Pyöräily kaikki matkat Pyöräilymatkat 2023

You Travelin pyöräilymatkat

You Travelin pyöräilykohteet 2024 Alpeilla, muualla Euroopassa ja kotimaassa!

You Travelin matkoilla koet pyöräilyn nautinnon niin Alpeilla kuin kotimaassakin! Tarjoamme upeita kokemuksia tosiharrastajalle ja nautiskelijalle, opastettuna tai omatoimisesti – olipa kyseessä sitten alkukevään Alsacen viinialueet, keskikesän Saariston Rengastie tai elokuiset Italian Alpit.

Suomessa tarjoamme lukuisia opastettuja ja omatoimisia kohdevaihtoehtoja Saimaalta Turun Saaristoon ja Lapista Ahvenanmaalle saakka. Kotimaan pyöräilypaketeissa hintaan sisältyvät majoitus, etappien aikana tarvittavat paikalliskuljetukset maanteillä ja vesireiteillä sekä matkatavaroiden kuljetus.

Vuonna 2024 tarjoamme myös omatoimimatkoja retkipyöräilijöille, hintaan sisältyvät majoitukset, matkatavaroiden kuljetuspalvelu sekä reittikartat ja ohjeet.

Andorra - La Massana E-bike MTB

Andorra - La Massana E-bike MTB

Useimmalle tuntematon Andorran pikkuvaltio Euroopan toisella laidalla tarjoaa upeat pyöräilyreitit, mahtavat maisemat ja rennon ilmapiirin. Pelaa varman päälle ja lähde lomalle pyöräilemään kesäkuun lämpöön!

Tutustu

Andorra - La Massana DH

Andorra - La Massana DH

Andorran alamäkiajon erikoisviikolla tutustut Vallnordin bike parkkiin, laadukkaaseen ja moderniin fillarikeskukseen La Massanan alueella Pyreneillä. 40 kilometriä monipuolisia reittejä, modernit hissit ja erinomainen meininki!

Tutustu

Italia - Verona-Garda

Italia - Verona-Garda

Retkipyöräilyä Alppien siimeksessä. Koe Pohjois-Italian viininviljelysmaat, pienten kylien täplittämä Gardajärvi sekä unohtumaton Veronan kaupunki pyörän satulasta käsin!

Tutustu

Italia - Veneton helmet<br />
Omatoimimatkat

Italia - Veneton helmet
Omatoimimatkat

Tutustu Venetsian ja Proseccon alueisiin pyöräillen! Upeat vuoristo-, meri-, laguuni- ja viininviljelysmaisemat, kulttuurinähtävyydet, ruoka ja viini sekä omaan tahtiin etenevä matka on nyt varattavanasi huhtikuusta syyskuuhun.

Tutustu

Itävalta - Zillertal e-MTB

Itävalta - Zillertal e-MTB

Toteuta fillarimatka sähkökäyttöisillä maastopyörillä Tirolin Zillertalissa! Vaihtelevat ja erittäin monipuoliset reitistöt, laadukkaat vuokrapyörät ja paikallisopas tutustuttavat sinut sähkömaastopyöräilyn saloihin!

Tutustu

Portugal - Algarven Rannikkoreitti

Portugal - Algarven Rannikkoreitti

Mukavaa ja nautinnollista retkipyöräilyä Euroopan lounaiskulmassa Algarven upealla rannikkoseudulla. Portugalin matkalla reitit ovat helppoja, maisemat kauniita ja sähköpyörällä toteutettavaan matkaan pystyy osallistumaan aloittelijakin!

Tutustu

Saksa - Bodenseen kierto<br />
Omatoimimatkat

Saksa - Bodenseen kierto
Omatoimimatkat

Lähde pyöräilyn omatoimimatkalle Euroopan kuuluisimman järven ympäri. Saksa, Itävalta ja Sveitsi, hyvät vuokraretkipyörät, paikalliskulttuuria, unohtumattomia maisemia ja leppoisaa lomailua omassa tahdissa polkien. Valitse juuri sinulle sopiva ajankohta huhti-lokakuun välillä!

Tutustu

Suomi - Saariston Rengastie

Suomi - Saariston Rengastie

Saariston Rengastie on klassikko kaikille kesäpyöräilijöille. Vesireitit, kauniit maisemat ja helpot etapit ovat tehneet siitä yhden Suomen suosituimmista pyöräreiteistä. Kokeile kesän suosikkia!

Tutustu

Suomi - Saariston Ulkorengas<br />
Omatoimimatkat

Suomi - Saariston Ulkorengas
Omatoimimatkat

Käkkärämäntyjä, punaista asfalttia, linnanraunioita ja saariston elämää. Ulkorenkaan pyörämatkalla pääset kokeilemaan Saaristomeren ja Ahvenanmaan yhdistettyä pyörämatkaa!

Tutustu

Suomi - Saimaa

Suomi - Saimaa

Saimaan pyörämatkalla poljetaan Lappeenrannasta Imatralle ja Parikkalasta Puumalaan. Matkalla koet kauniit järvimaisemat, paikalliset herkut ja rennon ilmapiirin. Anna kesäisen Kaakkois-Suomen yllättää!

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mitä matkalle lähtiessä kannattaa ottaa huomioon? Katso useimmin esitetyt kysymykset, etenkin jos olet lähdössä ensi kertaa reissuun.

Klikkaa kysymyksiin

Kuvia pyöräilymatkoiltamme

Tulevat pyöräilymatkat