Achensee Itävalta - Achensee Tutustu Tirolin uusiin vaellusmaastoihin!

Patikoi Alppien upeimmissa järvimaisemissa!

Kuvankaunis Itävallan alppijärvi Achensee tarjoaa upeat puitteet vaellukseen sekä ihastuttavaa kesälomatunnelmaa Tirolin suurimmalla järvellä 1.–8.7.2023!

 • Runsaasti vaihtoehtoisia aktiviteetteja patikoinnille, Achenseellä erityisesti maastopyöräily ja vesiurheilumahdollisuudet ovat loistavat
 • Matkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetus ja You Travelin opaspalvelut sekä Achenseen vaelluspaketti
 • Achenseestä pääset helposti lähellä sijaitsevaan Innsbruckiin päivävierailulle

Vaativuustaso

Achenseen vaellusreitit edellyttävät kohtalaisen hyvää kuntoa ja varmaa askellusta osittain kivikkoisilla reiteillä, jotka sisältävät pidempiä nousu- ja laskuosuuksia. Osalla reiteistä voi polun lähellä olla jyrkempiä pudotuksia.

Lue lisää

Achensee

Tutustu Tirolin vaelluspolkuihin Achenseen rannoilla

Itävallassa lähellä Saksan rajaa sijaitseva kuvankaunis Achensee on suosittu ja monipuolinen kesäkohde aktiivilomailijoille. Järvestä jyrkästi nousevat karut ja jylhät vuoristot Karwendel ja Branderburg Alpen luovat hienot puitteet heinä-elokuun vaihteen vaelluksille turkoosien laineiden kimmeltäessä reittiemme alapuolella. Vuoristomajojen antimet pitävät energiatason sopivan korkealla ja virkistävä pulahdus järveen pyyhkii vaelluspäivän rasitukset mennessään.

Achenseellä voit myös viettää mukavaa välipäivää vaelluksesta ja nauttia elämästä järvellä risteilevien hop on – hop off -alusten kannella virvokkeiden kera. Voit myös vuokrata pyörän ja hurauttaa joillekin Achenseen lukuisista ja erinomaisista maastopyöräreiteistä tai lähteä vaikka sup-lautailemaan tai melomaan upeiden maisemien keskelle järvelle. Muista, että lomalaisen on lupa nauttia kesätunnelmasta myös ihan vain rentoutumalla rantaravintoloiden antimien ja virvokkeiden äärellä.

Viikon aikana majoitumme järven rannalla sijaitsevassa tunnelmallisessa Pertisaun kylässä. Lähde kokeilemaan Tirolin uusinta vaellustuttavuutta, jossa vuoristo ja järvimaisemat tarjoavat poikkeuksellisen nautittavan patikointikokemuksen!

Achenseen webcam

alk.   – €
FAKTAT

Ajankohta:
1.–8.7.2023 (täynnä)

Opaskohde:
Kohteessa on You Travelin suomalainen vaellusopas.

Kyläkorkeus: 950 m

Vaelluspaketti: You Travelin vaelluspaketti sisältyy matkan hintaan.

Vaativuustaso: 3

Kohteen kotisivut: www.achensee.com

Alustava lentoaikataulu München
AY1401: HEL 09:15 – MUC 10:50
AY1402: MUC 11:40 – HEL 15:05

Lentokenttäkuljetukset:
Noin 2h 15min

You Travelin opas:

Achenseen vaellusoppaana Tirolin poluilla toimii Jenni Laine.

Alustava vaellusohjelma

1. päivä

Saapuminen kohteeseen ja kirjautuminen hotelliin:

Aikaa ostoksille ja tutustumista kohteeseen.

2. päivä

Bärenkopfin huiputus, kesto noin 5-6 tuntia, nousua n. 440 m. ja laskua n. 1000 m. Viikko aloitetaan helpolla Bärenkopfin huiputuksella. Reittimme alkaa hissinousulla noin puoleentoista kilometriin läheisestä Pertisaun kylästä, josta lähdemme nousemaan kipakasti parin tunnin ajan kohti Bärenkopfia (1991 m.). Perillä näkymä järvelle palkitsee kaiken aherruksen ja kuva jos toinenkin on paikallaan! Edelleen lounaalle Weisenbachalmille josta reitti jatkuu metsäteitä ja -polkuja Maurachiin.

