Pyöräily kaikki matkat Pyöräilymatkat

You Travelin pyöräilymatkat

Kesän 2022 pyöräilymatkojen valmistelu on jo käynnissä. Ensi kesän uudet kohteet Alpeilla, muualla Euroopassa ja kotimaassa päivitetään mahdollisimman pian!

You Travelin matkoilla koet pyöräilyn nautinnon niin Alpeilla kuin kotimaassakin! Tarjoamme upeita kokemuksia tosiharrastajalle ja nautiskelijalle, opastettuna tai omatoimisesti – olipa kyseessä sitten alkukevään Alsacen viinialueet, keskikesän Saariston Rengastie tai elokuiset Italian Alpit.

Suomessa tarjoamme lukuisia opastettuja ja omatoimisia kohdevaihtoehtoja Saimaalta Turun Saaristoon ja Ahvenanmaalle saakka. Kotimaan pyöräilypaketeissa hintaan sisältyvät majoitus, matkan aikana tarvittavat paikalliskuljetukset ja laiva- tai lauttamatkat sekä matkatavaroiden kuljetus.

Vuonna 2022 tarjoamme myös runsaasti omatoimimatkoja retkipyöräilijöille mm. Sveitsiin, Itävaltaan, Saksaan, Ranskaan ja Sloveniaan. Omatoimimatkan hintaan sisältyvät majoitukset, matkatavaroiden kuljetuspalvelu sekä reittikartat ja ohjeet.

Aikataulu pyöräilymatkat

Aikataulu pyöräilymatkat

You Travelin syksy 2021 on pyöräilymatkojen puolesta paketissa, ja nyt on aika suunnata katseet seuraavaan kauteen! Päivitämme aikataulumme pyöräilymatkojen osalta mahdollisimman pian.

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mietitkö mitä matkalle lähtiessä kannattaa ottaa huomioon? Katso useimmin esitetyt kysymykset, etenkin jos olet lähdössä ensi kertaa reissuun.

Klikkaa kysymyksiin

Kuvia pyöräilymatkoiltamme

Laskettelu Varaa talven matkasi! Katso lisää hiihtomatkoistamme ladulle ja laskettelurinteeseen.

Talvi 2021-22

Tutustu maastohiihto- ja laskettelumatkoihimme. Tänä talvena lennämme Alpeille, Pyreneille, Balkanille ja Lappiin, jopa Rapakon taakse Pohjois-Amerikkaan!