St. Moritz Laskettelumatkat

You Travelin laskettelumatkat 2023-24

Talvi on saapunut Alpeille ja hiihtokausi on nyt virallisesti käynnssä! Katso tarkempi kohdelistamme Alpeille ja Pyreneille ja varaa kauden 2023-24 matkasi. Runsaasti hyviä kohteita ja rinteitä!

Laskettelumatkat aikataulu

Laskettelumatkat aikataulu

Laskettelukausi odottaa, varaa paikkasi talven 2023-24 matkoillemme! Klikkaa ja katso tarkemmat matkakohteiden ajankohdat aikataulusivuilta.

Tutustu

Andorra - Grandvalira

Andorra - Grandvalira

Andorra ja Grandvalira tulevat taas! Takuuvarma huippukohde on keikkunut suosituimpien laskettelumatkojemme kärjessä jo useamman vuoden. Lähde tutustumaan Pyreneiden talveen!

Tutustu

Italia - La Thuile

Italia - La Thuile

Aostan salainen aarreaitta, La Thuile, tarjoaa rinteitä Italian lisäksi myös naapurimaa Ranskan puolella rajaa. Korkealle sijoittuva, miellyttävä ja Mont Blancin läheisyydessä sijaitseva ruuhkaton hiihtoalue pitää taatusti lomatunnelman korkealla!

Tutustu

Italia - Monte Rosa

Italia - Monte Rosa

Tästä ei luovuta! Legendan maineen saavuttaneet You Travelin laskettelumatkat Italian Monte Rosalle. Ainutlaatuinen laskettelukeskus on ollut ohjelmassamme jo vuodesta 1999 lähtien! Kohteessa on You Travelin opas.

Tutustu

Itävalta - Mayrhofen pääsiäinen<br />
Erikoisviikot

Itävalta - Mayrhofen pääsiäinen
Erikoisviikot

Pääsiäisen kevätmatkamme Mayrhofenissa tarjoaa laskettavaksi Zillertalin upeita rinteitä, hyvää ja varmaa lunta sekä lämpimät ja valoisat kelit, joista nauttiminen kevätauringossa rinneravintolan terassilla vetää hymyn korviin. Mars matkaan, Mayrhofeniin!

Tutustu

Itävalta - Serfaus

Itävalta - Serfaus

Lähde suosituille hiihtomatkoille Itävallan Alpeille Serfaukseen, jossa kaikki on aina kohdillaan! Laaja ja aurinkoinen hiihtoalue korkealla, viihtyisä kylä ilman liikennettä sekä monentasoiselle laskijalle ja perheille sopivat rinteet.

Tutustu

Itävalta - Sölden ensilumi<br />
Erikoisviikot

Itävalta - Sölden ensilumi
Erikoisviikot

Varmista paikkasi tulevan talven ensilumille Itävallan Söldeniin 2.–6. ja 6.–10.12.2023 järjestettävillä matkoilla. Täällä pääset takuulla mäkeen, sillä rinteet sijaitsevat korkealla ja Söldenin kaksi jäätikköä takaavat lumivarmuuden. Starttaa kautesi isoissa rinteissä!

Tutustu

Itävalta - Sölden<br />
Omatoimimatkat

Itävalta - Sölden
Omatoimimatkat

Söldenin omatoimimatkat tarjoavat ensiluokkaista lunta, jäätiköitä, tasokkaita palveluja ja huipputason rinteitä. Lähde You Travelin omatoimimatkoille yhteen Itävallan kaikkein suosituimmista keskuksista, jossa tunnelma on korkealla niin rinteessä kuin afterissakin!

Tutustu

Itävalta - Tux

Itävalta - Tux

Nautinnollista laskettelua Itävallan lumivarmoilla vuoristoseuduilla Tirolissa. Tuxissa skimbaat laajalla hiihtoalueella ja majoittaudut kodikkaassa kylässä. Korkealla sijaitsevien rinteiden ja jäätikön johdosta pääset nauttimaan kunnon lumesta!

Tutustu

Ranska - Grand Massif

Ranska - Grand Massif

Lähde laskettelemaan Grand Massifin rinteille Ranskan Alpeille. Keskus on suurimmalle osalle rinnekansasta täysin tuntematon suuruus, joka sijaitsee vain noin tunnin matkan päässä lentokentältä. Huippuluokan runsaslumiset puitteet ja yli 250 km rinteitä, bienvenue!

Tutustu

Ranska - Les Arcs

Ranska - Les Arcs

Ranskan Les Arcs ja Paradiski muodostavat maailman neljänneksi suurimman laskettelualueen, joka tarjoaa upeita rinteitä ja runsaasti vaihtoehtoja kaikentasoisille laskettelijoille. 425 km rinteitä, isot korkeuserot ja paljon offareita!

Tutustu

Ranska - Meribel, Kolme Laaksoa<br />
Omatoimimatkat

Ranska - Meribel, Kolme Laaksoa
Omatoimimatkat

Laskettelumatkat Ranskan Alpeille maailman suurimpaan hiihtokeskukseen. Yhteensä huikeat 600 km rinteitä, 200 hissiä ja loputon määrä valinnanvaraa hoidetuissa rinteessä ja niiden ulkopuolellakin. Täällä eivät laskemiset lopu!

Tutustu

Ski Safari - Itävalta, Ski Amade<br />
Erikoisviikot

Ski Safari - Itävalta, Ski Amade
Erikoisviikot

Lasit silmille ja laskukypärä päähän, sillä nyt on tarjolla todellista safarimenoa Euroopan toiseksi suurimman hiihtoaluekokonaisuuden, Ski Amaden loppumattomaan talvimaailmaan! 760 km rinteitä Salzburgin ja Steiermarkin osavaltioiden alueella 27.1.-3.2.2024, lähde mukaan!

Tutustu

Ski Safari - Italia, Val di Sole<br />
Erikoisviikot

Ski Safari - Italia, Val di Sole
Erikoisviikot

Pohjois-Italian keväinen Val di Solen Skisafari kutsuu nauttimaan upeista rinteistä ja auringonpaisteesta! Useampi Brentan Dolomiittien ja Adamellon laskettelukeskus samalla hissilipulla viikon sisään. Lomafiilistä, rinnekuppiloita, puuteria ja parkkeja, lähde mukaan!

Tutustu

Sveitsi - Davos

Sveitsi - Davos

Sveitsin ja maailman legendaarisimpiin talviurheilukeskuksiin lukeutuva Davos on tarjoaa loistavat puitteet niin lasketteluun kuin maastohiihtoonkin. Lisäksi kaupungissa riittää monipuolisesti tekemistä myös rinnepäivän jälkeen!

Tutustu

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Haluatko kysyä matkustamisesta You Travelin matkoilla? Kokosimme useimmin kysytyt kysymykset laskettelumatkoista yhteen paikkaan.

Klikkaa kysymyksiin

Kuvia laskettelumatkoiltamme

Tulevat laskettelumatkat

Kesä 2022 vaellusmatkat ja pyörämatkat Vaellus- ja pyöräilymatkat Katso lisää matkoistamme vaelluspoluille ja pyöräteille.

Kesäkohteet

Vaellus- ja pyöräilylomia Euroopan Alpeille, Pyreneitten vuoristoon, Balkanille ja Suomeenkin. Jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella!