Mayrhofen Itävalta - Mayrhofen Koe Zillertalin ruska-aika syysvaelluksella

Syksyn opastettu ruskavaellus 1.-9.10.2021 Zillertalin laaksoon!

Monivuotinen klassikkokohdeemme Itävallan Tirolissa. Koe mahtava väriloisto ja vuorten hiljaisuus syksyn ruskamatkalla 1.-9.10.2021.

 • Kattavat harrastusmahdollisuudet
 • Hieno vuoristo, jossa monen tyyppistä maisemaa ja maastoa
 • Viihtyisä kylä ja monet palvelut
 • Erinomainen pyöräilykohde, tarjolla myös eMTB maastopyöräviikot
 • Retkimahdollisuudet lähikyliin ja kaupunkeihin

Lue lisää

Mayrhofen

Monipuolinen vaellusklassikko

Mayrhofen on suosittu lomakohde ympäri vuoden, jonne eri maista saapuvat matkailijat luovat mukavaa lomatunnelmaa. Kylässä on tarjolla hyvin eri palveluja, kauppoja, ruokapaikkoja ja katukahviloita. Muutoinkin kylässä ja lähialueella on paljon tekemistä ja näkemistä, eikä matka Innsbruckin kaupunkiinkaan ole pitkä.

Kaikentasoisia ja -pituisia vaellusreittejä on runsaasti ja maisemat että maasto on laaksossa poikkeuksellisen monimuotoinen, kuin läpileikkaus Alpeista pienoiskoossa. Vaelluksemme kulkevat sekä alempana vehreillä niityillä että puurajan yläpuolella karummassa maastossa, ulottuen aina jäätikön reunalle asti. Alueella on lukuisia yli 3000 metriin kohoavia huippuja, joista osalle voi nousta ilman erikoisvarusteita tai kiipeilytaitoa.

Ruska-ajan väriloistoa

Pyöräreittien suhteen on suorastaan runsauden pula, peräti 800km merkittyjä reittejä kaikenlaiseen makuun. Sekä maisemat että maasto on poikkeuksellisen monimuotoinen, kuin läpileikkaus Alpeista pienoiskoossa. Alempana kulkevat reitit kulkevat metsäteillä ja poluilla sekä vehreillä niityillä. Noustaessa puurajan yläpuolelle maasto on karumpaa Alueella on lukuisia yli 3000 metriin kohoavia huippuja ja myös jäätiköitä. Alppien lokakuinen ruska tarjoaa lisäksi unohtumattoman kauniit näkymät vuorille ja laaksoon!

Itävallan pyörämatkaamme sisältyy hyvätasoinen sähköavusteinen maastopyörä, jonka saat kuudeksi päiväksi käyttöösi. Viikko-ohjelmasta ja opastuksesta vastaa paikallinen englantia puhuva yhteistyökumppanimme, joka on läpäissyt tiukan itävaltalaisen pyöräilyoppaan tutkinnon. Viiden päivän ajo-ohjelma suuntautuu eri puolille Zillertalin laaksoa ja e-biken avustuksella jopa 1000 metrin nousutkin ovat mahdollisia. Luvassa on toki myös hikeä ja puuskutusta, mutta sehän on jo oletus tämäntyyppisellä maastopyörämatkalla. Reitit eivät ole teknisesti vaativia, pääosin ajamme metsä/huoltoteitä, helpompia polkuja sekä myös kestopäällysteisiä teitä ja pyöräteitä. Ryhmän kunnon ja taitotason mukaan oppaalla on mahdollista muokata reittivalintaa ja ohjelmaa jonkin verran.

Mayrhofen WEBKAMERA
Mayrhofen ALUEKARTTA

Alk.  1175 €
FAKTAT

Ajankohta: 1.-9.10.2021

Omatoimikohde:
Kohteessa You Travelin suomalainen vaellusopas.

Kyläkorkeus: 633 m

Vaativuustaso: 3-3½

Alueen kotisivut:
www.mayrhofen.at

Alustava lentoaikataulu:
AY1401: HEL 09:15 – MUC 10:20
AY1406: MUC 18:50 – HEL 22:15
Lentokenttäkuljetukset:
Noin 2 h 30 min

Lisätietoja matkasta

Vaelluspaketti

 • Opastetut vaellukset ja niillä tarvittavat kuljetukset sisältävät syksyn ruskaviikolla matkan hintaan.

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin 1.10.2022. (Ilman lisämaksua ruumassa voi kuljettaa yhden max 23 kg painoisen matkatavaran.)
 • Lisämatkatavarat, max. 23kg lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).
 • Maastopyörämatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä München – Mayrhofen (n. 2 h 30 min.).

Matkan hintaan sisältyy

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin 1.10.2022.
 • Lisämatkatavarat, max. 23kg lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).
 • Vaellusmatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä München – Mayrhofen (n. 2 h 30 min.).
 • Opastetut vaellukset ja niillä tarvittavat kuljetukset sisältyvät syksyn ruskaviikolla matkan hintaan.

Hyvä tietää

 • Mayrhofen on You Travelin monivuotinen matkakohde. Teemme alueelle myös vaellusmatkoja.
 • Lokakuussa Alppien ruska-aika on parhaimmillaan.
 • Tulopäivänä Almabtrieb, perinteikäs ja hauska kansanjuhla, jolloin lehmät tuodaan talvikaudeksi alppilaitumilta takaisin kylään. Värikäs kulkue ja monia eri tapahtumia, jotka jatkuvat pitkälle iltaan.

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Hotelli Rauchenwalderhof

 

YLEISTÄ

Monilta osin uudistettu viihtyisä hotelli. Aamiaishuone, baari, wlan, paikallinen luokitus hotel-garni***.

HUONEET

2h huone standard tai 2h huone deluxe, jossa lisävuodemahdollisuus. Lisäksi 1h huone. Parveke, talletus, kaapeli-TV, hiustenkuivaaja, suihku ja wc.

SIJAINTI:

Rauhallisella sivukadulla, keskustan kävelykadulle noin 300m.

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus/henkilö 2h tai 1h huoneessa, aamiainen.

Hotelli & Spa Neuhaus

YLEISTÄ

Perinteikäs ja tasokas hotelli. Ravintola, baari, wlan, sisä- ja ulkoallas, puutarha, höyrysauna, sauna, poreallas jne. Paikallinen luokitus hotelli****.

HUONEET

Kahden hengen huone parivuoteella, kokolattiamatto, talletus, kaapeli-TV, parveke, kylpy/suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Erikseen pyydettäessä huone lisävuoteella. Lisäksi yhden hengen huone, joissa osassa parveke.

SIJAINTI

Sivukadulla, matkaa keskustan kävelykadulle noin 600m, rautatieasemalle n. 200m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h tai 1h huoneessa, puolihoito eli buffetaamiainen ja useamman ruokalajin illallinen, lisävuodealennus. Kylpyläosaston käyttö sis. hintaan (normaalisti lisämaksu).

Kuvia Mayrhofenista

Videoesittely Mayrhofen Vaellus

Varaa matka

Ota yhteyttä