Pyöräily kaikki matkat Pyöräilymatkat 2023

Aikataulu Pyöräilymatkat

Pyörämatkoja leppoisasta lomanvietosta teknisesti vaativille reiteille. You Travel tarjoaa keväästä syksyyn kattavan valikoiman vaihtoehtoja Alppien, Pyreneiden ja koti-Suomen opastetuista pyörämatkoista aina omatoimisiin fillarireissuihin!

pyörämatkat

Pyöräilyn opaskohteet 2023

  • Italia – Verona-Garda. Retkipyöräilyä viininviljelysmaiden ja pienten kylien täplittämässä Gardajärven eteläosassa sekä romanttisessa Veronassa 30.9.–7.10.2023.
  • Itävalta – Zillertal E-BIKE MTB Tutustu sähköisen maastopyöräilyn maailmaan ikuisen myötätuulen siivittämänä Zillertalissa! Vielä tilaa lisäviikollamme 15.-23.7.2023.
  • Suomi – Rannikkoreitti Pyöräile Lounais-Suomen kulttuurimaisemista Saaristomeren kansallispuistoon ja ruukkimaisemiin, viisi ajopäivää ja neljä yötä 31.7.–4.8.2023.
  • Suomi – Saariston Rengastie Upeita merimaisemia ja saariston tunnelmaa satulasta käsin, neljä ajopäivää ja kolme yötä 2.–5.7.2023.
  • Suomi – Saariston Ulkorengas Pyöräile kesäisen Lounais-Suomen ja Saaristomeren läpi Ahvenmaalle ja takaisin! 10.–15.7.2023 pyöräiltävällä retken ajan mukanasi myös You Travelin matkanjohtaja huoltoautolla.
  • Suomi – Saimaa Lähde pyöräilemään Itä-Suomen kuvankauniisiin järvimaisemiin 29.7.–2.8.2023. Koe saarten ja kapeiden kannasten muokkaama vesilabyrintti parhaimpaan kesäaikaan!

Pyöräilyn omatoimikohteet 2023

Omatoimisilla pyörämatkoilla huhti-syyskuussa 2023 hoidamme puolestasi majoitukset ja tarjoamme valmiiksi suunnitellut reitit ohjeineen ja matkatavarankuljetuksineen. Lennot ja lentokenttäkuljetukset voit hankkia itse tai You Travelin kautta. Omatoimimatkoja varatessasi ota yhteyttä toimistoomme puh. 0201-551100, sähköpostilla info (at) youtravel.fi tai kohdesivun alaosassa olevalla lomakkeella.

  • Italia – Veneton helmet, huhti-syyskuu 2023 Venetsian ja Proseccon omatoimimatkoille Italian laguunialueille ja Adrianmeren pohjukkaan pyöräilemään? Valitse oma tahti ja anna meidän hoitaa järjestelyt.
  • Passau-Wien, huhti-syyskuu 2023 Omatoimisena toteutettava fillarimatkojen leppoisammasta päästä löytyvä retkipyöräreitti Tonavan rannoille. Tällä matkalla kulttuuritarjontaa riittää luostareista keskiaikaisiin linnoihin ja Heurigen-viinitupiin. Lähdöt kaikkina viikonpäivinä!
  • Bodenseen kierto, huhti-syyskuu 2023 Pyöräilymatka Bodenseen rantoja pitkin Euroopan sydämeen Sveitsin, Itävallan ja Saksan alueelle. Kulttuuria, upeita maisemia ja todellista lomafiilistä, lähdöt kaikkina viikonpäivinä!
  • Sveitsi – Luzern, huhti-syyskuu 2023 Omatoimisten pyörämatkojen tarjonnassa Luzern on kaupunki- ja pyörälomaa yhdistelevä kohde. Keski-Sveitsin upeat järvimaisemat taustalla siintävine vuorineen on pyöräilijälle erinomainen omatoimikohde!