St. Moritz Laskettelumatkat

You Travelin laskettelumatkat 2021-22

Kohti parempia aikoja ja tulevia matkaelämyksiä. Laskettelukauden 2021-22 matkamme Alpeille, Balkanille ja Pyreneille ovat nyt varattavissa. Aina ei ole tarve lähteä merta edemmäs kalaan, joten tarjoamme laskettelumatkoja myös kotimaan lumille Käsivarren Lappiin!

Avoin kauppa

Avoin kauppa

Vastuullisesti kohti uusia aktiivisia lomakokemuksia. Tarjoamme kaikkiin kauden 2021-22 maastohiihto- ja laskettelumatkoihimme kuluttoman peruutus- ja muutosoikeuden, joka on voimassa 30.9.2021 asti.

Tutustu

Aikataulu laskettelumatkat

Aikataulu laskettelumatkat

Laskettelukausi odottaa! Varaa paikkasi talven 2021-22 laskettelumatkoillemme. Täydennämme laskettelumatkojemme aikataulun  listaa kauden mittaan, kun matkakohteet, lennot ja ajankohdat varmistuvat.

Tutustu

Alppitupla - St. Moritz ja Davos

Alppitupla - St. Moritz ja Davos

Parasta Alpeilla. Upea hiihtomatka 6.-13.3.2022 Sveitsin legendaarisissa laskettelukohteissa St. Moritzissa ja Davosissa. Huippuluokan puitteet sekä ladulle että rinteeseen, maisemista puhumattakaan!

Tutustu

Alppitupla - Tirol

Alppitupla - Tirol

Tirolin Alppitupla 19.-26.3.2022 tarjoaa tutustumismahdollisen kahteen Itävallan kärkeen sijoittuvaan hiihtolaaksoon. Pitztal ja Paznaun pitävät sisällään useamman laskettelukeskuksen ja seitsemän laskupäivää!

Tutustu

Andorra - Grandvalira

Andorra - Grandvalira

Pyreneitten hiihtomatkat 5.-26.3. monivuotiseen suosikkikohteeseemme Andorraan. Leppoisa keli, erinomaisesti toimiva hiihtoalue ja korkea sijainti takaavat onnistuneen loman. Näissä rinteissä viihtyy vähemmälläkin laskukokemuksella!

Tutustu

Bulgaria - Bansko ja Borovets

Bulgaria - Bansko ja Borovets

Hiihdä Bulgariassa 5-12.2. ja 5.-12.3.2022. Näe ja koe Balkanin parhaat hiihtokeskukset, Bansko ja Borovets samalla matkalla. Bulgaria ja sen mainiot hiihtokohteet yllättävät positiivisesti! Matkalla You Travelin suomenkielinen opas.

Tutustu

Italia - Monte Rosa

Italia - Monte Rosa

Tästä ei luovuta! You Travelin hiihtomatkat Italiaan Monte Rosalle 23.1.-27.3.2022. Ainutlaatuinen laskettelukeskus on ollut ohjelmassamme jo vuodesta 1999 lähtien. Kohteessa on You Travelin opas.

Tutustu

Italia - Sestriere

Italia - Sestriere

Rentoa italialaista lomatunnelmaa ja erinomaista laskettelua. You Travelin hiihtomatkat Italian Alpeille Sestriereen 23.1.-27.3.2022. Korkealla sijaitseva laaja rinnealue Via Lattea, eli Linnunrata ulottuu aina Ranskan puolelle Montgenevreen saakka.

Tutustu

Itävalta - Lech ja St Anton

Itävalta - Lech ja St Anton

Alppien legendaarisin laskettelukeskus. You Travelin matkat Itävallan Alpeille St Antoniin ja Lechiin 22.1.-19.3.2022. Maan suurin yhtenäinen rinnealue tarjoaa laskemisen riemua kaikille harrastajille eikä tahti hidastu hiihtopäivän jälkeenkään.

Tutustu

Itävalta - Serfaus

Itävalta - Serfaus

Kaikki kohdallaan. Suositut hiihtomatkat Itävallan Alpeille Serfaukseen 15.1.-19.3.2022. Laaja ja aurinkoinen hiihtoalue korkealla, viihtyisä kylä ilman liikennettä sekä monentasoiselle laskijalle ja perheille sopivat rinteet.

Tutustu

Itävalta - Sölden ensilumi

Itävalta - Sölden ensilumi

Varmista paikkasi tulevan talven ensilumille Itävallan Söldeniin 2.-6.12.2021. Täällä pääset takuulla mäkeen, sillä rinteet sijaitsevat korkealla ja Söldenin kaksi jäätikköä takaavat lumivarmuuden. Aloita kautesi isoissa rinteissä!

Tutustu

Itävalta - Sölden pääsiäinen

Itävalta - Sölden pääsiäinen

Talvikauden päätöksen kruunaa laskureissu Itävallan Alpeilla. You Travelin perinteinen pääsiäismatka Söldeniin 14.-18.4.2022 nostaa tunnelman korkealle niin rinteessä kuin hiihtopäivän jälkeenkin. Tätä ei missään tapauksessa kannata jättää väliin!

