Wengen Vaellusmatkat

You Travelin vaellusmatkat

Huikeita elämyksiä vaeltajalle! Katso tarkemmat matkatiedot ja varaa sopiva vaihtoehto kattavasta valikoimastamme.

Järjestämme vaellusmatkoja Keski-Eurooppaan Alpeille, Pyreneiden vuoristoon, Balkanille, Välimerelle, Kanarialle ja Suomeen ympärivuotisesti pääpainon ollessa kesäkuukausissa.

Valikoimamme pitää sisällään helppoa ja kevyttä patikointia, keskitason vaellusmatkoja, sekä eritasoisia majalta majalle -vaelluksia, joilla yövytään normaalisti vuoristomajoissa.

Valtaosassa kohteistamme on mukana You Travelin suomalainen opas tai matkanjohtaja, mutta meiltä voit varata myös omatoimimatkoja. Tutustu tarjontaamme ja valitse oma matkasi!

Aikataulu vaellusmatkat

Aikataulu vaellusmatkat

Kipin kapin vaelluspolulle! Katso tarkemmat aikataulut ja varaa paikkasi matkoillemme.

Tutustu

Albania ja Montenegro

Albania ja Montenegro

Eteläisen Adrianmeren rannat ja vuoristot kutsuvat kesäiseen Albaniaan ja Montenegroon. Todellinen tutkimusmatka Euroopan viimeisille tuntemattomille seuduille, kesämatka 8.–15.6. sekä syysmatka 13.-20.9.2024.

Tutustu

Andorra - La Massana

Andorra - La Massana

Koe Andorra ja Pyreneiden vuoristo kesän ja syksyn matkoillamme! Ranskan ja Espanjan välissä sijaitseva pienoisvaltio tarjoaa hienoja vaelluspolkuja ja uusia kokemuksia Keski-Euroopan kohteisiin verrattuna.

Tutustu

Espanja - Baskimaa

Espanja - Baskimaa

Tule kokemaan kesän patikkauutuus Baskimaa! Matkalla koet Biskajanlahden rannikon, Bilbaon, Gernikan ja San Sebastianin elämykselllisen kulttuuritarjonnan sekä paikallisen keittiön parhaimmiston. Aloita kesä uutuusviikollamme 8.–15.6.2024!

Tutustu

Espanja - La Palma

Espanja - La Palma

Talvivaelluskohteidemme uutuus, Kanariansaarten La Palma odottaa Atlantin auringossa. Tule tutustumaan Kanarian kauneimmaksi kehuttuun saareen ja sen upeisiin vaelluspaikkoihin!

Tutustu

Espanja - Teneriffa

Espanja - Teneriffa

Lähde patikoimaan Teneriffalle, Kanariansaarten suurimmalle ja monipuolisimmalle saarelle! Joulukuussa 2.–10.12.2023 ja helmikuussa 2.–9.2.2024 voit nauttia valoisista päivistä ja kokea kesän keskellä talvea!

Tutustu

E5 - Alppien ylitys<br />
Saksa-Itävalta-Italia<br />
Majalta majalle

E5 - Alppien ylitys
Saksa-Itävalta-Italia
Majalta majalle

Alppien ylitys E5-reitillä Oberstdorfista Meranoon tarjoaa vaeltajalle unohtumattomia vaelluspolkuja kolmen eri valtion alueella. Todellinen majalta majalle -vaeltajan klassikko sisältää tänä vuonna kaksi uutta etappia!

Tutustu

Italia - Amalfin rannikko ja Ischia

Italia - Amalfin rannikko ja Ischia

Amalfin rannikko ja Ischia tarjoavat huiman yhdistelmän vuoristoa ja merinäköaloja Napolinlahdella. Sesongin ulkopuolelle ajoittuvat kevään ja syksyn vaellusviikot ovat vaeltajan todellinen täysosuma!

Tutustu

Italia - Cortina d´Ampezzo

Italia - Cortina d´Ampezzo

Cortina d´Ampezzo, Dolomiittien tarunhohtoinen vaelluskohde tarjoaa henkeäsalpaavat maisemat, kulinaristiset herkut ja unohtumattomat vaelluselämykset Pohjois-Italian Alpeilla.

