekarte) saat latumaksun koko oleskelusi ajaksi noin 15 euron hintaan.

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Innsbruckiin lauantaisin 8.1.-5.2. sekä 19.-26.2.2022
 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin lauantaisin 5.-19.2. sekä 26.2.-5.3.2022.
 • Loppiaisviikko 2.-9.1.2022, lennot MUC sunnuntaisin
 • Lisämatkatavarat, esim suksipussi, max. 23kg (voi sisältää useamman parin suksia ja monot) lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).
 • Laskettelumatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset. Innsbruck-Seefeld (n. 30min) tai München – Seefeld (n. 2 h 15 min.).

Matkan hintaan sisältyy

 • Lennot Finnairin reittikoneella Innsbruckiin tai Müncheniin.
 • Lisämatkatavarat, esim suksipussi, max. 23kg (voi sisältää useamman parin suksia ja monot) lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).
 • Laskettelumatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset. Innsbruck – Seefeld (n. 30min) tai kolmella viikolla helmikuun lähdöllä München – Seefeld (n. 2h 15 min.).

Hyvä tietää

 • Seefeldissä kisattiin talviolympialaisten hiihto-osuudet vuosina 1964 ja 1976. Keskuksessa on pidetty myös hiihdon MM-kilpailut vuosina 1985 ja 2019.
 • Seefeldistä pääset paikallisjunalla alle tunnissa Innsbruckiin tai jopa Saksan puolelle Garmisch-Partenkircheniin.
 • Latukortti on ehdoton must, sillä saat käyttöösi järisyttävät 279 kilometriä hiihtolatuja. Hotelleista saatavalla vieraskortilla (Olympiaregion Seefeld Gästekarte) saat latumaksun koko oleskelusi ajaksi vain noin 15 euron hintaan!

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Hotelli Solstein

YLEISTÄ

Hyvä ja siisti perushotelli, päärakennuksen lisäksi osa huoneista erillisessä sivurakennuksessa (noin 200m). Oleskelutilat, wlan, ravintola, baari sekä wellness osasto (avoinna klo 14-19), jossa sauna, höyrysauna. Paikallinen luokitus hotelli****.

HUONEET

Kokolattiamatot, parivuode, lisävuode mahd., parveke, sat-TV, talletus sekä suihku/kylpy, wc ja hiustenkuivaaja.

SIJAINTI:

Rauhallisen sivukadun varrella keskustan ulkopuolella, skibussin pysäkki n.150m, keskustan kävelykadulle n. 800m, lähin latu noin 1000m.

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus/henkilö 2h huoneissa (lisäv. mahd.) tai 1h huone, buffetaamiainen, iltapäivä välipala sekä neljän ruokalajin illallinen (kaksi pääruokavaihtoehtoa). Lisävuodealennus.

Lisämaksusta:

Kylän turistivero (n. 20 euroa/vko) maksetaan paikanpäällä.

Hotelli Kristall (Leutasch)

YLEISTÄ

Hyvätasoinen, vuoden 2021 aikana laajalti uusittu hotelli Leutaschin latujen läheisyydessä. Oleskelutilat, ravintola, baari, wlan sekä sisäallas, poreallas, sauna ja höyrysauna.  Iltaisin eri ohjelmaa, speck ja schnaps maistajaisia jne. Latumaksu sisältyy matkan hintaan. Paikallinen luokitus hotelli ****.

HUONEET

Tilavat huoneet (ei uusittuja), joissa kokolattiamatto, parivuode, lisävuode mahd. erikseen pyydettäessä, sat-TV, talletus, jääkaappi, parveke sekä suihku tai kylpy, wc.

SIJAINTI

Rauhallisella sivukadulla, ladut ja skibussin pysäkki n. 100m, keskusta (Leutasch) noin 300m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa, puolihoito eli buffetaamiainen sekä 5 ruokalajin illallinen ja salaattibuffet sekä iltapäivän välipala (keittoa, kakkua yms). Latumaksu! ja turistivero sis. hintaan.

Hotelli Central

YLEISTÄ

Laadukas hotelli Seefeldin keskustassa, erinomainen palvelu. Ravintola, baari, wlan, viinikellari, lasten leikkitila, sauna ja höyrysauna. Paikallinen luokitus hotelli****.

HUONEET

Laminaattilattiat, parivuode, lisävuodemahd., sat-TV, talletus, parveke sekä suihku tai kylpy, wc ja hiustenkuivaaja. Lisämaksusta huone yhdelle.

SIJAINTI

Pääkadun varrella ydinkeskustassa, skibussin pysäkki hotellin edessä, ladut n. 500m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa (lisävuode mahd.), buffetaamiainen.

LISÄMAKSUSTA:

Puolihoito 160 euroa, aamiaisen lisäksi neljän ruokalajin illallinen ja salaattibuffet. Kohteen turistivero sis.hintaan.

Kuvia Seefeldin laduilta

Videoesittely Seefeld maastohiihto

Varaa matka

Ota yhteyttä