vaellusmatkat Vaellusmatkat

You Travelin vaellusmatkat

Katso kevään, kesän ja syksyn vaelluskohteet Alpeille, Balkkanille, Pyreneille ja kotimaahan. You Travelin vaellus- ja patikkamatkat varattavissa nyt!

Alpit ja muut vuoristot tarjoavat kesäaikaan huikeita elämyksiä vaeltajalle. Järjestämme kesäkaudella 2022 vaellusmatkoja Pyreneiden vuoristoon, Balkanille, Välimerelle, Keski-Eurooppaan ja Suomeen. Ajankohdaltaan matkat ajoittuvat huhtikuusta lokakuuhun pääpainon ollessa kesäkuukausissa.

Valikoimamme pitää sisällään helppoa ja kevyttä patikointia, keskitason vaellusmatkoja, sekä eritasoisia majalta majalle -vaelluksia, joilla yövytään normaalisti vuoristomajoissa. Valtaosassa kohteistamme on mukana You Travelin suomalainen opas, mutta meiltä voit varata myös omatoimimatkoja.

Tutustu tarjontaamme tarkemmin ja valitse matkasi!

Aikataulu vaellusmatkat

Aikataulu vaellusmatkat

Kipin kapin vaelluspolulle! Varaa paikkasi tulevan kesän 2022 vaellusmatkoillemme. Ensimmäiset vaelluskohteemme ovat jo varattavissa!

Tutustu

Andorra - La Massana

Andorra - La Massana

Pyreneillä sijaitseva Andorra on vuoristoinen pikkuvaltio Ranskan ja Espanjan välissä Välimeren välittömässä läheisyydessä. Uusia vaellusreittejä ja upeita kokemuksia syksyn kahdella vaellusviikolla 17.9.–1.10.2022!

Tutustu

Espanja - Mallorca Tramuntana

Espanja - Mallorca Tramuntana

Lähde syksyn vaelluspoluille Mallorcalle lokakuussa 8.-15.10.2022. Tramuntanan vuoriston huikeat maisemat, välimerellinen tunnelma ja vaelluskelien kannalta optimaalinen ajankohta!

Tutustu

Italia - Amalfi

Italia - Amalfi

Amalfin rannikko Italian Sorrentossa odottaa patikoijaa. Fantastiset maisemat, Italian ihana loppukesä ja mahtava ruokakulttuuri nivoutuvat yhteen yhdellä syksyn upeimmista vaellusviikoista 15.–22.10.2022!

Tutustu

Italia - Cortina d´Ampezzo

Italia - Cortina d´Ampezzo

Karut ja uskomattoman kauniit Dolomiitit viehättävät useimpia ulkoilun harrastajia Italian kolmella vallusviikollamme 26.6.-17.7.2022 välisenä aikana. Cortinassa jyrkkäpiirteisen vuoriston reitit kohoavat lähes kolmeen kilometriin, eivätkä ympärillesi levittäytyvät maisemat jätä ketään kylmäksi.

Tutustu

Italia - Piemonte ja Liguria

Italia - Piemonte ja Liguria

Loppukevään Piemonte ja Liguria on viinin ja patikoinnin ystäville sekä pittoreskeista kalastajakylämaisemista tykästyneille täydellinen valinta.  Yhdistelmämatkalla 20.-26.5.2022 tututustut Barolon maailmankuuluun viinialueeseen ja Ligurian rannikolla sijaitsevaan Unescon maailmanperintökohteeseen Cinque Terreen!

Tutustu

Italia - Tour Dolomiti

Italia - Tour Dolomiti

Opastettu Italian vaellusmatkamme 17.-24.7.2022  majalta toiselle niputtaa yhteen Dolomiittien maisemapaletin parhaat palat. Neljä yötä vuoristomajoissa Veneton tähtitaivaan alla, kolme Cortinassa hotellissa. Huippusuosittu vaellusmatka vuodesta toiseen.

Tutustu

Italia - Trieste

Italia - Trieste

Kokeile irtiottoa syksyn kiireistä Välimerelle, jossa kesä vielä jatkuu. Miellyttäviä patikkapolkuja ja kiinnostavaa kaupunkilomailua 11.9.-18.9.2022. Italian lisäksi osa retkistä tehdään myös Slovenian puolelle!

Tutustu

Itävalta - Itä-Tirol

Itävalta - Itä-Tirol

Lähde tutustumaan kesän uutuutemme Lienziin! Aurinkoisia vaelluspolkuja sekä unohtumattomia elämyksiä kolmella eri vaellusviikolla 26.6.-17.7.2022 Itävallassa. Itä-Tirolin pääkaupunkia ympäröivät vuoret ovat useimmille tuntematon patikkakohde, nyt kannattaa valmistautua yllättymään positiivisesti!

Tutustu

Itävalta - Mayrhofen

Itävalta - Mayrhofen

Kesän vaellusklassikkomme houkuttelee patikoinnista kiinnostuneita vuodesta toiseen. Mayrhofen ja Zillertal ovat monipuolisuutensa vuoksi monen suosikkikohde. Kaksi erillistä viikkoa 17.-31.7.2022 välisenä aikana, lähde matkaan ja koe Itävallan aito alppitunnelma!

Tutustu

Ranska - Chamonix

Ranska - Chamonix

Chamonixissa näet massiiviset jäätiköt, Alppien korkeimman vuoren Mont Blancin sekä lopumattoman määrän vaelluspolkuja, joiden kuvaamisessa superlatiivit loppuvat kesken. Valittavana You Travelin kesäviikko 9.7.–16.7. sekä syysmatka 3.–10.9.2022 välisenä aikana!

Tutustu

Saksa - Hochkönig

Saksa - Hochkönig

Majalta majalle -vaellusten helmi! 28.8.-4.9.2022 välisenä aikana vaellat Saksasta Itävaltaan ja takaisin jylhien vuortenseinämien noustessa silmiesi edessä kohti taivaita. Sopiva kohde aloittaa majalta majalle -vaellukset!

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Matkustaminen You Travelin matkalla on helppoa ja mukavaa, mutta silloin tällöin tulee kysyttävää. Kokosimme useimmin kysytyt kysymykset vaellusmatkoista yhteen paikkaan.

Klikkaa kysymyksiin

Kuvia vaellusmatkoiltamme

Laskettelu Varaa talven matkasi! Katso lisää hiihtomatkoistamme ladulle ja laskettelurinteeseen.

Talvi 2022-23

You Travelin laskettelu- ja maastohiihtomatkat 2022-23 ovat tulossa myyntiin toukokuun aikana. Katso päivittyvät talvikohteiden listamme!