3. päivä

Rofan ja Viisi huippua, kesto noin 5 tuntia, nousua n. 600 m. ja laskua n. 1200 m. Päivä käynnistyy hissinousulla Rofanbahnin kabiinilla ylös 1834 metriin, josta kaikkiaan viiden eri vuorenhuipun kautta kulkeva vaellus. Loppuosuus alamäkeä takaisin Maurachiin.

4. päivä

Steinernes Tor, nousua ja laskua noin 1000 metriä. Kolmas etappimme suuntautuu järven länsipuolelle Kot Almin niittymaisemiin. Päivä alkaa reippaalla nousuosuudella, välillä jyrkkää, välillä tasaisempaa polkua. Määränpäämme on Steinernes Tor -niminen, jyrkkien kiviseinämien reunustama sola, jonka saavutettuamme siirrymme hienoa maisemareittiä pitkin alas järvelle.

5. päivä

Ansaittu lepopäivä, ota rennosti järvellä risteillen, uiden ja rantakahviloissa lueskellen. Jos rantaloma sijaan kaupunki on kiinnostavampi vaihtoehto voit lähteä käväisemään vaikka läheisessä Innsbruckissa ja sen vanhassa keskustassa Inn-joen rannoilla junalla.

6. päivä

Gramai, nousua noin 700 m., laskua n. 850 m. Reittimme alkaa Gramai Almilta, jonne siirrymme aamutuimaan paikalliskuljetuksella. Aamupäivä noustaan kohti Lamsenjochhütten vuoristomajaa, josta edelleen alas laaksoon Sennhüttelle after-hike -juomille.

7. päivä

Seebergspitze, nousua ja laskua noin 1150 m. Viikon viimeinen vaellus kohti Seebergspitzeä (2085 m.). Reitti nousee järven yläpuolella kohoavaa harjannetta seuraillen ylös lounaspaikkaamme. Täältä jatkamme osittain teknisempää alamäkeä kohti Seekaralmia ja edelleen Achenkircheniin. Paluumatka järven poikki veneellä risteillen. Kannella on vielä kerran mahdollisuus ihailla maisemia ja muistella viikon kokemuksia!

Lisätietoja matkasta

Lento- ja transfer-tiedot

 • Suorat lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin ja lentokenttäkuljetukset München – Achensee (n. 2 h 15 min.)

Matkan hintaan sisältyy

 • Suorat lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin ja lentokenttäkuljetukset München – Achensee (n. 2 h 15 min.)
 • Majoitus seitsemän yötä aamiaisella
 • Vaellusohjelma ja siihen liittyvät kuljetukset
 • You Travelin vaellusopas
 • Lisämaksusta myös huone yhdelle

Hyvä tietää

 • Lähellä Saksan rajaa sijaitseva 133 metriä syvä Aachensee on Tirolin suurin järvi.
 • Majoituksemme sijaitsevat Järven länsirannalla Pertisaussa.

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Pension Klausenhof

YLEISTÄ

Kodikas perhehotelli Klausenhof sijaitsee rauhallisessa paikassa 600m päästä järven rannasta ja lyhyen kävelymatkan päässä Pertisaun kylän keskustasta. Hotellissa on sauna.

HUONEET

Huoneet on sisustettu perinteiseen tirolilaistyyliin, niissä on Sat-Tv, jääkaappi, parveke ja kylpyhuoneessa amme tai suihku.

SIJAINTI:

Rauhallinen sijainti kylän ulkoreunalla noin 600m päästä järvestä.

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus/henkilö 2h huoneessa, aamiainen.

Hotel Auszeit

YLEISTÄ

Hyvätasoinen ja arvostettu hotelli. Viihtyisät oleskelutilat, aamiaishuone, baari, kuntosali, sauna, höyrysauna ja lämmitetty ulkoallas. Paikallinen luokitus****

HUONEET

Kahden hengen huoneet, joissa leveä parivuode. Sopivasti moderniin tyyliin sisustetuissa huoneissa lautalattiat, parveke, Sat-TV sekä suihku, hiustenkuivaaja sekä wc

SIJAINTI

Rauhallinen sijainti Petrisaun kylässä. Pertisaun keskustaan (ravintolat jne) ja järvelle noin 150-200m, Karwendelin hissiasema noin 400-500 m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneessa, aamiainen

Kuvia Achenseen poluilta

Videoesittely Achensee vaellus

Varaa matka

Ota yhteyttä