Pyöräily kaikki matkat Pyöräilymatkat 2024

Aikataulu Pyöräilymatkat

Syksyn pyörämatkamme ovat nyt takana ja on aika alkaa unelmoimaan tulevasta vuodesta. Päivitämme tulevat kevät-, kesä- ja syyskauden 2024 pyöräkohteemme mahdollisimman nopeasti. Kattava valikoima vaihtoehtoja Alppien, Pyreneiden ja koti-Suomen opastetuille ja omatoimisille fillarireissuille odottaa!

pyörämatkat

You Travelin pyöräilykohteet 2024

  • Andorra, La Massana e-MTB, Pyreneiden pikkuvaltio Andorra ja Val Nordin laaksossa sijaitseva La Massana tarjoavat huikean hauskan sähkömaastopyörämatkan 30.6.–7.7.2024 välisenä aikana. Koe Lounais-Euroopan kesäkuu ja loistavat pyöräreitit!
  • Andorra, La Massana DH Alamäkiajon viikko 30.6.–7.7.2024 Valnordin bikeparkin upeilla reiteillä. Eräs Euroopan tasokkaimpina pidetyistä parkeista tarjoaa monipuolisesti laskettavaa alamäestä kiinnostuneille fillaristeille.
  • Italia, Verona-Garda, 28.9.–5.10.2024 välisenä aikana toteutettavalla pyörämatkalla nautit Etelä-Euroopan ihanista keleistä. Lähde polkemaan viininmaistelun, pyöräilyn ja kaupunkilomailun matkalle Gardajärvelle ja Veronaan!
  • Italia, Veneton helmet, Tutustu Venetsiaan ja Proseccoon satulasta käsin! Omatoimimatkalla pääset ihastelemaan monipuolisia vuoristo- ja merimaisemia, laguuneja sekä viininviljelysalueita. Varausajankohta: huhtikuu-syyskuu 2024, tulo- ja lähtöpäivät lauantaisin.
  • Itävalta, Zillertal e-Bike MTB, Eräs Tirolin kauneimmista alueista, jonka loppumattomat reitit ovat kuin luotuja sähkömaastopyöräilyyn. Opastettu pyöräilyohjelma ja laadukkaat sähkötoimiset vuokramaastopyörät. Tule ja koe upea fillariviikko 6.–13.7.2024!
  • Portugal, Algarven Rannikkoreitti Sähköpyöräillen toteutettava retkipyöräilymatka satulan selässä Koe lounaisen Euroopan loppumaton kesä Portugalin Algarvessa ja Lissabonissa 1–8.11.2024 välisenä aikana!
  • Saksa, Sveitsi ja Itävalta, Bodenseen kierto, Lähde pyöräilyn omatoimimatkalle kolmen maan alueelle Bodenseen ympäri. Saksan Konstanzista alkava retkipyörämatka on omatoimimatkailijan napakymppi! Varausajankohta: huhtikuu-lokakuu 2024, lähdöt päivittäin.
  • Suomi, Saariston Rengastie Koe Saaristomeri pyöräillen Turusta Nauvoon ja Iniöstä Naantaliin kiertävällä Suomen klassikkoreitillä. Yhteysalusten vesireitit, saariston herkut ja leppoisat kesäillat rytmittävät mukavasti fillariloman tahdit 29.7.–1.8.2024 välisenä aikana.
  • Suomi, Saariston Ulkorengas Startti Suomen fillarikesään koetaan Turusta Saaristomeren kautta Ahvenanmaan puna-asfalttisille teille ja takaisin mantereelle 24.–29.6.2024.
  • Suomi, Saimaa Lähde polkemaan maamme suurimman järven upeisiin maisemiin luonnon keskelle. You Travelin reitillä näet Saimaan kiinnostavimmat kesäkohteet Lappeenrannasta Puumalaan. Ajankohta 7.–11.7.2024