Tutustu

Italia - Elba ja Rooma

Italia - Elba ja Rooma

Kevät- ja syysuutuus Elban saari upeine vaellusreitistöineen ja Tyrrhenanmeren rannikkomaisemineen on harvalle tuttu kohde. Korsikan naapurissa sijaitsevan saari tarjoaa upeita vaellusmaastoja sekä kiireetöntä tunnelmaa. Lisänä kaksi yötä Roomassa!

Tutustu

Italia - Garda-Molveno

Italia - Garda-Molveno

Syksyn Alppitupla tarjoaa vaellukseen Dolomiittien upeimpia alppimaisemia Molvenossa ja Gardajärven rannoilla! Monipuoliset ja ruuhkattomat vaellusreitit, upeat luonnonpuistot ja Italian loppukesän mukava sää!

Tutustu

Italia - Piemonte ja Liguria

Italia - Piemonte ja Liguria

Piemonte ja Ligurian Cinque Terre paljastavat loppukesäisen Italian kuvankauniit vaellusreitit. Barolon viinialueet, Ligurian rannikon kiireetön elämä ja utuiseen auringonlaskuun katoava horisontti merestä nousevien kukkuloiden äärellä, tule mukaan!

Tutustu

Italia - San Martino

Italia - San Martino

Tutustu San Martinoon, suurelle yleisölle tuntemattomaan vaelluskohteeseen. Monipuolinen ja mielenkiintoinen uutuus Pohjois-Italian Trentinossa!

Tutustu

Italia - Tour Dolomiti<br />
Majalta majalle

Italia - Tour Dolomiti
Majalta majalle

Tour Dolomiti Cortina d´Ampezzoa ympäröivillä Dolomiittien poluilla on tarunhohtoinen majalta majalle -vaellus, jossa näet ja koet todellisia vuoristomaisemia.

Tutustu

Itävalta - Itä-TIrol

Itävalta - Itä-TIrol

Itä-Tirol, alueen pääkaupunki Lienz ja ympäröivät vuoret kätkevät sisäänsä lukuisia mahtavia ja erittäin vaihtelevia vaellusalueita. Italian rajan kupeessa sijaitseva aurinkoa ja upeita maisemia tarjoava alue on kuin Dolomiitit pienoiskoossa!

Tutustu

Itävalta - Mayrhofen

Itävalta - Mayrhofen

Zillertalin perällä sijaitseva Mayrhofen tarjoaa takuuvarmasti huikeat vaellusreitit, paljon oheistekemistä, jäätikköjä ja ehdotonta 100% lomafiilistä. Eräs suosituimmista kohteistamme vuodesta toiseen!

Tutustu

Japani - Hakuba

Japani - Hakuba

Japani tekee paluun vaellusmatkoihimme! Pitkään toivottu Hakuba, sen unohtumattomat vaellusreitit, ruskaloisto ja Tokion sykähdyttävän urbaani metropoli tarjoavat huikean kulttuurielämyksen toisella puolen maailmaa!

Tutustu

Portugali - Algarve

Portugali - Algarve

Lähde Euroopan toiselle laidalle Portugalin Algarveen! Maltillisen tason rannikkovaelluksella nautit raikkaasta ulkoilmasta kevään ensimmäisisten auringonsäteiden kimmeltäessä Atlantin aalloilla.

Tutustu

Portugali - Algarven Nautiskeluviikko

Portugali - Algarven Nautiskeluviikko

Lähde Algarven Nautiskeluviikolle helppotasoisen patikoinnin pariin. Nauti syksyn auringosta, reittien ruuhkattomuudesta ja matkan päätteeksi pääkaupunki Lissabonista!

Tutustu

Sveitsi - Wengen

Sveitsi - Wengen

Sveitsin klassikkokohteesta Wengenistä löydät lumihuippuisia vuoria, alppiniittyjä, hyvää ruokaa ja upeita kelejä. Kaikki se, mitä kunnon vaelluslomalta voi toivoa!

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Matkustaminen You Travelin matkalla on helppoa ja mukavaa, mutta silloin tällöin tulee kysyttävää. Kokosimme useimmin kysytyt kysymykset vaellusmatkoista yhteen paikkaan.

Klikkaa kysymyksiin

Kuvia vaellusmatkoiltamme

Tulevat vaellusmatkat