Zillertal Wedel Hut Itävalta - Zillertal E-BIKE MTB Sähköpyöräilyä Itävallan upeimmilla maastopyöräpoluilla

Opastetut E-BIKE -maastopyörämatkat 8.–22.7.2023 välisenä aikana Zillertalin laaksoon!

Loistava mahdollisuus nauttia maastopyöräilystä Alpeilla ammattitaitoisen oppaan johdolla. Matkan hintaan sisältyvällä paikan päältä vuokrattavalla sähköavusteisella maastopyörällä taittuvat isommatkin nousut ilman kovaa kuntoa ja mittavaa ajokokemusta.

 • Uusi kokemus myös vähemmän sähköpyörän  kanssa ajaneille
 • Pyöräilyohjelman vetäjänä paikallinen ammattitaitoinen pyöräilyopas
 • Ei lisäkuluja! E-Mtb pyörän vuokra sisältyy matkan hintaan
 • Lennot, lentokenttäkuljetus, opaspalvelut ja viikko-ohjelma
 • Zilletalin reittivalikoima on erittäin kattava, yhteensä 1200km ajettavaa

Vaativuustaso

Lue lisää

Mayrhofen

Zillertalin ikuista myötätuulta

Haaveiletko pyöräilystä Alpeilla, mutta vuoristoreittien nousumetrit ja vaativuus ovat jääneet mietityttämään? Siinä tapauksessa sähkömaastopyöräilyyn keskittyvä matkamme on kuin luotu sinulle! Matkan hintaan sisältyy sähköavusteinen e-MTB vuokrapyörä, jolla taitat isommatkin nousut ilman kovaa kuntoa ja mittavaa ajokokemusta.

Majoituskohteemme Mayrhofen sijaitsee Zillertalin alppilaaksossa Tirolin sydämessä. Zillertal on jo monivuotinen vaellusmatkojen kohteemme ja paikan päällä on myös You Travelin suomalainen opas. Eloisassa kylässä on tarjolla runsaasti erilaisia palveluja, kauppoja, ruokapaikkoja ja katukahviloita. Muutoinkin tekemistä ja näkemistä riittää, lisäksi matka lähellä sijaitsevaan Innsbruckin kaupunkiin taittuu nopeasti.

Riittävästi pyöräilykilometrejä

Pyöräreittien suhteen on suorastaan runsauden pula, peräti 1200 kilometriä merkittyjä reittejä kaikenlaiseen makuun. Sekä maisema että maasto ovat poikkeuksellisen monimuotoisia, kuin läpileikkaus Alpeista pienoiskoossa. Alempana reitit kulkevat metsäteillä ja poluilla sekä vehreillä niityillä. Noustaessa puurajan yläpuolelle maasto on karumpaa. Alueella on lukuisia yli 3000 metriin kohoavia huippuja ja myös jäätiköitä. Lisäksi unohtumattoman kauniit näkymät vuorille ja laaksoon!

Matkaan sisältyy hyvätasoinen sähköavusteinen maastopyörä, jonka saat kuudeksi päiväksi käyttöösi. Viikko-ohjelmasta ja opastuksesta vastaa paikallinen englantia puhuva yhteistyökumppanimme, joka on läpäissyt tiukan itävaltalaisen pyöräilyoppaan tutkinnon. Viiden päivän ajo-ohjelma suuntautuu eri puolille Zillertalin laaksoa ja e-biken avustuksella jopa 1000 metrin nousutkin ovat mahdollisia.

Luvassa on toki myös hikeä ja puuskutusta, mutta sehän on jo oletus tämäntyyppisellä maastopyörämatkalla. Reitit eivät ole teknisesti vaativia, pääosin ajamme metsä- ja huoltoteitä, helpompia polkuja sekä myös kestopäällysteisiä teitä ja pyöräteitä. Ryhmän kunnon ja taitotason mukaan oppaalla on mahdollista muokata reittivalintaa ja ohjelmaa jonkin verran.

Mayrhofen WEBKAMERA
Mayrhofen ALUEKARTTA

Alk.  1395 €
FAKTAT

Ajankohta: 8.–22.7.2023 (Kaksi erillistä viikkoa)

Opaskohde:
Kohteessa englanninkielinen paikallisopas ja You Travelin suomalainen vaellusopas.

Pyöräreitit: 1200 km

Pyöräreitit ylin/alin:
3000 m. / 550 m.
Kyläkorkeus: 633 m.
Alueen kotisivut:
www.zillertal.at

Alustava lentoaikataulu:
AY1401: HEL 09:15 – MUC 10:50
AY1402: MUC 11:40 – HEL 15:05

Lentokenttäkuljetukset:
Noin 2 h 30 min

Lisätietoja matkasta

Pyörän vuokraus

 • Sähköavusteinen vuokrapyörä kuuluu matkan hintaan.

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin. (Ilman lisämaksua ruumassa voi kuljettaa yhden max 23 kg painoisen matkatavaran.)
 • Maastopyörämatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä München Mayrhofen (n. 2 h 30 min.).

