vaellusmatkat Vaellusmatkat

You Travelin vaellusmatkat

You Travelin vaellustiimi on jo täydessä työn touhussa suunnittelemassa tulevan kesän vaelluskohteita Alpeille, Balkkanille, Pyreneille ja kotimaahan. Ensimmäiset matkat varattavissa jo nyt!

Alpit ja muut vuoristot tarjoavat kesäaikaan huikeita elämyksiä vaeltajalle. Järjestämme kesäkaudella 2022 vaellusmatkoja Pyreneiden vuoristoon, Balkanille, Välimerelle, Keski-Eurooppaan ja Suomeen. Ajankohdaltaan matkat ajoittuvat huhtikuusta lokakuuhun pääpainon ollessa kesäkuukausissa.

Valikoimamme pitää sisällään helppoa ja kevyttä patikointia, keskitason vaellusmatkoja, sekä majalta majalle -vaelluksia, joilla yövytään vuoristomajoissa. Valtaosassa kohteistamme on mukana You Travelin suomalainen opas, mutta meiltä voit varata myös omatoimimatkoja.

Päivitämme kauden 2022 matkakohteet syksyn aikana, ensimmäiset kohteet Italiassa ovat jo myynnissä!

Syksyn 2021 vaelluskohteisiin on vielä tarjolla muutamia hajapaikkoja. Katso lisää alta!

Aikataulu vaellusmatkat

Aikataulu vaellusmatkat

Vielä ehtii, joten nyt kipin kapin vaelluspolulle! Varaa paikkasi syksyn 2021 vaellusmatkoillemme. Viimeiset matkapaikat myydään nyt, joten kannattaa toimia nopeasti!

Tutustu

Espanja - Mallorca Tramuntana

Espanja - Mallorca Tramuntana

Henkeä salpaavat merimaisemat, Mallorcan luonto ja jylhä vuoristo. Suosittu syksyn vaellusviikkomme 9.-16.10.2021 avaa Välimeren lomasaaresta toisenlaiset kasvot, sellaiset joihin mielikuvissa ei yleensä olla totuttu.

Tutustu

Italia - Amalfi

Italia - Amalfi

Tuoksuja, makuja ja värejä, vaellusmatkamme Amalfin rannikolla Italiassa edustaa monella tapaa saapasmaata aidoimmillaan. Loppusyksyn patikointiviikko 16.-23.10.2021 osuu sopivasti koulujen syyslomaviikolle. Suosittu matka, jolla vain rajallisesti paikkoja.

Tutustu

Itävalta - Mayrhofen

Itävalta - Mayrhofen

Monivuotinen klassikkokohdeemme Itävallan Tirolissa. Koe väriloisto ja vuorten hiljaisuus syksyn ruskamatkalla 1.-9.10.2021. Lukuisten patikkareittien lisäksi Mayrhofen on mainio pyöräilykohde ja tarjoaa muutoinkin monia mahdollisuuksia viettää lomaa aktiviteettejen parissa.

Tutustu

Italia - Cortina d´Ampezzo

Italia - Cortina d´Ampezzo

Karut ja uskomattoman kauniit Dolomiitit viehättävät useimpia ulkoilunharrastajia. Italian vallusmatkallamme 26.6.-17.7.2022 Cortinassa jyrkkäpiirteisen vuoriston reitit kohoavat lähes kolmeen kilometriin ja ympärillesi levittäytyvät maisemat eivät jätä ketään kylmäksi.

Tutustu

Italia - Tour Dolomiti

Italia - Tour Dolomiti

Opastettu Italian vaellusmatkamme 17.-24.7.2022  majalta toiselle niputtaa yhteen Dolomiittien maisemapaletin parhaat palat. Neljä yötä vuoristomajoissa Veneton tähtitaivaan alla, kolme Cortinassa hotellissa. Huippusuosittu vaellusmatka vuodesta toiseen.

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Matkustaminen You Travelin matkalla on helppoa ja mukavaa, mutta silloin tällöin tulee kysyttävää. Kokosimme useimmin kysytyt kysymykset maastohiihtomatkoista yhteen paikkaan.

Klikkaa kysymyksiin

Vinkkejä vaellusmatkalle

Vinkkejä vaellusmatkalle

Katso ohjeita ja neuvoja, mitä matkalle lähtiessä kannattaa ottaa huomioon, etenkin jos olet lähdössä ensi kertaa reissuun.

Tutustu

Kuvia vaellusmatkoiltamme

Laskettelu Varaa talven matkasi! Katso lisää hiihtomatkoistamme ladulle ja laskettelurinteeseen.

Talvi 2021-22

Tutustu talven maastohiihto- ja laskettelumatkoihimme. Tänä talvena lennämme Alpeille, Pyreneille, Balkanille ja Lappiin, jopa Rapakon taakse Pohjois-Amerikkaan!