Wengen Vaellusmatkat

You Travelin vaellusmatkat

Huikeita elämyksiä vaeltajalle! Katso tarkemmat matkatiedot ja varaa sopiva vaihtoehto kattavasta valikoimastamme.

Järjestämme vaellusmatkoja Keski-Eurooppaan Alpeille, Pyreneiden vuoristoon, Balkanille, Välimerelle, Kanarialle ja Suomeen ympärivuotisesti pääpainon ollessa kesäkuukausissa.

Valikoimamme pitää sisällään helppoa ja kevyttä patikointia, keskitason vaellusmatkoja, sekä eritasoisia majalta majalle -vaelluksia, joilla yövytään normaalisti vuoristomajoissa.

Valtaosassa kohteistamme on mukana You Travelin suomalainen opas, mutta meiltä voit varata myös omatoimimatkoja. Tutustu tarjontaamme ja valitse matkasi!

Aikataulu vaellusmatkat

Aikataulu vaellusmatkat

Kipin kapin vaelluspolulle! Varaa paikkasi vuoden 2023 vaellusmatkoillemme. Runsaasti kohteita varattavissa!

Tutustu

Albania ja Montenegro

Albania ja Montenegro

Lähde Albanian ja Montenegron upeille vuoristopoluille unohtumattomien elämysten pariin. Kesäkuun aikana kaksi erillistä viikkoa 9.–23.6.2023 välisenä aikana tarjoavat luonnonpuistoja, merimaisemia ja vähän kaupunkilomailuakin!

Tutustu

Alppitupla - Wengen ja Kandersteg

Alppitupla - Wengen ja Kandersteg

Nauti vaeltamisesta Wengenin ja Kanderstegin yhdistelmämatkalla 6.–13.8.2023! Bernin Alpit ovat täysosuma ulkoilmaihmiselle, joka arvostaa kuvauksellisia vuoristomaisemia. Koe pala aitoa Sveitsiä!

Tutustu

Andorra - La Massana

Andorra - La Massana

Pyreneillä sijaitseva Andorra on vuoristoinen pikkuvaltio Ranskan ja Espanjan välissä Välimeren välittömässä läheisyydessä. Uusia vaellusreittejä ja upeita kokemuksia kesällä ja syksyllä!

Tutustu

Espanja - Mallorca Tramuntana

Espanja - Mallorca Tramuntana

Lähde syksyn vaelluspoluille Mallorcalle. Koe Tramuntanan vuoriston huikeat maisemat, välimerellinen tunnelma ja vaelluskelien kannalta optimaalinen syysaika!

Tutustu

Espanja - Teneriffa

Espanja - Teneriffa

Lähde patikoimaan Teneriffalle, Kanariansaarten suurimmalle ja monipuolisimmalle saarelle! Itsenäisyyspäivän matkalla 3.-10.12.2022 ja maaliskuussa 11.–18.3. 2023 koet kesän keskellä talvea. Muista myös tulevat syksyn -23 vaellusmatkat Teneriffalle!

Tutustu

Italia - Amalfi

Italia - Amalfi

Amalfin rannikko Italian Sorrentossa odottaa patikoijaa. Fantastiset maisemat, Italian ihana loppukesä ja mahtava ruokakulttuuri nivoutuvat yhteen yhdellä syksyn upeimmista vaellusviikoista!

Tutustu

Italia - Cortina d´Ampezzo

Italia - Cortina d´Ampezzo

Karut ja uskomattoman kauniit Dolomiitit viehättävät useimpia ulkoilun harrastajia Italian vaellusviikoillamme. Cortinassa jyrkkäpiirteisen vuoriston reitit kohoavat lähes kolmeen kilometriin, eivätkä ympärillesi levittäytyvät maisemat jätä ketään kylmäksi.

Tutustu

Italia - Napolilahti ja Amalfin rannikko

Italia - Napolilahti ja Amalfin rannikko

Italian vaelluskohteidemme helmiin kuuluva Napolinlahti ja Amalfin rannikko tarjoavat kolme eri kohdetta 13.–20.4.2023 saman viikon kevätmatkalla. Ischia, Capri ja Amalfi ovat täydellinen vaihtoehto vaeltajalle, joka kaipaa pientä irtiottoa arkipuuhiin.

Tutustu

Italia - Piemonte ja Liguria

Italia - Piemonte ja Liguria

Syksyn Piemonte ja Liguria on viinin ja patikoinnin ystäville sekä pittoreskeista kalastajakylämaisemista tykästyneille täydellinen valinta. Yhdistelmämatkalla näet Barolon maailmankuulun viinialueen ja Ligurian rannikolla sijaitsevan Unescon maailmanperintökohteen Cinque Terren!

Tutustu

Italia - Tour Dolomiti<br />
Majalta majalle

Italia - Tour Dolomiti
Majalta majalle

Opastettu Italian vaellusmatkamme 9.-16.7.2023  majalta toiselle niputtaa yhteen Dolomiittien maisemapaletin parhaat palat. Neljä yötä vuoristomajoissa Veneton tähtitaivaan alla, kolme Cortinassa hotellissa. Huippusuosittu vaellusmatka vuodesta toiseen.

