St. Moritz Laskettelumatkat

You Travelin laskettelumatkat 2024-25

Talvi saapuu ennen kuin huomaatkaan. Matkat Alppien ja Pyreneiden hiihtoalueille ovat nyt virallisesti myynnissä! Katso tarkempi kohdelista ja varaa kauden 2024-25 matkasi. Runsaasti hyviä kohteita ja rinteitä!

Laskettelumatkat aikataulu

Laskettelumatkat aikataulu

Laskettelukausi odottaa, varaa paikkasi talven 2024-25 matkoillemme! Klikkaa ja katso tarkemmat matkakohteiden ajankohdat aikataulusivuilta.

Tutustu

Andorra - Grandvalira

Andorra - Grandvalira

Andorra ja Grandvalira tulevat taas! Takuuvarma huippukohde on keikkunut suosituimpien laskettelumatkojemme kärjessä jo useamman vuoden. Lähde tutustumaan Pyreneiden talveen!

Tutustu

Italia - La Thuile

Italia - La Thuile

Aostan salainen aarreaitta, La Thuile, tarjoaa rinteitä Italian lisäksi myös naapurimaa Ranskan puolella rajaa. Korkealle sijoittuva, miellyttävä ja Mont Blancin läheisyydessä sijaitseva ruuhkaton hiihtoalue pitää taatusti lomatunnelman korkealla!

Tutustu

Italia - Monte Rosa

Italia - Monte Rosa

Tästä ei luovuta! Legendan maineen saavuttaneet You Travelin laskettelumatkat Italian Monte Rosalle. Ainutlaatuinen laskettelukeskus on ollut ohjelmassamme jo vuodesta 1999 lähtien! Kohteessa on You Travelin opas.

Tutustu

Itävalta - Sölden ensilumi</p>
<div>Erikoisviikot</div>
<p>

Itävalta - Sölden ensilumi

Erikoisviikot

Varmista paikkasi tulevan talven ensilumille Itävallan Söldeniin 4.–8.12.2024 järjestettävälle matkalle. Sölden on klassinen takuuvarma Alppikohde, jossa rinteet sijaitsevat korkealla ja kaksi jäätikköä takaavat lumivarmuuden. Lisäksi kylässä riittää hyvätasoisia palveluja. Starttaa kautesi tyllikkäästi isoissa rinteissä!

Tutustu

Itävalta - Sölden</p>
<div>Omatoimimatkat</div>
<p>

Itävalta - Sölden

Omatoimimatkat

Lähde Tirolin vuorille Söldeniin, erääseen Alppien tasokkaimmista ja lumivarmimmista keskuksista. Jäätiköitä, kunnon afteria ja varmasti hyvää laskettelua. Söldenin omatoimimatkat tammi-maaliskuun ajan!

Tutustu

Itävalta - Tux

Itävalta - Tux

Nautinnollista laskettelua Itävallan lumivarmoilla vuoristoseuduilla Tirolissa. Tuxissa skimbaat laajalla hiihtoalueella ja majoittaudut kodikkaassa kylässä. Korkealla sijaitsevien rinteiden ja jäätikön johdosta pääset nauttimaan kunnon lumesta!

Tutustu

Itävalta - Wagrain

Itävalta - Wagrain

Loppumattomat rinteet ja ultramodernit hissit. Monipuolista, lumivarmaa ja taatusti rentoa meininkiä. Wagrainin lumilohdalla Salzburgerlandissa hiihdät ja nautit sielusi kyllyydestä!

Tutustu

Ranska - Grand Massif

Ranska - Grand Massif

Lähde laskettelemaan Grand Massifin rinteille Ranskan Alpeille. Keskus on suurimmalle osalle rinnekansasta täysin tuntematon suuruus, joka sijaitsee vain noin tunnin matkan päässä lentokentältä. Huippuluokan runsaslumiset puitteet ja yli 250 km rinteitä, bienvenue!

Tutustu

Ranska - Meribel, Kolme Laaksoa</p>
<div>Omatoimimatkat</div>
<p>

Ranska - Meribel, Kolme Laaksoa

Omatoimimatkat

Laskettelumatkat Ranskan Alpeille maailman suurimpaan hiihtokeskukseen. Yhteensä huikeat 600 km rinteitä, 200 hissiä ja loputon määrä valinnanvaraa hoidetuissa rinteessä ja niiden ulkopuolellakin. Täällä eivät laskemiset lopu!

Tutustu

Ranska - Val d´Isere

Ranska - Val d´Isere

Alppien legenda Ranskassa! Val d´Isere ja Tignes tarjoavat keväisen aurinkoista menoa maalis-huhtikuun aikana. Nyt kannattaa lähteä erääseen Ranskan hienoimmista keskuksista!

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Haluatko kysyä matkustamisesta You Travelin matkoilla? Kokosimme useimmin kysytyt kysymykset laskettelumatkoista yhteen paikkaan.

Klikkaa kysymyksiin

Kuvia laskettelumatkoiltamme

Tulevat laskettelumatkat

Kesä 2022 vaellusmatkat ja pyörämatkat Vaellus- ja pyöräilymatkat Katso lisää matkoistamme vaelluspoluille ja pyöräteille.

Kesäkohteet

Vaellus- ja pyöräilylomia Euroopan Alpeille, Pyreneitten vuoristoon, Balkanille ja Suomeenkin. Jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella!