Skisafari Itävalta - Skisafari Amade Ski Amade ja 760 kilometriä rinteitä eivät jätä ketään kylmäksi!

You Travelin Skisafari 27.1.–3.2.2024 Itävallan Alpeille parasta lääkettä lasketteluhimoosi.

Nyt lasketaan minkä sielu sietää. Matkalla majoitutut Wagrainissa, josta käsin on helppoa ja nopeaa sukkuloida eri puolille Ski Amaden hiihtoalueita. Tämä pitää kokea!

 • Uusia rinteitä jokaiselle laskupäivälle
 • Ski Amade on todellinen laskijan kulta-aitta, roppakaupalla eri keskuksia, satoja kilometrejä rinteitä Steiermarkin ja Salzburgin osavaltioiden alueilla, jäätiköitä, moderneja hissijärjestelmiä, parkkeja, afteria ja vaikka mitä!
 • Majoitukset Wagrainissa, jolla keskeinen sijainti
 • Hintaan sisältyvät retket lähialueille
 • Lisämaksusta hissilippu, joka on voimassa kaikissa Ski Amaden hiihtokeskuksissa
 • Matkan hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus
 • Kohteessa You Travelin matkanjohtaja

Lue lisää

Skisafari

Lähde tutkimusmatkalle Itävallan lumille

Hiihtomatkamme tukikohta Wagrain ja sen mainio hiihtoalue on keskeinen osa Ski Amade -nimistä ainutlaatuista laskettelukokonaisuutta, joka koostuu useista eri keskuksista ja rinnealueesta. Yhteinen hissilippu kattaa peräti 760km hoidettuja rinteitä ja 270 hissiä, joten voit olla varma, ettei laskeminen lopu täällä taatusti kesken. Yksistään Wagrainin lähirinteillä on peräti 160km laskettavaa ja uusien hissiyhteyksien ansiosta koko rinnealue on nyt yhtenäinen ja liikkuminen paikasta toiseen jouhevaa. Rinnekartta Salzburger Sportwelt>>

Skisafarissa todellinen kirsikka kakun päällä on matkan hintaan sisältyvät retket muihin lähikeskuksiin, jotka kaikki sijaitsevat kätevästi vain noin puolen tunnin etäisyydellä Wagrainista.

Schladming

Vauhdikas ja suojaisa rinnealue metsän keskellä pitkine rinteineen. Dachsteinin kolmetonninen jäätikkö ja komeat maisemat hivelevät silmää. Katso rinnekartta Schladming>>

Hochkönigin runsaslumiset maisemat

Massiivisen vuoristo tarkoittaa suomeksi “yläkuningasta” joten täälläkin on luvassa maisemien ilotulitusta. Hochkönigin eteläpuolella sijaitsevalla hiihtoaluelle on yhteesä 112km rinteitä, jotka seurailevat laakson pohjoisseinämää Mühlbachin kylästä aina Marie Almiin asti. Alueen mikroilmaston ansiosta lumisademäärä on Itävallan kirkkainta kärkeä, snorkkelit esiin ja puuterista nauttimaan! Katso rinnekartta Hochkönig>>

Grossarl, monipuolisesti koko rinnekansalle

Täällä lasket kahden rinnakkaisen laakson alueella, Grossarltal-Dorfgastein Ski Arena tarjoaa yhteensä noin 70km rinteitä, jotka ulottuvat Gasteinin laakson puolelle Dorfgasteiniin saakka. Rinteissä löytyy laskettavaa alottelijalle sekä kovempitasoisillekin kurvailijalle, lisäksi moderni hissijärjestelmä toimii kuin rasvattu.  Tänne pääsemme kätevästi St. Johannin kautta skibussilla. Katso rinnekartta Grossarl>>

alk.  1195 €
FAKTAT

Ajankohta: 27.1.-3.2.2024

Opasmatka:
Matkalla You Travelin suomalainen matkanjohtaja

Rinteet: Yli 400 km
Ylin / alin hissi:
2175 m / 740 m
Kyläkorkeus: 860 m
Alueen kotisivut:
skiamade.com

Alustava lentoaikataulu:
AY1401: HEL 07:50 – MUC 09:30
AY1406: MUC 18:40 – HEL 22:10

Lisätietoja matkasta

Matkaohjelma

Lauantai: Aamulento Müncheniin ja kuljetus Wagrainiin (noin 2h 45min) jossa majoitumme koko skisafarin ajan.

Sunnuntai: Hiihtoa kotirinteissä Wagrainin ja Flachaun alueella.

Maanantai: Retki Grossarlin hiihtoalueelle, jonne pääsee hyödyntämällä Wagrain rinteitä St. Johannin kylään ja edelleen skibussia Grossarliin. Alue on joillekin  tuttu jo entuudestaan, sillä täällä rinteet ulottuvat myös viereiseen Gasteinin laaksoon.