Tutustu

Italia - Trieste

Italia - Trieste

Kokeile irtiottoa syksyn kiireistä Välimerelle, jossa kesä vielä jatkuu. Miellyttäviä patikkapolkuja ja kiinnostavaa kaupunkilomailua. Italian lisäksi osa retkistä tehdään myös Slovenian puolelle!

Tutustu

Itävalta - Achensee

Itävalta - Achensee

Heinäkuisen Tirolin mielenkiintoinen ja suurelle yleisölle verrattain tuntematon Achenseen vaellusviikko 1.–8.7.2023 Itävallassa tarjoaa poikkeuksellisen hienot järvimaisemat upeiden vuorien lisäksi.

Tutustu

Itävalta - Itä-Tirol

Itävalta - Itä-Tirol

Lähde tutustumaan aurinkoiseen Itä-Tiroliin ja sen pääkaupunki Lienziin! Hienoja vaelluspolkuja sekä unohtumattomia elämyksiä kolmella eri vaellusviikolla 25.6.-16.7.2023 Itävallassa. Lienziä ympäröivät vuoret ovat useimmille tuntematon patikkakohde, nyt kannattaa valmistautua yllättymään positiivisesti!

Tutustu

Itävalta - Mayrhofen

Itävalta - Mayrhofen

Kesän vaellusklassikkomme 8.–15.7.2023 houkuttelee patikoinnista kiinnostuneita vuodesta toiseen. Mayrhofen ja Zillertal ovat monipuolisuutensa vuoksi monen suosikkikohde. Lähde matkaan ja koe Itävallan aito alppitunnelma!

Tutustu

Itävalta - Mayrhofen<br />
Nautiskeluviikko

Itävalta - Mayrhofen
Nautiskeluviikko

Alpit aloittelijalle! Tänä kesän järjestämme Mayrhofenissa helpon tason patikkamatkan vaelluspolkujen ensikertalaisille 15.–22.7.2023. Luvassa upeita maisemia ja herkullisia lounaita alppimajoilla vaelluksien lomassa!

Tutustu

Itävalta - Mayrhofen<br />
Syysvaellus

Itävalta - Mayrhofen
Syysvaellus

Mayrhofenin syysvaellukset Zillertalissa tarjoavat upeaa ruskan väriloistoa, Almabtrieb-juhlan ja mahtavat vaelluspolut upeine maisemineen yhdellä Itävallan kauneimmista vuoristoista!

Tutustu

Portugali - Algarven rannikkovaellus<br />
Majalta majalle

Portugali - Algarven rannikkovaellus
Majalta majalle

Portugali ja Algarven eteläinen rannikko ovat mielenkiintoinen uutuus You Travelin vaellustarjontaan. Alkukevään patikkamatkalla tutustut 25.3.–1.4.2023 Atlantin rantojen upeisiin kalliomuodostelmiin ja suistoalueisiin sekä Portugalin rannikon historiaan, tulossa myös syysvaellus!

Tutustu

Ranska - Merialpit ja Riviera<br />
Majalta majalle

Ranska - Merialpit ja Riviera
Majalta majalle

Ranskan ja Italian rajalle sijoittuva maltillisen tason hotellilta hotellille kulkeva patikkaretki pitää sisällään merimaisemien ja vuorten lisäksi pittoreskeja rannikkokyliä, herkullisia ruoka- ja viinikokemuksia sekä keväisen Lounais-Euroopan kauniita vaelluskelejä!

Tutustu

Saksa - HochkönigMajalta majalle<br />
Majalta majalle

Saksa - HochkönigMajalta majalle
Majalta majalle

Hochkönigin majalta majalle -vaelluksella 26.8.–2.9.2023 vaellat Saksasta Itävaltaan ja takaisin jylhien vuortenseinämien noustessa silmiesi edessä kohti taivaita. Sopiva kohde aloittaa majalta majalle -vaellukset, jossa viikon aikana etenet yöpymispaikasta toiseen!

Tutustu

Sveitsi - Wengen

Sveitsi - Wengen

Wengenin ja Jungfraun alueen vaelluksilla koet Sveitsin kiistattomaan kärkeen kuuluvat polut ja maisemat. Massiivisten vuorijonojen ja maisemia halkovien huippujen keskellä nautiskellaan todellisesta alppitunnelmasta kahdella erillisellä kesäviikolla 23.7.–6.8.2023 välisenä aikana!

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Matkustaminen You Travelin matkalla on helppoa ja mukavaa, mutta silloin tällöin tulee kysyttävää. Kokosimme useimmin kysytyt kysymykset vaellusmatkoista yhteen paikkaan.

Klikkaa kysymyksiin

Kuvia vaellusmatkoiltamme

Tulevat vaellusmatkat

Laskettelu Varaa talven matkasi! Katso lisää hiihtomatkoistamme ladulle ja laskettelurinteeseen.

Talvi 2022-23

You Travelin laskettelu- ja maastohiihtomatkat 2022-23 nyt myynnissä. Katso koko lista talvikohteistamme rinteeseen ja ladulle!