Pyöräily kaikki matkat Pyöräilymatkat

You Travelin pyöräilymatkat

Kesän ja syksyn 2022 uudet kohteet Alpeilla, muualla Euroopassa ja kotimaassa nyt varattavissa!

You Travelin matkoilla koet pyöräilyn nautinnon niin Alpeilla kuin kotimaassakin! Tarjoamme upeita kokemuksia tosiharrastajalle ja nautiskelijalle, opastettuna tai omatoimisesti – olipa kyseessä sitten alkukevään Alsacen viinialueet, keskikesän Saariston Rengastie tai elokuiset Italian Alpit.

Suomessa tarjoamme lukuisia opastettuja ja omatoimisia kohdevaihtoehtoja Saimaalta Turun Saaristoon ja Lapista Ahvenanmaalle saakka. Kotimaan pyöräilypaketeissa hintaan sisältyvät majoitus, etappien aikana tarvittavat paikalliskuljetukset maanteillä ja vesireiteillä sekä matkatavaroiden kuljetus.

Vuonna 2022 tarjoamme myös runsaasti omatoimimatkoja retkipyöräilijöille muun muassa Sveitsiin, Itävaltaan, Saksaan, Ranskaan ja Sloveniaan. Omatoimimatkan hintaan sisältyvät majoitukset, matkatavaroiden kuljetuspalvelu sekä reittikartat ja ohjeet.

Aikataulu pyöräilymatkat

Aikataulu pyöräilymatkat

You Travelin kesän 2022 pyöräilymatkat Alpeille, Suomeen ja Balkanille odottavat! Osa kohteista on jo varattavissa, ja päivitämme loput aikataulumme pyöräilymatkojen osalta mahdollisimman pian.

Tutustu

Italia - Cortina d´Ampezzo

Italia - Cortina d´Ampezzo

Alppien monipuolisimpiin pyöräilykohteisiin lukeutuva Cortina d´Ampezzo tarjoaa 26.6.–17.7.2022 kolmen eri pyöräilyviikon aikana yli 700 kilometriä vaihtelevia reittejä Dolomiittien maisemissa. Täältä jokainen fillaristi löytää itselleen sopivat reitit!

Tutustu

Italia - Toblach Tähtiviikko

Italia - Toblach Tähtiviikko

Toblachin Tähtiviikko 17.7.–24.7.2022 Italiassa tarjoaa retkipyöräilyä rennoissa tunnelmissa Etelä-Tirolissa. Pyöräilyn lisänä vietämme yhden kaupunkipäivän yöpymisineen Venetsiassa!

Tutustu

Italia - Venetsia & Prosecco

Italia - Venetsia & Prosecco

Omatoimiset pyöräilymatkat Venetsian laguunialueilta Proseccoon asti 16.4.–30.9.2022 välisenä aikana. Adrianmeren aurinko, lämpimät asfalttitiet, viinitilat ja suussasulava italialainen jäätelö kutsuu!

Tutustu

Italia - Verona-Garda

Italia - Verona-Garda

Tutustu neljän päivän ajan eteläisen Gardajärven alueeseen ja etappeihin. Lisäksi vietämme kolme päivää Veronan, romantikkojen luvatun kaupungin pyöräilymaastosta ja maisemista nauttien! Viininmaistelua, kulttuuria ja tietysti pyöräilyäkin, 1.10.-8.10.2022!

Tutustu

Itävalta - Passau-Wien

Itävalta - Passau-Wien

Pyörämatkojen omatoimikohde Tonavan varren klassikkoreiteille Saksan rajalta Passausta Itävallan pääkaupunkiin Wieniin. Kauden 2022 matkat varattavissa 7.5.–30.9.2022 välisenä aikana päivittäisillä lähdöillä!

Tutustu

Itävalta - Zillertal E-BIKE MTB

Itävalta - Zillertal E-BIKE MTB

Kokeile sähköpyöräilyn ensipuraisua Itävallan Zillertalissa! E-BIKE MTB tarjoaa Tirolin tasokkaimmat 1200 kilometriä reitistöä ja aivan uskomattoman upeat maisemat korkeiden huippujen keskellä. Mars matkaan 17.–24.7.2022!

Tutustu

Suomi - Lappi ja Norjan Jäämeri

Suomi - Lappi ja Norjan Jäämeri

Lapin ja Norjan Jäämeren pyörämatkalla saat polkea ruskan värittämissä maisemissa. Koe vuonomaisemat, Suomen kaunein tie, Jäämeri ja Pykeijan kylä. Suomen ja Lapin pohjoisin kolkka on mahtava pyöräilykohde syksyn retkipyöräilijälle!

Tutustu

Suomi - Rannikkoreitti

Suomi - Rannikkoreitti

3.7. ja 24.7.2022 järjestettävällä Rannikkoreitillä pääset maistelemaan Lounais-Suomen makeimpia maalaismaisemia. Kun samaan pakettiin lisätään Saaristomeren luonnonpuiston käkkärämäntyiset kalliorannat ja historialliset ruukkimiljööt, on koko paletti valmis. You Travelin fillarintarakalla kohti heinäkuista ja kiireetöntä pyöräilylomaa!

Tutustu

Suomi - Saariston Rengastie

Suomi - Saariston Rengastie

Lähde Saariston Rengastielle kiireettömien ja luonnonkauniiden reittien varrelle saariston parhaista puolista nauttimaan. Kiistatta yksi Suomen legendaarisimmista reiteistä! Matkat seuraavina ajankohtina: 19.6.–22.6.2022, 17.7.–20.7.2022 ja 21.8.–24.8.2022

Tutustu

Suomi - Saimaa

Suomi - Saimaa

Saimaan pyöräily vie sinut maailman kaunimpiin järvimaisemiin 3.–7.7.2022 ja 31.7.–4.8.2022. You Travelin kyydissä koet Itä-Suomen kiinnostavimmat kesäkohteet Lappeenrannasta Puumalaan ja nautit paikallisista herkuista!

Tutustu

Suomi - Åland

Suomi - Åland

You Travelin opastettu Ahvenanmaan pyöräily 11.–14.7.2022 näyttää sinulle saarten upean luonnon ja vaihtelevat maisemat. Klassikopyöräreitti, joka jokaisen fillaristin pitää kokea!

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mitä matkalle lähtiessä kannattaa ottaa huomioon? Katso useimmin esitetyt kysymykset, etenkin jos olet lähdössä ensi kertaa reissuun.

Klikkaa kysymyksiin

Kuvia pyöräilymatkoiltamme

Tulevat pyöräilymatkat

Laskettelu Varaa talven matkasi! Katso lisää hiihtomatkoistamme ladulle ja laskettelurinteeseen.

Talvi 2022-23

You Travelin laskettelu- ja maastohiihtomatkat 2022-23 nyt myynnissä. Katso talvikohteemme rinteeseen ja ladulle!