Tux Itävalta - Tux Jäätiköllä kaikki on paremmin!

Hiihtomatkat Itävallan lumivarmaan Tiroliin

Tuxin laskettelumatkalla käytössäsi on laaja hiihtoalue viimeisen päälle rinteineen ja parkkeineen. Kylä on kodikas ja lumivarmuuskin täydet 100%. Kohteessa on You Travelin opas ja hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus. Tai varaa matkasi Zillertalin Mayhofeniin.

 • Kohteessa You Travelin opas ja viikko-ohjelma
 • Pienet ryhmäkoot ja ruuhkattomat hiihtoalueet
 • Monipuoliset rinteet ja toisistaan sopivasti poikkeavat hiihtoalueet. Aivan mahtava juttu on jäätikön 100% lumitakuu!
 • Majoituspaikkana kompakti ja miellyttävän rauhallinen Lanersbachin kylä ystävällisine asukkaineen. Kaikki tarpeellinen löytyy sopivan läheltä.
 • Vaihtoehtoisesti majoitus Zillertalin laakson Mayrhofenista, joka on alueen isoin ja eloisin kylä
 • Vaihtopäivä on poikkeuksellisesti sunnuntai – ei ruuhkaa liikenteessä, lentokenttäkuljetus sisältyy hintaan.
 • Poikkeuksellisen kattava hissilippu, jopa lähes 700 km rinteitä!

Lue lisää

Tux

Laskettele jäätikön korkeuksissa

Tuxin laskettelumatkamme majoitukset sijaitsevat sympaattisessa Lanersbachin kylässä, joka sijaitsee itävaltalaisittain korkealla 1300 metrissä. Täällä kaikki sijaitsee lähellä, ja joka paikasta huokuu perinteinen itävaltalainen alppi-idylli. Korkean sijaintinsa ansiosta lunta riittää kyläänkin asti pitkälle kevääseen saakka. Lisäksi hyvä sijainti takaa sen, että Lanersbachista on vaivatonta siirtyä eri puolille Zillertalin laaksoa ja sen laajaa hiihtoaluetta.

100% lumitakuun hiihtomatkallesi antaa Alppien hienoin jäätikkö Hintertux. Sinne pääset helposti laakson omalla skibussilla ”vartin välein vartissa”. Hintertuxissa ylimmät hissit nousevat peräti 3250 metriin, joten lumi on laadukasta pitkälle kevääseen – niin rinteessä kuin niiden ulkopuolella. Hiihtomatkoja on tähän kohteeseen tarjolla aina maaliskuun loppuun saakka.

Lanersbachin puolesta puhuu vielä yksi merkittävä seikka – ruuhkattomuus! Kylässä on rajallisesti majoituspaikkoja eikä ollenkaan isoja matkanjärjestäjiä. Niinpä Lanersbachin hisseille ei juuri koskaan synny jonoja ja kylän omilla rinteillä on ilahduttavan vähän laskijoita. Ja koska laskettelumatkamme vaihtopäivä on sunnuntai, lasket viikon päätteeksi lauantaina lähes puolityhjissä rinteissä muiden jonottaessa maanteiden ruuhkissa. Vaikka kylä ei ole koolla pilattu, on siellä kaikki hiihtomatkalla tarvittavat palvelut käden ulottuvilla.

Mayrhofen – Zillertal

Uutta! Nyt voit valita majoituksen myös Zillertalin päälaaksosta Mayrhofenista, joka on alueen isoin ja eloisin kylä ja tarjoaa lukuisia palveluja sekä iltaelämää niitä kaipaaville. Mayrhofeninsta käsin on suoraan hiihtoyhteys Penkenille sekä kylän viereiselle Ahornin rinteille, jonka rinteissä on tarjolla parhaimmillaan 1300m korkeuseroa. Lisäksi Mayrhofenista käsin on kätevä tutustua muihin Zillertalin Superskipass hissilippuun sisältyviin laajoihin hiihtoalueisiin. Sekä Zillertal Arenan rinteet että Hochzillertal-Hochfügenin laskettelualueet käsittävät molemmat noin 150km hoidettuja rinteitä. Niihin pääsee kätevästi 15-30 minuutissa skibussilla tai junalla.

Linkki Tux-Zillertal WEBKAMERAT>>

Linkki Zillertal Arena WEBKAMERAT>>

Katso Zillertal (koko laakso) RINNEKARTTA >>

Tarkempi lähialueen kartta (Zillertal 3000) Tux/Mayrhofen>>

alk.  995 €
FAKTAT

Ajankohta:
19.1.-23.3.2025

Opaskohde:
Kohteessa You Travelin suomalainen opas

Rinteet:
487 km Zillertal ( Tux: 196 km)
Sinisiä rinteitä: 127 km
Punaisia rinteitä: 297 km
Mustia rinteitä: 63 km
Lumetus: 345 km
Hissejä: 177
Ylin / alin hissi:
3250 m / 630 m
Kyläkorkeus:
1300 m
Kotisivut:
www.tux.at ja www.zillertal.at

Alustava lentoaikataulu:
AY1401: HEL 07:50 – MUC 09:30
AY1402: MUC 10:30 – HEL 14:10
Lentokenttäkuljetukset:
Noin 2 h 30 min.