Tutustu

Itävalta - Tux

Itävalta - Tux

Laskettelua Itävallan Tirolissa loppiaisviikolla 2.-9.1.2022 ja 16.1.-3.4.2022. Tuxissa skimbaillaan laajalla hiihtoalueella ja majoittaudutaan kodikkaassa kylässä. Lumivarmuus on korkealla sijaitsevien rinteiden ja jäätikön vuoksi täydet 100%!

Tutustu

Ranska - Grand Massif

Ranska - Grand Massif

Hiihtomatkojen uutuusviikko Ranskan Alpeilla 29.1.-5.2.2022. Grand Massif on monille tuntematon suuruus, joka sijaitsee vain noin tunnin matkan päässä lentokentältä ja tarjoaa huippuluokan runsaslumiset puitteet ja yli 250km rinteitä. Bienvenue!

Tutustu

Ranska - Meribel, Kolme Laaksoa

Ranska - Meribel, Kolme Laaksoa

Laskettelumatkat Ranskan Alpeille maailman suurimpaan hiihtokeskukseen 22.1.-5.2. ja 19.2.-2.4.2022. Yhteensä huikeat 600km rinteitä, 200 hissiä ja loputon määrä valinnanvaraa hoidetuissa rinteessä ja niiden ulkopuolellakin. Täällä eivät laskemiset lopu!

Tutustu

Ranska - Val d´Isere

Ranska - Val d´Isere

Parasta kevättä Alpeilla! Hiihtomatkat Ranskan huippukohteeseemme Val d´Isereen 19.-26.2. sekä 5.3.-2.4.2022. Täällä lasket korkealla ja lunta riittää. Viihtyisä vuoristokylä, peräti 300km rinteitä ja mielin määrin laskettavaa niiden ulkopuolella. Allez!

Tutustu

Sveitsi - Davos

Sveitsi - Davos

Alppimatkat Sveitsin monipuolisimpaan talvikohteeseen Davosiin 23.1.-27.3.2022. Yksi harvoista kohteista Alpeilla, joka tarjoaa loistavat puitteet sekä lasketteluun että maastohiihtoon. Ja täällä riittään tekemistä ja näkemistä myös hiihtopäivän jälkeen.

Tutustu

Sveitsi - St. Moritz

Sveitsi - St. Moritz

Alppimatkojen koti ja fantastinen yleiskohde talviurheiluun. Hiihtomatkat Sveitsin St Moritziin 6.2.-6.3.2022. Lumivarmuutta korkealla ja tilaa laskea. Ehdottomasti kohde, jossa jokaisen pitäisi käydä ainakin kerran!

Tutustu

Sveitsi - Wengen

Sveitsi - Wengen

Kertakaikkiaan tyrmäävä uutuus. Alkutalven hiihtomatkat Sveitsin Wengeniin 16.1.-6.2.2022 Alppien hienoimpien maisemien keskelle. Jungfraun huippujen elokuvamaiset kulissit sekä laaja hiihtoalue saavat hymyn leviämään paatuneimmankin harrastajan kasvoille.

Tutustu

Suomi - Vapaalasku Ylläs ja Kilpisjärvi

Suomi - Vapaalasku Ylläs ja Kilpisjärvi

Kevättalven sporttinen vapaalaskuviikko 20.-27.4.2022 Lapin komeimmilla tuntureilla. Nousukarvoilla ylös ja laskien alas! Parhaat olosuhteet, pitkät valoisat päivät ja kokeneet paikallisoppaat kelkka- tai rekikyydeillä!

Tutustu

USA - Aspen Snowmass

USA - Aspen Snowmass

Aspen Snowmass on USA:n tunnetuin laskettelukeskus. Lumivarma ja ruuhkaton hiihtoalue sijaitsee korkealla ja perinteikkäässä vuoristokaupungissa on tarjolla aidon amerikkalista tunnelmaa. Amerikkalaisittain sanottuna “You`ll love it!”

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Matkustaminen You Travelin matkalla on helppoa ja mukavaa, mutta silloin tällöin tulee kysyttävää. Kokosimme useimmin kysytyt kysymykset laskettelumatkoista yhteen paikkaan.

Klikkaa kysymyksiin

Ryhmäalennus

Ryhmäalennus

Tarjoamme vähintään 8 hengen ryhmille talven 2021-2022 hiihtomatkoista tuntuvan alennuksen. Katso tarkemmat tiedot ryhmämatkojen alennuksista!

Tutustu

Kuvia laskettelumatkoiltamme

Kesä 2022 vaellusmatkat ja pyörämatkat Varaa kesä 2022 ennakkoon Kysy lisää matkoistamme vaelluspoluille ja pyöräteille. Kesä 2022 tulee nopeammin kuin uskotkaan!

Kesä 2022

Tutustu kesän vaellus- ja pyörämatkoihimme. Aktiivilomia Euroopan Alpeille, Pyreneitten vuoristoon, Balkanille ja Suomeenkin. Jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella!