Mayrhofen Itävalta - Mayrhofen Tutustu Mayrhofenin huipputason vaelluspolkuihin ja monipuolisiiin reitteihin kesän patikkamatkoillamme

Tirolin alppitunnelmaa Zillertalin laakson komeissa maisemissa!

Mayrhofen on vaelluskansan monivuotinen klassikkokohteemme Itävallan ihastuttavassa Tirolissa. Koe Zillertalin jylhät maisemat ja monimuotoinen luonto, kuin läpileikkaus Alpeista pienoiskoossa 8.–15.7.2023. Lisäksi myös helppo nautiskeluviikko aloittelijalle 15.–22.7.2023!

 • Kattavat harrastusmahdollisuudet
 • Hieno vuoristo, jossa monen tyyppistä maisemaa ja maastoa
 • Viihtyisä kylä ja monet palvelut
 • Patikoinnin lisäksi Mayrhofen on erinomainen pyöräilykohde
 • Retkimahdollisuudet lähikyliin ja kaupunkeihin
 • Aloittelijoille suunnattu rento patikointiviikko 15.–22.7.2023

Vaativuustaso

Vaellukset Mayrhofenissa edellyttävät kohtalaista kuntoa ja varmaa askellusta osin kivikkoisilla poluilla. Vaellusetapit kulkevat asfalttipinnalla, metsäpoluilla, sorateillä, alppiniityillä, kallioilla ja kivikoissa. Vaellusten pituus vaihtelee välillä 8-17 km, kävelyosuuden kesto on keskimäärin noin 4,5-8 tuntia (ei sis. taukoja). Korkeuserot vaelluksilla vaihtelevat noin 400-1100 metrin välillä.

Lue lisää

Mayrhofen

Monipuolinen vaellusklassikko

Mayrhofenin upeat patikointimaastot, huikeat jäätiköt, kiipeily, pyöräily, rafting, kesälaskettelu ja kylä runsaine palveluineen, ruokapaikkoineen ja kahviloineen hakee vertaistaan. Zillertalin laakson perällä sijaitseva vuoristokylä ei kalpene minkään matkakohteen rinnalla.

Mayrhofen sijaitsee Tuxer Alpenin ja Zillertal Alpenin korkealle kurottavien vuoristojen välisessä laaksossa. Metsäpolut, vehreät murmeleiden suosimat niityt sekä jäätikölle asti ylettyvät karut kivikot tarjoavat vaellusreittejä kaikentasoisille harrastajille. Alueella on lukuisia yli 3000 metriin kohoavia huippuja, joten maisemat ovat poikkeuksellisen jylhiä joka puolella.

Perinteisen vaellusten lisäksi Mayrhofenissa on tänä vuonna tarjolla Alppien ensikertalaisille suunnattu aloittelijoiden viikko, jossa patikoidaan helpoilla reiteillä upeissa maisemissa. Jo vuosia alueella asuneen oppaamme Jenni Laineen johdolla toteutettavat patikat ovat helpompia kuin perusviikolla. Korkeuserot pidetään pienempinä hissien avulla ja vaelluksia kestoltaan lyhyinä. Luvassa upeita maisemia ja herkullisia lounaita alppimajoilla vaelluksien lomassa!

Älä myöskään unohda Mayrhofenin upeita pyöräilymatkoja. Katso lisää Zillertalin pyöräilymatkoistamme!

Mayrhofen WEBKAMERA
Mayrhofen ALUEKARTTA

Alk.  1095 €
FAKTAT

Ajankohta, Vaellusviikko: 8.–15.7.2023

Ajankohta, Aloittelijan nautiskeluviikko: 15.–22.7.2023

Opaskohde:
Kohteessa You Travelin suomalainen vaellusopas.

Kyläkorkeus: 633 m.

Vaelluspaketti:
Lisämaksullinen vaelluspaketti (165€) sisältää viisi You Travelin oppaan valitsemaa vaellusta eri puolilla Zillertalin aluetta.

Vaativuustaso: 3

Alueen kotisivut:
www.mayrhofen.at

Alustava lentoaikataulu:
AY1401: HEL 09:15 – MUC 10:50
AY1402: MUC 11:40 – HEL 15:05
Lentokenttäkuljetukset:
Noin 2 h 30 min

Lisätietoja matkasta

Vaelluspaketti

 • Alueen monipuolisista vaellusmahdollisuuksista saat eniten irti hankkimalla You Travelin lisämaksullisen vaelluspaketin hintaan 165€/hlö. Vaelluspaketti  sisältää You Travelin oppaan suunnittelemat vaellukset, joiden vaativuustaso on 3. Hinta sisältää vaelluksilla tarvittavat mahdolliset hissinousut ja paikalliskuljetukset sekä oppaan palvelut.

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin. (Ilman lisämaksua ruumassa voi kuljettaa yhden max 23 kg painoisen matkatavaran.)
 • Lentokenttäkuljetukset välillä München Mayrhofen (n. 2 h 30 min.).

Matkan hintaan sisältyy

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin.
 • Lisämatkatavarat, max. 23kg lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).
 • Vaellusmatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä München – Mayrhofen (n. 2 h 30 min.).

Hyvä tietää

 • Mayrhofen on You Travelin pitkäaikainen matkakohde. Teemme alueelle myös pyöräilymatkoja.
 • Kesällä 2023 järjestämme Mayrhofenissa alueella vuosia asuneen oppaamme Jenni Laineen johdolla Alppien ensikertalaisille suunnatun helpon ja matalan tason vaellusviikon. Reitit ovat kestoltaan lyhyitä, mutta maisemat yhtä komeita. Lähde mukaan kokeilemaan patikointia Nautiskeluviikolle 15.–22.7.2023!

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Hotel Der Siegeler

YLEISTÄ

Lifestyle hotel Siegeler Mayrhofenin keskustassa on hiljattain kunnostettu hotelli, jossa on aamiaishuone, lounge-alue, puutarha sekä Mike’s bar niminen sporttibaari.

HUONEET

Tilavissa ja uudistetuissa noin 35m2 huoneissa on parivuode tai erilleen vedettävät sängyt, parkettilattia, parveke, tallelokero, minibaari, TV, suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

SIJAINTI:

Hotelli sijaitsee Mayrhofenin keskustassa turistitoimistoa vastapäätä, matkaa Penkenin hissiasemalle noin 300m, juna-asemalle n. 150m.

HINTAAN SISÄLTYY:

Hintaan kuuluu majoitus kahden hengen huoneissa buffetaamiaisella.

Hotel Strass

YLEISTÄ

Hyvätasoinen hotelli keskustassa, viihtyisät oleskelutilat, WLAN, baari, kuivaushuone vaelluskengille, iso spa-osasto, jossa mm. sauna, höyrysauna ja sisäuima-allas. Hotellin ravintolassa tarjoillaan tirolilaista ja kansainvälistä ruokaa.

HUONEET

Viityisät noin 28m2 kahden hengen huoneet, joissa parivuode tai 1h huone noin 18m2. Huoneissa parkettilattia ja parveke, talletus, sat-TV sekä kylpy/suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Huoneissa kylpytakit.

SIJAINTI

Sijainti hyvällä paikalla kylän keskustassa, Penkenin hissiaseman vieressä.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus kahden tai yhden hengen huoneissa, puolihoito (buffetaamiainen ja 4 ruokalajin illallinen) sekä uima-altaan ja wellness- alueen ( erilaisia saunoja ja poreamme).

Kuvia Mayrhofenista

Videoesittely Mayrhofen Vaellus

Varaa matka

Ota yhteyttä