Skisafari Itävalta - Skisafari Amade Ski Amade ja 760 kilometriä rinteitä eivät jätä ketään kylmäksi!

You Travelin Skisafari 22.-29.1.2022 Itävallan Alpeille on yksi talven kohokohdista.

Nyt lasketaan minkä sielu sietää. Matkalla majoitutut Wagrainissa, josta käsin on helppoa ja nopeaa sukkuloida eri puolille Ski Amaden hiihtoalueita. Tämä pitää kokea!

 • Uusia rinteitä jokaiselle laskupäivälle
 • Majoitukset Wagrainissa, jolla keskeinen sijainti
 • Hintaan sisältyvät retket lähialueille
 • Lisämaksusta hissilippu, joka on voimassa kaikissa Ski Amaden hiihtokeskuksissa
 • Matkan hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus
 • Kohteessa You Travelin matkanjohtaja

Lue lisää

Skisafari

Lähde tutkimusmatkalle Itävallan lumille

Hiihtomatkamme tukikohta Wagrain ja sen mainio hiihtoalue on keskeinen osa Ski Amade -nimistä ainutlaatuista laskettelukokonaisuutta, joka koostuu useista eri keskuksista ja rinnealueesta. Yhteinen hissilippu kattaa peräti 760km hoidettuja rinteitä ja 270 hissiä, joten voit olla varma, ettei laskeminen lopu täällä taatusti kesken. Yksistään Wagrainin lähirinteillä on peräti 160km laskettavaa ja uusien hissiyhteyksien ansiosta koko rinnealue on nyt yhtenäinen ja liikkuminen paikasta toiseen jouhevaa. Rinnekartta Salzburger Sportwelt>>

Skisafarissa todellinen kirsikka kakun päällä on matkan hintaan sisältyvät retket muihin lähikeskuksiin, jotka kaikki sijaitsevat kätevästi vain noin puolen tunnin etäisyydellä Wagrainista.

Schladming ja maailmancupin iltapujottelu

Vauhdikas ja suojaisa rinnealue metsän keskellä pitkine rinteineen. Dachsteinin kolmetonninen jäätikkö ja komeat maisemat hivelevät silmää. Matkamme aikana Schladmingissa lasketaan myös legendaarinen Maailmancupin iltapujottelu 25.1., jota on mahdollista lähteä katsomaan. Jopa 60 000 -päinen yleisö takaa ainutlaatuisen tunnelman, jota muissa maailmancupin kisoissa ei koe. Katso rinnekartta Schladming>>

Hochkönigin runsaslumiset maisemat

Massiivisen vuoristo tarkoittaa suomeksi “yläkuningasta” joten täälläkin on luvassa maisemien ilotulitusta. Hochkönigin eteläpuolella sijaitsevalla hiihtoaluelle on yhteesä 112km rinteitä, jotka seurailevat laakson pohjoisseinämää Mühlbachin kylästä aina Marie Almiin asti. Alueen mikroilmaston ansiosta lumisademäärä on Itävallan kirkkainta kärkeä, snorkkelit esiin ja puuterista nauttimaan! Katso rinnekartta Hochkönig>>

Grossarl, monipuolisesti koko rinnekansalle

Täällä lasket kahden rinnakkaisen laakson alueella, Grossarltal-Dorfgastein Ski Arena tarjoaa yhteensä noin 70km rinteitä, jotka ulottuvat Gasteinin laakson puolelle Dorfgasteiniin saakka. Rinteissä löytyy laskettavaa alottelijalle sekä kovempitasoisillekin kurvailijalle, lisäksi moderni hissijärjestelmä toimii kuin rasvattu.  Tänne pääsemme kätevästi St. Johannin kautta skibussilla. Katso rinnekartta Grossarl>>

alk.  995 €
FAKTAT

Ajankohta: 22-29.1.2022

Opasmatka:
Matkalla You Travelin suomalainen matkanjohtaja

Rinteet: Yli 400 km
Ylin / alin hissi:
2175 m / 740 m
Kyläkorkeus: 860 m
Alueen kotisivut:
skiamade.com

Alustava lentoaikataulu:
AY1501: HEL 07:45 – SZG 09:20
AY1502: SZG 10:20 – HEL 13:45

Lisätietoja matkasta

Matkaohjelma

Lauantai: Lento Salzburgiin ja kuljetus Wagrainiin (noin 1h 15min) jossa majoitumme koko skisafarin ajan.

Sunnuntai: Hiihtoa kotirinteissä Wagrainin ja Flachaun alueella.

Maanantai: Retki Grossarlin hiihtoalueelle, jonne pääsee hyödyntämällä Wagrain rinteitä St. Johannin kylään ja edelleen skibussia Grossarliin. Alue on joillekin  tuttu jo entuudestaan, sillä täällä rinteet ulottuvat myös viereiseen Gasteinin laaksoon.

Tiistai: Hiihtoa Wagrain omalla alueella. Luvassa paljon hyvää hiihtoa, sillä päivän määränpäänä on vauhdikkaista rinteistään. Halukkailla mahdollisuus lähteä seuraamaan Schladmingin kuuluisaa maailmancupin iltakisaa (lisämaksu).

Keskiviikko: Retkipäivä Hochkönigin alueelle, jossa maisemat senkun jylhenee. Kuljetus Mühlbachin kylään, josta suuntaamme lasketellen kohti Marie Almia (tai toisinpäin).

Torstai: Viikon viimeinen retkikohte Schladmingin vauhdikkaalle rinnealueelle, Dachsteinin maisemien keskelle. Ehkä myös maailmancuprinnekin on jo testattavissa?