Tiistai: Hiihtoa Zauchenseen alueella! Luvassa paljon hyvää hiihtoa, sillä päivän määränpää on kuuluisa tasokkaista rinteistään.

Keskiviikko: Retkipäivä Hochkönigin alueelle, jossa maisemat senkun jylhenee. Kuljetus Mühlbachin kylään, josta suuntaamme lasketellen kohti Marie Almia (tai toisinpäin).

Torstai: Viikon viimeinen retkikohte Schladmingin vauhdikkaalle rinnealueelle, Dachsteinin maisemien keskelle. Ehkä myös maailmancuprinnekin on jo testattavissa?

Perjantai: Vielä riittää laskettavaa eli viimeinen laskupäivä Wagrainia ympäröivillä rinteillä.

Lauantai: Aamu vapaata, puolenpäivän jälkeen lähtö MUC lentokentälle.

Hissiliput

Lisämaksullinen hissilippu 6pv
 • Aikuiset: 354 euroa
 • Lapset (s. 2008-2017): 180 euroa
 • Nuoret (s. 2005-2007): 249 euroa
 • Pienet lapset (s. 2017 tai aiemmin) ilmainen hissilippu

Vuokraa lasketteluvälineet kauttamme

Suksivuokraus 6 päivää

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella.
 • Lisämatkatavarat sekä lasketteluvälineet max. 23kg (voi sisältää useamman parin suksia ja monot) lisämaksu (noin 60-75 euroa) menopaluu. HUOM! Lasketteluvälineistä peritään aina lisämaksu, myös erillisestä monokassista menee lisämaksu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).

Matkan hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat lennot Müncheniin, aamumeno, iltapaluu.
 • Lentokenttäkuljetukset
 • You Travelin matkanjohtaja
 • Retket lähikeskuksiin sekä majoitus ja mahdolliset ateriat

Hyvä tietää

 • Yhteinen, kaikki keskukset kattavat lisämaksullinen hissilippu kattaa peräti 760km hoidettuja rinteitä ja 270 hissiä.
 • Majapaikkamme Wagrain, on Atomicin alkuperäinen synnyinkoti.

Kohteiden sijainnit kartalla

Hotellit

Pensionaatti Montana

YLEISTÄ

Hyvä perinteinen itävaltalaispensionaatti aamiaisella, wlan, aamiaishuone/ oleskelutila, suksihuone. Ilmainen sisäänpääsy Wasserwelt-kylpylään.

HUONEET

Tilavat 2h huoneet parivuoteella sekä yhden hengen huone. Kokolattiamatto, kaapeli-TV, parveke, suihku/kylpy ja wc.

SIJAINTI

Sijainti rauhallisella sivukadulla hotelli Erikaa vastapäätä, skibussille n. 50m, lähin hissiasema n. 450m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h tai 1h huoneissa, aamiainen.

Hotelli Erika

YLEISTÄ

Viihtyisä, monilta osin uusittu hotelli, hintaan sisältyy puolihoito. Nuorekas ja ystävällinen henkilökunta, wlan, oleskelutilat, baari, aamiaishuone/ravintola sekä sauna. Asiakkaat voivat käyttää läheisen Wasserwelt Amaden allasta ilman lisämaksua (n. 2-3min). Paikallinen luokitus hotelli***.

HUONEET

Kahden hengen huoneet, joissa parivuode (n. 22m2) parketti/laminaattilattia, kaapeli-TV, parveke ja talletus sekä suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

SIJAINTI

Rauhallisella sivukadulla, skibussin pysäkki majoituksen kohdalla, päähissille noin 500m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa, puolihoito eli buffetaamiainen ja kolmen ruokalajin illallinen, turistivero.

Sporthotel Wagrain

  

YLEISTÄ

Laadukas sport-wellness hotelli erinomaisella sijainnilla, wlan, oleskelutilat, baari, ravintola, suksihuone. Iso wellness jossa erinomainen kuntosali, sauna ja höyrysauna sekä sisäallas ja lämmitetty ulkoallas. Paikallinen luokitus hotelli****+.

HUONEET

Tyylikkäästi sisustetut 2h huoneet, joissa lisävuodemahdollisuus. Kokolattiamatto, kaapelit-TV, suihku ja wc sekä hiustenkuivaaja.

SIJAINTI

Päätien läheisyydessä, lähes ski-in/ski-out noin 100m päähissiasemalta, jossa lähin skibussin pysäkki Kleinarlin alueelle.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa, puolihoito eli buffetaamiainen, iltapäiväbuffet  rinnepäivän jälkeen sekä useamman ruokalajin illallinen, turistivero.

Kuvia Wagrainin alueelta

Videoesittely Wagrain

Varaa matka

Ota yhteyttä