Zillertal Wedel Hut Itävalta - Mayrhofen e-bike MTB Koe ikuinen myötätuuli

Syksyn opastettu eMTB-matka 1.-9.10.2021 Zillertalin laaksoon.

Loistava mahdollisuus nauttia maastopyöräilystä Alpeilla ammattitaitoisen oppaan johdolla. Matkan hintaan sisältyy sähköavusteinen e-MTB vuokrapyörä, jolla taittuu isommatkin nousut ilman kovaa kuntoa ja mittavaa ajokokemusta.

 • Mahdollisuus täysin uuteen kokemukseen maastopyörällä sähköavusteisuuden avulla
 • Ruska-aika Alpeilla on uskomattoman kaunista katseltavaa
 • Hyvätasoinen sähkömaastopyörä paikalliselta yhteistyökumppaniltamme sisältyy matkaan!
 • Matkan hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus, opaspalvelut ja viikko-ohjelma
 • Peräti 800 km merkittyjä reittejä pyöräilyyn

Lue lisää

Mayrhofen

Ikuista myötätuulta

Haaveiletko pyöräilystä Alpeilla, mutta isot nousumetrit ja reittien vaativuus on jäänyt mietityttämään? Siinä tapauksessa e-bike maastopyörämatkamme on kuin luotu sinulle! Loistava mahdollisuus nauttia maastopyöräilystä Alpeilla ammattitaitoisen oppaan johdolla. Matkan hintaan sisältyy sähköavusteinen e-MTB vuokrapyörä, jolla taitat isommatkin nousut ilman kovaa kuntoa ja mittavaa ajokokemusta.

Matkakohteemme Mayrhofen sijaitsee Zillertalin alppilaaksossa Tirolin sydämessä. Zillertal on jo monivuotinen vaellusmatkojen kohteemme, paikan päällä on myös You Travelin suomalainen opas. Eloisassa kylässä on tarjolla hyvin eri palveluja, kauppoja, ruokapaikkoja ja katukahviloita. Muutoinkin tekemistä ja näkemistä riittää, lisäksi matka lähellä sijaitsevaan Innsbruckin kaupunkiin taittuu nopeasti.

Ruska-ajan väriloistoa

Pyöräreittien suhteen on suorastaan runsauden pula, peräti 800km merkittyjä reittejä kaikenlaiseen makuun. Sekä maisemat että maasto on poikkeuksellisen monimuotoinen, kuin läpileikkaus Alpeista pienoiskoossa. Alempana kulkevat reitit kulkevat metsäteillä ja poluilla sekä vehreillä niityillä. Noustaessa puurajan yläpuolelle maasto on karumpaa Alueella on lukuisia yli 3000 metriin kohoavia huippuja ja myös jäätiköitä. Alppien lokakuinen ruska tarjoaa lisäksi unohtumattoman kauniit näkymät vuorille ja laaksoon!

Itävallan pyörämatkaamme sisältyy hyvätasoinen sähköavusteinen maastopyörä, jonka saat kuudeksi päiväksi käyttöösi.  Viikko-ohjelmasta ja opastuksesta vastaa paikallinen englantia puhuva yhteistyökumppanimme, joka on läpäissyt tiukan itävaltalaisen pyöräilyoppaan tutkinnon. Viiden päivän ajo-ohjelma suuntautuu eri puolille Zillertalin laaksoa ja e-biken avustuksella jopa 1000 metrin nousutkin ovat mahdollisia. Luvassa on toki myös hikeä ja puuskutusta, mutta sehän on jo oletus tämäntyyppisellä maastopyörämatkalla. Reitit eivät ole teknisesti vaativia, pääosin ajamme metsä/huoltoteitä, helpompia polkuja sekä myös kestopäällysteisiä teitä ja pyöräteitä. Ryhmän kunnon ja taitotason mukaan oppaalla on mahdollista muokata reittivalintaa ja ohjelmaa jonkin verran.

Mayrhofen WEBKAMERA
Mayrhofen ALUEKARTTA

Tarjoushinta  1545 €
FAKTAT

Ajankohta: 1.-9.10.2021

Omatoimikohde:
Kohteessa englanninkielinen paikallisopas ja You Travelin suomalainen vaellusopas.

Pyöräreitit: 800 km

Pyöräreitit ylin/alin:
3000 m / 550 m
Kyläkorkeus: 633 m
Alueen kotisivut:
www.mayrhofen.at

Alustava lentoaikataulu:
AY1401: HEL 09:15 – MUC 10:20
AY1406: MUC 18:50 – HEL 22:15
Lentokenttäkuljetukset:
Noin 2 h 30 min

Lisätietoja matkasta

Pyörän vuokraus

 • Sähköavusteinen vuokrapyörä kuuluu matkan hintaan.

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin 1.10.2022. (Ilman lisämaksua ruumassa voi kuljettaa yhden max 23 kg painoisen matkatavaran.)
 • Lisämatkatavarat, max. 23kg lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).
 • Maastopyörämatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä München Mayrhofen (n. 2 h 30 min.).