Lisätietoja matkasta

Hissiliput

Zillertal Superski -hissilippu 6pv,  talvi 2025
 • Aikuiset – 369 euroa
 • Seniorit 65v ja yli – 344 euroa
 • Nuoriso (s. 2006-2009) – 295 euroa
 • Lapset (s. 2010-2018) – 166 euroa

Matkan hintaan sisältyy

 • Lennot Finnairin reittilennoilla, voit kuljettaa ruumassa yhden max 23kg painoisen matkatavaran. Lisämatkatavarat, esim suksipussi, max. 23kg (voi sisältää useamman parin suksia ja monot) lisämaksu (noin 60-75 euroa) menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa). Lasketteluvälineiden kuljetuksesta peritään aina lisämaksu.
 • Lentokenttäkuljetus (München-Tux/Lanersbach noin 2h 30min).
 • Majoitus varauksen mukaisilla aterioilla
 • You Travelin opas

Hyvä tietää

 • Hintertuxin alueella ylimmät hissit nousevat peräti 3250 metriin. Korkealla jäätiköllä lumi on tämän vuoksi laadukasta, lisäksi keskus on avoinna 365 päivää vuodessa!
 • Tuxissa hissilipulla saa hiihdettävää lähes 700 km
 • Olympialaisten ja maailman cupin voittaja Stephan Eberharter on kotoisin alueelta. Jos satut Kaltenbachin alueen puolelle, voit pyyhkäistä aina kylään saakka alppilegendan nimikkorinnettä (Stephan Eberfarter Goldpiste) pitkin!

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit Lanersbach

Pensionaatti Bergkristall

YLEISTÄ

Suosittu ski-in majoituksemme, oleskelutilat, aamiaishuone, wlan, terassi, sauna, höyrysauna, infrapunasauna, lämmitetty suksihuone ja mononkuivaus. Paikallinen luokitus pensionaatti ***.

HUONEET

Osa huoneista uusittu, parivuode, kokolattiamatto, sat-tv, talletus, parveke sekä kylpy/suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Erikseen pyydettäessä lisävuode lapsille (mikäli saatavana).

SIJAINTI

Rinteen vieressä päättyvän kadun varrella, hissiasema ja skibussin pysäkki n. 150m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa, buffetaamiainen.

LISÄMAKSUSTA

Huone omaan käyttöön yhdelle

Hotelli Pinzger

YLEISTÄ

Viihtyisä hotelli, baari, ravintola, sauna, höyrysauna, poreallas, jääluola, wlan, suksihuone ja mononlämmitys. Paikallinen luokitus hotelli ***.

HUONEET

Kokolattiamatto, parivuode, kaapeli-TV, talletus, parveke ja suihku/kylpy, hiustenkuivaaja sekä wc. Sekä standard-huone (n. 22m2) että tilavampi comfort-huone (n. 30m2), jossa lisävuode mahdollinen.

SIJAINTI

Keskeinen sijainti pääkadulla, päähissi n. 150m, skibussin pysäkki n. 100m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneessa, buffetaamiainen.

LISÄMAKSUSTA:

Puolihoito eli kolmen ruokalajin illallismenu sekä salaattibuffet.

Hotelli Lanersbacherhof

  

YLEISTÄ

Tasokas ja viihtyisä hotelli, joka tunnetaaan maukkaasta gourmet–tason ruuastaan (mm. Gault Millau), oleskelutilat, baari, ravintola, hieno viinikellari (450 eri viiniä!), kerran viikossa gaalaillallinen (siisti pukeutuminen), wlan, sisäallas, sauna ja höyrysauna sekä erillinen suomalainen kelosauna ulkona, suksihuone ja mononkuivaus. Paikallinen luokitus hotelli ****.

HUONEET

Joko 2 hengen standard-huone (n. 20m2 tyyppi Bergkristall) parivuoteella tai tilavampi 2h huone, jossa lisävuodemahdollisuus (esim tyyppia Topas noin 30m2 tai vastaava). Osa huoneista on uusittuja ja niissä on parveke. Huoneissa kokolattiamatto, sat-TV, radio, suihku, hiustenkuivaaja ja wc.

SIJAINTI

Päätien varrella päähissiasemaa vastapäätä, skibussin pysäkki kohdalla, keskustaan n. 200m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h standard-huoneissa tai tilavammassa 2h huoneessa (lisävuode mahd.) puolihoito eli buffetaamiainen ja tasokas illallinen a la carte menulta, Iltapäivällä kakkutarjoilu.

LISÄMAKSUSTA

Tilavammat useamman hengen huoneet tai huoneistot max. 4 hengelle (esim. 2 aik ja 2 lasta, nämä huoneet pitää kysyä erikseen).

Hotellit Mayrhofen

Hotel Neuhaus Zillertal

YLEISTÄ

Hyvätasoinen hotelli keskustassa, viihtyisät oleskelutilat, wifi, baari, iso spa-osasto, jossa mm. sauna, höyrysauna ja uima-allas. Hotellin ravintolassa tarjoillaan tirolilaista ja kansainvälistä ruokaa.

HUONEET

Kahden hengen huoneet, joissa parivuode tai 1h huone. Huoneissa kokolattiamatto, talletus, kaapeli-TV sekä kylpy/suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Huoneissa kylpytakit.

SIJAINTI

Rauhallisella sivukadulla lähellä keskustan kävelykatua, matkaa rautatiesasemalle noin 150m. Skibussin pysäkki hotellin välittömässä läheisyydessä.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus kahden tai yhden hengen huoneissa, puolihoito (buffetaamiainen ja 4 ruokalajin illallinen) sekä uima-altaan ja wellness- alueen (sauna, höyrysauna jne).

Kuvia Tuxin rinteiltä

Tuxin videoesittely

Varaa matka

Ota yhteyttä