Matkan hintaan sisältyy

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin.
 • Lisämatkatavarat, max. 23kg lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).
 • Maastopyörämatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä München Mayrhofen (n. 2 h 30 min.).
 • Sähköavusteinen vuokramaastopyörä sisältyy matkan hintaan.
 • Opaspalvelut ja viikko-ohjelma

Hyvä tietää

 • Zillertalin majoituksemme sijaitsevat Mayrhofenissa, joka on You Travelin monivuotinen matkakohde. Teemme alueelle myös vaellusmatkoja.
 • Paljon muutakin tekemistä. Zillertalissa riittävää koettavaa ja nähtävää pyöräreittien ja vaelluspolkujen ulkopuolellakin.
 • Pyöräilijälle Zillertalin alueella on tarjolla käsittämättömät 1200 kilometriä reittejä!

Pyörämatkan alustava ohjelma

 • Tulopäivä: Lento Müncheniin, jossa You Travelin suomalainen opas on vastassa, reilun kahden tunnin kuljetus kohteeseen, majoittuminen ja tervetuloinfo
 • 1 ajopäivä: Tapaaminen pyöräoppaamme kanssa, sähkömaastureiden tekniikkaan ja ominaisuuksiin tutustuminen sekä ensimmäinen noin viiden tunnin kevyempi tutustumislenkki helpossa maastossa Ziller-joen laaksossa.
 • 2. ajopäivä: Stillupin laakso, kesto noin 5 tuntia, korkeuseroa n. 850 m. Nyt alamme päästä asiaan! Päivän etappi suuntautuu kohti Stillupin patojärveä vuoristopurojen ja vesiputousten täplittäessä reittimme maisemaa. Lounas Grünewaldhüttellä, josta alamäkireitti takaisin kylille.
 • 3. ajopäivä: Tuxertal ja Hintertuxin jäätikkömaisemat, kesto noin 6 tuntia, korkeuseroa n. 1500 m. Tänään tunnet konkreettisesti sähköavusteisen pyörän hyödyt pitkissä nousuissa. Reittimme suuntaa ylös Tuxertalin laaksoon ja ohitamme päivän aikana viehättäviä pikkukyliä ja niittyjä. Laakson perällä kohoaa Hintertuxin jäätikkö ja sitä reunustavat yli kolmeen kilometriin kohoavat vuoret.
 • Välipäivä: Tänään voit palautella alkuviikon rasituksista pitämällä välipäivän vaikka hotellin altaalla tai ajella pyörällä haluamasi lenkin Zillertalin alueella.
 • 4. ajopäivä: Zillergrund ja pikku-Tiibet, kesto noin 6 tuntia, korkeuseroa noin 1300 m. Takaisin satulaan! Etappimme suuntaan kohti Zillergrudin mahtaviin maisemiin sekä lounaspaikkaa, jonka lempinimi on kuvaavasti pikku-Tiibet. Mitä ylemmäs ja syvemmälle vuorten keskelle reitti etenee, sen komeammaksi maisemat muuttuvat. Massiivisen patomuurin ohitettuamme pidämme virkistystauon jonka aikana on mahdollista ladata pyörän akkuja.
 • 5. ajopäivä: Penken, kesto noni 6 tuntia, korkeuseroa noin 1500 m. Viikon viimeinen etappimme suuntaa suoraan Mayrhofenin yläpuolella kohoavalle Penken-vuorelle, josta avautuu komeat maisemat joka puolelle Zillertalin ja Tuxertalin laaksoa. Nousupätkän jälkeen lounas Granatalmilla, josta pitkä lasku Vorderlanersbachin kylän kautta takaisin Mayrhofeniin. Perillä odottaa terassi virkistävine after-bike juomineen!

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Hotel-Garni Pramstaller

YLEISTÄ

Kodikas aamaishotelli Mayrhofenin keskustassa. Aamiaishuone, wlan, paikallinen luokitus hotel-garni ***. HUOM! Vain 8-15.7. viikolla.

HUONEET

SIJAINTI:

Mayrhofenin keskustassa pääkadun varrella

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus 2h huoneessa aamiaisella

Hotelli & Spa Neuhaus

YLEISTÄ

Perinteikäs ja tasokas hotelli. Ravintola, baari, wlan, sisä- ja ulkoallas, puutarha, höyrysauna, sauna, poreallas jne. Paikallinen luokitus hotelli****.

HUONEET

Kahden hengen huone parivuoteella, kokolattiamatto, talletus, kaapeli-TV, parveke, kylpy/suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Erikseen pyydettäessä huone lisävuoteella. Lisäksi yhden hengen huone, joissa osassa parveke.

SIJAINTI

Sivukadulla, matkaa keskustan kävelykadulle noin 600m, rautatieasemalle n. 200m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h tai 1h huoneessa, puolihoito eli buffetaamiainen ja useamman ruokalajin illallinen, lisävuodealennus. Kylpyläosaston käyttö sis. hintaan (normaalisti lisämaksu).

Videoesittely Zillertal Pyöräily

Varaa matka

Ota yhteyttä