Matkan hintaan sisältyy

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin 1.10.2022.
 • Lisämatkatavarat, max. 23kg lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).
 • Maastopyörämatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä München Mayrhofen (n. 2 h 30 min.).
 • Sähköavusteinen vuokramaastopyörä sisältyy matkan hintaan.
 • Opaspalvelut ja viikko-ohjelma

Hyvä tietää

 • Mayrhofen on You Travelin monivuotinen matkakohde. Teemme alueelle myös vaellusmatkoja.
 • Lokakuussa Alppien ruska-aika on parhaimmillaan.
 • Mayrhofenin alueella on noin 800 kilometriä pyöräreittejä, korkeimmillaan pääsee aina 3000 metriin saakka!

Pyörämatkan alustava ohjelma

 • Tulopäivä: Lento Müncheniin, jossa You Travelin suomalainen opas on vastassa, reilun kahden tunnin kuljetus kohteeseen, majoittuminen ja tervetuloinfo
 • 1 ajopäivä: Tapaaminen pyöräoppaamme kanssa, e-MTB vuokrapyörien tekniikkaan ja ominaisuuksiin tutustuminen sekä ensimmäinen noin viiden tunnin kevyempi tutustumislenkki helpossa maastossa Zillerjoen laaksossa.
 • 2. ajopäivä: Stillupin laakso, kesto noin 5 tuntia, korkeuseroa n. 850m. Nyt alamme päästä asiaan! Päivän etappi suuntautuu kohti Stillupin patojärveä, jvuoristopurojen ja vesiputousten täplittäessä reittimme maisemaa. Lounas Grünewaldhüttellä, josta alamäki reitti takaisin kylille.
 • 3. ajopäivä: Tuxertal ja Hintertuxin jäätikkömaisemat, kesto noin 6 tuntia, korkeuseroa n. 1500m. Tänään tunnet konkreettisesti sähköavusteisen pyörän hyödyt pitkissä nousuissa. Reittimme suuntaa ylös Tuxertalin laaksoon ja ohitamme päivän aikana viehättäviä pikkukyliä ja niittyjä. Laakson perällä kohoaa Hintertuxin jäätikkö ja sitä reunustavat yli 3km kokoavat vuoret.
 • Välipäivä: Tänään voit palautella alkuviikon rasituksista pitämällä välipäivän vaikka hotellin altaalla tai ajella pyörällä haluamasi lenkin myös välipäivänä.
 • 4. ajopäivä: Zillergrund ja pikku-Tiibet, kesto noin 6 tuntia, korkeuseroa noin 1300m. Takaisin satulaan! Etappimme suuntaan kohti Zillergrudin mahtaviin maisemiin sekä lounaspaikkaa, jonka lempinimi on kuvaavasti pikku-Tiibet. Mitä ylemmäs ja syvemmälle vuorten keskelle reitti etenee, sen komeammaksi maisemat muuttuvat. Massiivisen patomuurin ohitettuamme pidämme virkistystauon jonka aikana on mahdollista ladata pyörän akkuja.
 • 5. ajopäivä: Penken, kesto noni 6 tuntia, korkeuseroa noin 1500m. Viikon viimeinen etappimme suuntaa suoraan Mayrhofenin yläpuolella kohoavalle Penken vuorelle, josta avautuu komeat maisemat joka puolelle Zillertalin ja Tuxertalin laaksoa. Nousupätkän jälkeen lounas Granatalmilla, josta pitkä lasku Vorderlanersbachin kylän kautta takaisin Mayrhofeniin, jossa terassi virkistävine after-bike juomineen jo odottaa.
 • 6. ajopäivä: kertaa viikon parhaat lenkin omaan tahtiin tai lähde käväisemään vaikka Achensee järvellä.
 • Paluupäivä: Varhaisen aamiaisen jälkeen aika lähteä kotimatkalle, kuljetus Müncheniin ja lento Suomeen.

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Hotelli Rauchenwalderhof

 

YLEISTÄ

Monilta osin uudistettu viihtyisä hotelli. Aamiaishuone, baari, wlan, paikallinen luokitus hotel-garni***.

HUONEET

2h huone standard tai 2h huone deluxe, jossa lisävuodemahdollisuus. Lisäksi 1h huone. Parveke, talletus, kaapeli-TV, hiustenkuivaaja, suihku ja wc.

SIJAINTI:

Rauhallisella sivukadulla, keskustan kävelykadulle noin 300m.

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus/henkilö 2h tai 1h huoneessa, aamiainen.

Hotelli & Spa Neuhaus

YLEISTÄ

Perinteikäs ja tasokas hotelli. Ravintola, baari, wlan, sisä- ja ulkoallas, puutarha, höyrysauna, sauna, poreallas jne. Paikallinen luokitus hotelli****.

HUONEET

Kahden hengen huone parivuoteella, kokolattiamatto, talletus, kaapeli-TV, parveke, kylpy/suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Erikseen pyydettäessä huone lisävuoteella. Lisäksi yhden hengen huone, joissa osassa parveke.

SIJAINTI

Sivukadulla, matkaa keskustan kävelykadulle noin 600m, rautatieasemalle n. 200m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h tai 1h huoneessa, puolihoito eli buffetaamiainen ja useamman ruokalajin illallinen, lisävuodealennus. Kylpyläosaston käyttö sis. hintaan (normaalisti lisämaksu).

Videoesittely Mayrhofen Pyöräily

Varaa matka

Ota yhteyttä