Cortina Italia - Cortina d´Ampezzo Löydä pyörämatkojen runsaudensarvi Dolomiiteilla

Lähde pyöräilemään Italian Dolomiiteille Cortinaan 25.6.–9.7.2023

Cortinan Dolomiitit pyöräillen! Italian huippukohdemme tarjoaa upeat puitteet niin maantielle kuin maastoon. You Travelin mukana pääset Italian Alppien parhaille reiteille kolmena eri kesäviikkona!

 • Monipuolinen vuoristokohde kesällä, pyöräily-, kiipeily-, ja patikointimahdollisuudet sekä paljon muuta
 • Dolomiittien upea jyrkkäpiirteinen vuoristo on poikkeuksellisen komeaa aluetta Alpeilla
 • Cortina ei ole mikä tahansa kylä vaan pieni kaupunki runsaine palveluineen, jopa tavaratalo löytyy!
 • Upea ruokakulttuuri ja kahvilatarjonta
 • Ulkoilmamuseoreitit vaelluspoluilla tarjoavat poikkeuksellisen näkökulman alueen historiaan

Lue lisää

Cortina

Italian monipuolisin pyöräilykeskus

Dolomiittien juurella sijaitseva Cortina d´Ampezzo tarjoaa pyöräilijälle erittäin runsaan ja monipuolisen valikoiman reittejä. Poljettavaa löytyy leppoisista alppiniityistä, kapeisiin metsäpolkuihin, vauhdikkaaseen alamäkiajoon ja klassisisiin maantiepätkiin sekä hyvää kuntoa vaativiin haastaviin monipäiväisiin retkiin. Maasto- maantie-, downhill- ja sähköpyöräreittejä löytyy kaikkiaan yli 700 kilometriä!

Cortina WEBKAMERA

Aloittelijasta ammattilaiseen

Cortina Bike Park Socrepes on toteutettu varta vasten alamäkiajosta kiinnostuneille. Monipuoliset reitit on suunniteltu siten, että lajia aloittevat pääsevät treenaamaan perusteita, mutta myös kokeneemille downhill-kuskeille löytyy haastetta ja jännitystä teknisistä osioista.

Sähköpyöräilijöille Cortinasta löytyy myös erikseen suunniteltuja reitistöjä, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua myös kauempana sijaitseviin paikkoihin. E-Bike -vuokravalikoima on hyvä, sillä kaupungissa on useita liikkeitä, jotka tarjoavat sähköpyöriä.

Runsaat reittivalikoimat, hyvä vuokrapyörätarjonta ja monipuolinen maasto tekevät Cortinasta huippukohteen pyöräilijälle kuin pyöräilijälle. Mitä tahansa reittejä sitten arvostatkaan, on Cortina takuuvarma kohde fillaristille jo pelkästään maisemien puolesta!

Alk.  1225 €
FAKTAT

Ajankohta: 23.6.–14.7.2024 , kolme erillistä viikkoa

Omatoimikohde:
Kohteessa ei ole You Travelin pyöräopasta. Tarvittaessa apua kysymyksiin saa You Travelin suomalaiselta vaellusoppaalta, joka asuu Cortinassa.

Kyläkorkeus: 1215 m

Alueen kotisivut:
www.dolomiti.org/en/cortina

Alustava lentoaikataulu:
AY1781: HEL 07:05 – VCE 09:05
AY1782: VCE 09:50 – HEL 13:40

Lentokenttäkuljetukset:
Noin 2 h 15 min

Lisätietoja matkasta

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Venetsiaan. (Ilman lisämaksua ruumassa voi kuljettaa yhden max 23 kg painoisen matkatavaran.)
 • Matkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä Venetsia – Cortina (n. 2 h 15 min.).

Matkan hintaan sisältyy

 • Lennot Finnairin reittikoneella Venetsiaan
 • Matkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä Venetsia – Cortina (n. 2 h 15 min.). You Travelin opas on mukana lentokentällä ja kuljetuksilla mennen tullen.
 • Majoitus ja majoituksen mukaiset ateriat

Hyvä tietää

 • Cortina on eräs pitkäaikaisimmista matkakohteistamme. Patikointimatkoja, majalta majalle -vaelluksia ja via ferrata -kiipeilymatkoja yhtäjaksoisesti jo reilusti yli kymmenen vuotta!
 • Hissinousuja sekä linja-autoyhteyksiä hyödyntäen voit toteuttaa reittejä helposti hieman kauempanakin Cortinasta, mutta heti kaupungista lähtee runsaasti reittivaihtoehtoja. Vinkkejä voit kysyä You Travelin oppaalta paikan päällä!
 • Cortinan kaupungissa on tavanomaiseen vuoristokylään verrattuna runsaasti palveluja ja tekemistä. Sokkeloisilla kujilla ja toreilla aito italialainen tunnelma on aistittavissa konkreettisesti.

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Hotelli Montana

YLEISTÄ

Hyvää asiakaspalautetta saava viihtyisä hotelli. Pieni oleskelutila, wlan, aamiaishuone ja erillinen pyörien säilytystila. Paikallinen luokitus hotelli**+.

HUONEET

Muutama vuosi sitten uusitut huoneet, joissa parketti- tai puulattia, parivuode tai erilliset sängyt, TV, sekä suihku tai kylpy ja wc. Myös yhden hengen huone. Erikseen pyydettäessä huone kolmelle.

SIJAINTI:

Kävelykadulla keskusaukion vieressä, hissiasema n. 300m.

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa, buffetaamiainen.

Hotelli Ciasa Lorenzi

YLEISTÄ

Viehättävä, viimevuosina monilta osin uusittu hotelli, mm uusi hieno saunaosasto (lisämaksu). Aamaishuone, terassi ja baari lisäksi hyvästä ruuasta tunnettu suosittu ravintola (ei puolihoitomahdollisuutta), erillinen pyörien säilytystila. Paikallinen luokitus hotelli***.

HUONEET

Huoneissa parketti- tai puulattia, parivuode tai erilliset sängyt, TV, sekä suihku tai kylpy ja wc. Myös yhden hengen huone, erikseen pyydettäessä huone kolmelle.

SIJAINTI

Kylää kiertävän päätien varrella, matkaa bussiasemalle noin 150m ja keskustan kävelykadulle noin 250m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa, buffetaamiainen.

Kuvia Cortinasta

Videoesittely Cortina Pyöräily

Varaa matka

Ota yhteyttä