Les Arcs Ranska - Les Arcs Ski in, ski out - laskettelijan paratiisi odottaa!

Vaivatonta laskemista ja monentasoista rinnettä maailman neljänneksi suurimmalla Paradiskin hiihtoalueella

Ranskan Alppien kevättalven lumiparatiisi kaikkien taitotasojen laskettelijoille. Täällä kaikki majoituksemme sijaitsevat vaivattomasti Ski-in Ski-out suoraan rinteiden vieressä.

 • Maailman neljänneksi suurin yhtenäinen hiihtoalue
 • Ski-in Ski-out majoitukset. helppoa ja vaivatonta laskettelua
 • Poikkeuksellisen isot korkeuserot, parhaimmillaan yhdellä laskulla yli 2000 metrin vertikaalia!
 • Lumivarmuutta pitkälle kevääseen, yli 70% rinteistä yli 2000 metrin korkeudessa
 • Keväthiihtoa maailman parhaisiin lukeutuvilla off-piste alueilla

Lue lisää

Les Arcs

Korkeuseroja, lumivarmuutta ja laadukkaita rinteitä

Matkallamme asut Arc 1800-nimisessä, puhtaasti laskettelua varten rakennetussa kylässä. Kaikki majoitukset ovat käytännössä ski-in, ski-out ja tarvittavat palvelut ja ravintolat ovat lähellä. Kylä on vapaa autoista, liikkuminen paikasta toiseen tapahtuu leppoisasti jalan tai laskemalla. Kylästä löytyy useampi hissi rinteisiin ja keskeisen sijaintinsa ansiosta Arc 1800:n puolelta siirtyminen eri puolille laajaa hiihtoaluetta on nopeaa.

Les Arcs kuuluu osana ParadiSkin hiihtoalueeseen, joka yhdistää Les Arcsin, Peisey-Vallandryn ja La Plagnen alueet hissiyhteyksillä. Tuloksena on valtaisa, hengästyttävät 425 km rinteitä kattava alue, joka on maailman hiihtokeskusten ehdotonta kärkikastia. Alue on erittäin monipuolinen, lumivarma ja rinteiltä avautuvat huikeat maisemat Mont Blancille sekä ympäröiville Tarantaisen vuorille.

Ylimmillään hissit kohoavat peräti 3250 metriin ja korkeuserot ovat suurimpia koko maailmassa. Erityisesti fantastinen rinne Villarogeriin on todellinen “must” laskukokemus. Alppien hienoimmaksi tituleerattu rinne saa alkunsa Arc 1950:n yläpuolelta kohoavan Aiguille Rougen huipulta (3226m) josta se tiputtelee vain 7 kilometrin matkalla yli 2000 metriä alas Villarogeriin (1200m).

Keskuksen alueella valtaosa rinteistä sijaitsee puurajan yläpuolella yli 2000 metrissä, lisäksi rinteiden väliin syntyy kaikkialle epävirallisia reittejä, joita saa vapaasti laskea. Kivoja rinteitä riittää myös puurajan alapuolella, jossa metsä tarjoaa suojaa ja näkyvyyttä lumisateella ja pilvisellä säällä.

Katso Paradiskin alueen RINNEKARTTA >>

alk.  845 €
FAKTAT

Ajankohta: 9.–30.3.2024, kolme eri kevätviikkoa

Opaskohde:
Kohteessa on You Travelin opas

Rinteet: 425 km
Sinisiä rinteitä: 243 km
Punaisia rinteitä: 129 km
Mustia rinteitä: 53 km
Lumetettuja: 228 km
Hissejä: 137 kpl
Ylin / alin hissi:

3250 m / 1200 m
Kyläkorkeus:
1800 m

Les Arcsin kotisivut
Paradiskin kotisivut

Alustava lentoaikataulu:
AY1531: HEL 07:55 – GVA 10:05
AY1532: GVA 10:50 – HEL 14:55
Lentokenttäkuljetukset:
Noin 2h 45 min

Les Arcsin oppaana talvella 2024 toimii Jussi Ovaskainen.

Lisätietoja matkasta

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella. Ilman lisämaksua ruumassa voi kuljettaa yhden max 23kg painoisen matkatavaran.
 • Lisämatkatavarat, esim suksipussi, max. 23kg lisämaksu (noin 60-75 euroa) menopaluu. HUOM! Lasketteluvälineet ovat AINA lisämaksullisia (e voi olla ainoa matkatavara). Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).
 • Laskettelumatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä Geneve – Les Arcs  (n. 2h  45  min.).

Matkan hintaan sisältyy

 • Matkan hintaan sisältyvät lennot ja lentokenttäkuljetus, jonka kesto noin 2h 45 min.
 • Huoneistomajoitus ilman aterioita, keittomahdollisuus.
 • Paikallinen turistivero noin 10-20 euroa/hlö (vain aikuiset) ei sisälly hintaan vaan se maksetaan paikan päällä.
 • Huoneistot ovat valmiit tulopäivänä noin klo 15.00 (check-in).

