Pyöräily kaikki matkat Pyöräilymatkat

You Travelin pyöräilymatkat

Kesän 2022 pyöräilymatkojen valmistelu on jo käynnissä, mutta nyt viedään viimeisiä matkoja syksyn 2021 osalta. Ensi kesän uudet kohteet Alpeilla, muualla Euroopassa ja kotimaassa päivitetään mahdollisimman pian!

You Travelin matkoilla koet pyöräilyn nautinnon niin Alpeilla kuin kotimaassakin! Tarjoamme upeita kokemuksia tosiharrastajalle ja nautiskelijalle, opastettuna tai omatoimisesti – olipa kyseessä sitten alkukevään Alsacen viinialueet, keskikesän Saariston Rengastie tai elokuiset Italian Alpit.

Suomessa tarjoamme lukuisia opastettuja ja omatoimisia kohdevaihtoehtoja Saimaalta Turun Saaristoon ja Ahvenanmaalle saakka. Kotimaan pyöräilypaketeissa hintaan sisältyvät majoitus, matkan aikana tarvittavat paikalliskuljetukset ja laiva- tai lauttamatkat sekä matkatavaroiden kuljetus.

Vuonna 2022 tarjoamme myös runsaasti omatoimimatkoja retkipyöräilijöille mm. Sveitsiin, Itävaltaan, Saksaan, Ranskaan ja Sloveniaan. Omatoimimatkan hintaan sisältyvät majoitukset, matkatavaroiden kuljetuspalvelu sekä reittikartat ja ohjeet.

Aikataulu pyöräilymatkat

Aikataulu pyöräilymatkat

Pyöräilykauden viimeisiä hetkiä viedään. Varaa paikkasi syksyn 2021 pyöräilymatkojen tarjouslähtöihin, vain muutama päivä aikaa!

Tutustu

Itävalta - Mayrhofen ebike MTB-viikko

Itävalta - Mayrhofen ebike MTB-viikko

Syksyn opastettu eMTB maastopyörämatka 1.-9.10.2021 Zillertalin laakson komeissa maisemissa. Nyt viimenen paikka tarjoushintaan Itävallan Alpeille.

Tutustu

Itävalta - Passau Wien

Itävalta - Passau Wien

Tonava kaunoinen. Itävallan pyöräilyklassikko, jonka miellyttävä reitti seurailee Euroopan valtavirtaa Saksan rajalta pääkaupunki Wieniin. Kauden 2021 matkat nyt varattavissa ajalle 27.3.-9.10.2021.

Tutustu

Itävalta - Salzburg ja 10 järveä

Itävalta - Salzburg ja 10 järveä

Upeita maisemia ja historian havinaa. Omatoimimatkamme Salzkammergutin alueelle 3.4.-9.10.2021 avaa eteesi Sound of Music -klassikon kuvaukselliset järvimaisemat Alppien juurella, upeaa Salzburgin kaupunkia unohtamatta.

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mietitkö mitä matkalle lähtiessä kannattaa ottaa huomioon? Katso useimmin esitetyt kysymykset, etenkin jos olet lähdössä ensi kertaa reissuun.

Klikkaa kysymyksiin

Kuvia pyöräilymatkoiltamme

Laskettelu Varaa talven matkasi! Katso lisää hiihtomatkoistamme ladulle ja laskettelurinteeseen.

Talvi 2021-22

Tutustu maastohiihto- ja laskettelumatkoihimme. Tänä talvena lennämme Alpeille, Pyreneille, Balkanille ja Lappiin, jopa Rapakon taakse Pohjois-Amerikkaan!