Perjantai: Vielä riittää laskettavaa eli viimeinen laskupäivä Wagrainia ympäröivillä rinteillä.

Lauantai: Aamiainen ja kuljetus Salzburgin lentokentälle.

Hissiliput

Lisämaksullinen hissilippu 6pv
(korkeasesonki 29.1.-19.3.2022 / edullisempi hinta 15.-29.1.2022)
 • Aikuiset: 270 euroa/243 euroa
 • Lapset (s. 2007-2015): 159 euroa/150 euroa
 • Nuoret (s. 2003-2006): 229 euroa
 • Seniorit (s. 1956 tai aiemmin): 257 euroa/236 euroa
 • Pienet lapset (s. 2016 tai aiemmin) ilmainen hissilippu

Vuokraa lasketteluvälineet kauttamme

Suksivuokraus 6 tai 7 päivää (sama hinta)
Hinnat talvi 2021 sukset ja sauvat, ei monoja
 • Sukset*** (top) 99 euroa
 • Sukset**** (vip) 159 euroa
 • Sukset***** (supervip/test) 195 euroa
 • Sukset lapset (13v ja sitä nuoremmat) 46 euroa

Huom! Välineistä peritään vuokrauksen yhteydessä lisäksi pakollinen vakuutus, joka on noin 10% suksien/lumilaudan hinnasta.

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella.
 • Lentokenttäkuljetukset välillä Salzburg – Wagrain.
 • Ohjelman mukaiset retket kuljetuksineen lähialueille.
 • Mukana You Travelin matkanjohtaja.

Matkan hintaan sisältyy

Finnairin suorat lennot Salzburgiin, lentokenttäkuljetukset, You Travelin matkanjohtaja, retket lähikeskuksiin. Lennolla ilman lisämaksua yksi max 23kg laukku ruumaan, lisämatkatavarat (esim. suksipussi, jossa voi olla myös kahdet sukset, max 23kg per matkatavara) varattavissa lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaihessa kun saat lentoliput, hinta noin 50-60 euroa/lisämatkatavara.

Hyvä tietää

 • Matkamme aikana Wagrainin lähikylässä Schladmingissa lasketaan legendaarinen alppihiihdon maailmancupin iltapujottelu 25.1.
 • Yhteinen, kaikki keskukset kattavat lisämaksullinen hissilippu kattaa peräti 760km hoidettuja rinteitä ja 270 hissiä.
 • Majapaikkamme Wagrain, on Atomicin alkuperäinen synnyinkoti.

Kohteiden sijainnit kartalla

Hotellit

Pensionaatti Oberauer

YLEISTÄ

Hyvätasoinen, monilta osin uusittu aamiaishotelli, wlan, aamiaishuone/oleskelutila, wlan, suksihuone jossa mononkuivaimet. Ilmainen sisäänpääsy Wasserwelt -kylpylään (3h per kerta, sis. saunaosasto). Paikallinen luokitus pensionaatti***.

HUONEET

Uusitut huoneet parivuoteella sekä tilavampi huone 2-3 hengelle, jossa parivuode ja lisäsänky. Huoneissa kokolattiamatto, kaapeli-TV, osassa parveke, suihku ja wc sekä hiustenkuivaaja.

SIJAINTI

Sivukadulla Kirchbodenin osassa kylää, skibussi n. 50-100m, lähin päähissi noin 450m, Wasserwelt -kylpylä n. 250m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa, lisävuodealennus, aamiainen, turistivero.

Hotelli Erika

YLEISTÄ

Viihtyisä, monilta osin uusittu hotelli, hintaan sisältyy puolihoito. Nuorekas ja ystävällinen henkilökunta, wlan, oleskelutilat, baari, aamiaishuone/ravintola sekä sauna. Asiakkaat voivat käyttää läheisen Wasserwelt Amaden allasta ilman lisämaksua (n. 2-3min). Paikallinen luokitus hotelli***.

HUONEET

Kahden hengen huoneet, joissa parivuode tai huone yhdelle, parketti/laminaattilattia, kaapeli-TV, parveke ja talletus sekä suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

SIJAINTI

Rauhallisella sivukadulla, skibussin pysäkki majoituksen kohdalla, päähissille noin 500m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa tai huone yhdelle, puolihoito eli buffetaamiainen ja kolmen ruokalajin illallinen, turistivero.

Sporthotel Wagrain

  

YLEISTÄ

Laadukas sport-wellness hotelli erinomaisella sijainnilla, wlan, oleskelutilat, baari, ravintola, suksihuone. Iso wellness jossa erinomainen kuntosali, sauna ja höyrysauna sekä sisäallas ja lämmitetty ulkoallas. Paikallinen luokitus hotelli****+.

HUONEET

Tyylikkäästi sisustetut 2h huoneet, joko standard tai hieman tilavammat comfort huoneet, joissa lisävuodemahdollisuus. Kokolattiamatto, kaapelit-TV, suihku ja wc sekä hiustenkuivaaja.

SIJAINTI

Päätien läheisyydessä, lähes ski-in/ski-out noin 100m päähissiasemalta, jossa lähin skibussin pysäkki Kleinarlin alueelle.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa, puolihoito eli buffetaamiainen, iltapäiväbuffet  rinnepäivän jälkeen sekä useamman ruokalajin illallinen, turistivero.

Kuvia Wagrainin alueelta

Videoesittely Wagrain

Varaa matka

Ota yhteyttä