Wengen Vaellusmatkat

You Travelin vaellusmatkat

Huikeita elämyksiä vaeltajalle! Katso tarkemmat matkatiedot ja varaa sopiva vaihtoehto kattavasta valikoimastamme.

Järjestämme vaellusmatkoja Keski-Eurooppaan Alpeille, Pyreneiden vuoristoon, Balkanille, Välimerelle, Kanarialle ja Suomeen ympärivuotisesti pääpainon ollessa kesäkuukausissa.

Valikoimamme pitää sisällään helppoa ja kevyttä patikointia, keskitason vaellusmatkoja, sekä eritasoisia majalta majalle -vaelluksia, joilla yövytään normaalisti vuoristomajoissa.

Valtaosassa kohteistamme on mukana You Travelin suomalainen opas tai matkanjohtaja, mutta meiltä voit varata myös omatoimimatkoja. Tutustu tarjontaamme ja valitse oma matkasi!

Aikataulu vaellusmatkat

Aikataulu vaellusmatkat

Kipin kapin vaelluspolulle! Katso tarkemmat aikataulut ja varaa paikkasi matkoillemme.

Tutustu

Albania ja Montenegro

Albania ja Montenegro

Eteläisen Adrianmeren rannat ja vuoristot kutsuvat kesäiseen Albaniaan ja Montenegroon. Todellinen tutkimusmatka Euroopan viimeisille tuntemattomille seuduille 8.–15.6. ja 15.–22.6.2024 välisenä aikana.

Tutustu

Andorra - La Massana

Andorra - La Massana

Koe Andorra ja Pyreneiden vuoristo kesän ja syksyn matkoillamme! Ranskan ja Espanjan välissä sijaitseva pienoisvaltio tarjoaa hienoja vaelluspolkuja ja uusia kokemuksia Keski-Euroopan kohteisiin verrattuna.

Tutustu

Espanja - Teneriffa

Espanja - Teneriffa

Lähde patikoimaan Teneriffalle, Kanariansaarten suurimmalle ja monipuolisimmalle saarelle! Joulukuussa 2.–10.12.2023 ja helmikuussa 2.–9.2.2024 voit nauttia valoisista päivistä ja kokea kesän keskellä talvea!

Tutustu

Italia - Amalfin rannikko ja Ischia

Italia - Amalfin rannikko ja Ischia

Amalfin rannikko ja Ischia tarjoavat huiman yhdistelmän vuoristoa ja merinäköaloja Napolinlahdella. Sesongin ulkopuolelle ajoittuvat kevään ja syksyn vaellusviikot ovat vaeltajan todellinen täysosuma!

Tutustu

Italia - Cortina d´Ampezzo

Italia - Cortina d´Ampezzo

Cortina d´Ampezzo, Dolomiittien tarunhohtoinen vaelluskohde tarjoaa henkeäsalpaavat maisemat, kulinaristiset herkut ja unohtumattomat vaelluselämykset Pohjois-Italian Alpeilla.

Tutustu

Italia - Piemonte ja Liguria

Italia - Piemonte ja Liguria

Piemonte ja Ligurian Cinque Terre paljastavat loppukesäisen Italian kuvankauniit vaellusreitit. Barolon viinialueet, Ligurian rannikon kiireetön elämä ja utuiseen auringonlaskuun katoava horisontti merestä nousevien kukkuloiden äärellä, tule mukaan!

Tutustu

Portugali - Algarve

Portugali - Algarve

Lähde Euroopan toiselle laidalle Portugalin Algarveen! Maltillisen tason rannikkovaelluksella nautit raikkaasta ulkoilmasta kevään ensimmäisisten auringonsäteiden kimmeltäessä Atlantin aalloilla.

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Matkustaminen You Travelin matkalla on helppoa ja mukavaa, mutta silloin tällöin tulee kysyttävää. Kokosimme useimmin kysytyt kysymykset vaellusmatkoista yhteen paikkaan.

Klikkaa kysymyksiin

Kuvia vaellusmatkoiltamme

Tulevat vaellusmatkat