Hyvä tietää

 • ParadiSkin 425km rinteitä on maailman neljänneksi suurin yhtenäinen hiihtoalue.
 • Les Arcsin lisäksi hiihtoalueseen kuuluu La Plagne ja Peisey-Vallandry.
 • Rinteitä sekä puurajan ylä- että alapuolella.

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Huoneistohotelli
Le Belmont

YLEISTÄ

Siisti ski-in/out tyyppinen huoneistohotelli, ei aterioita. Vastaanotto, oleskelutila, itsepalvelupesula, suksi- ja monokaapit. Paikallinen luokitus huoneistohotelli ***.

HUONEET

Yksiö 1-4 hengelle (n. 25m2), jossa vuodesohva ja kerrossänky makuualkovissa tai kaksiot 2-4 hengelle joissa makuuhuone (parivuode tai erilliset sängyt) sekä oleskelutila, jossa vuodesohva. Kokolattiamatto, sat-TV, wlan, hyvin varustettu avokeittiö, parveke, kylpy/suihku ja wc.

SIJAINTI

Rauhallisella paikalla rinteen vieressä, matkaa keskustaan noin 300 m.

HINTAAN SISÄLTYY

Lakanat ja pyyhkeet, pesuainesetti (keittiö) sekä loppusiivous (pois lukien keittiötasot/tiskit)

LISÄMAKSUSTA:

Check-in yhteydessä huoneistoista peritään n. 200-300 euron takuumaksu (katevaraus luottokortilta). Turistivero yli 15 vuotiaista (n. 15 euroa/hlö) maksetaan check-in yhteydessä vastaanottoon.

Huoneistohotelli
Alpages de Chantel

YLEISTÄ

Hyvätasoinen ski-in/out huoneistohotelli rinteessä kylän yläpuolella, ei aterioita. Koostuu useammasta rakennuksesta, vastaanotto, oleskelutila ja wellness jossa sisäallas, saunat ja höyrysaunat. Paikallinen luokitus huoneistohotelli ****

HUONEET

Erikokoisia huoneistoja, kaksiot (n. 35m2) 2-4 hengelle, joissa makuuhuone ja oleskelutilassa vuodesohva. Lisäksi kahden makuuhuoneen kolmio huoneistot. Kokolattiamatto, sat-TV, wlan, hyvin varustettu avokeittiö, parveke, kylpy/suihku ja wc (useamman makkarin huoneistoissa lisäsuihku/wc toisen makuuhuoneen yhteydessä).

SIJAINTI

Ski-in/out suoraan rinteessä kylän yläpuolla (lähihissi pyörii iltapv. hieman pidempään), tietä keskustaan noin 1 km (skibussi) tai rinteen viertä oikaisten noin 300-400 m. Hieno näköala iltaisin vuorille ja laaksoon.

HINTAAN SISÄLTYY

Lakanat ja pyyhkeet, pesuainesetti sekä loppusiivous (pois lukien keittiötasot/tiskit.

LISÄMAKSUSTA:

Check-in yhteydessä huoneistoista peritään n. 300-500 euron takuumaksu (katevaraus luottokortilta). Turistivero yli 15 vuotiaista (n. 15 euroa/hlö) maksetaan check-in yhteydessä vastaanottoon.

Hotel
Altezza

YLEISTÄ

Pari vuotta sitten läpikotaisiin uusittu tasokas ski-in/out hotelli(aiemmin nimellä hotel Mercure Arcs). Viihtyisät yleiset tilat, wlan, ravintola, baari, spa-osasto, jossa sisäallas, höyrysauna ja sauna jne. Hotellin yhteydessä toimii suksivuokraamo. Paikallinen luokitus hotelli ****.

HUONEET

Tilavat ja valoisat huoneet (34m2) joko kylän tai laakson suuntaan (panorama), huoneissa parivuode tai erilliset vuoteet, parveke, kylpy/suihku ja wc. Kaikissa huoneissa eteisaulassa lisäksi kerrossänky 1-2 hengelle. Tuntuva lisävuodealennus (3. ja 4. hlö). Erikseen pyydettäessä tilavampi juniorsuite ja suite, lisämaksu.

SIJAINTI

Rauhallisella paikalla rinteen vieressä, hieno näköala alas laaksoon, matkaa Arc 1800 keskustaan noin 300 m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus 2h huoneissa, aamiainen tai lisämaksusta puolihoito, spaosaston käyttö.

LISÄMAKSUSTA:

Puolihoito eli aamiaisen lisäksi 3-4 ruokalajin illalliset. Turistivero yli 15 vuotiaista (n. 20 euroa/hlö) maksetaan check-in yhteydessä vastaanottoon.

Kuvia Paradiskistä

Videoesittely Paradiski

Varaa matka

Ota yhteyttä