Achensee Itävalta - Achensee Tutustu Tirolin uutuuteen!

Itävallan latuparatiisi, Achensee 15.1.-19.2.2023

Useimmille suomalaisille tuntematon maastohiihtokeskus Achensee on kauden 2023 uutuus. Yli 200 km latuja Saksan rajan tuntumassa Tirolin suurimman järven ympäristössä. Matkat 15.1.-19.2.2023 välisenä aikana!

 • Paikallisten suosima maastohiihtokeskus, joka on monille suomalaisille uusi tuttavuus
 • Yli 200 km latuja eri puolilla Achenseen järveä
 • Upeat maisemat vuoristoon ja järvelle
 • Matkan hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus
 • Vaikeusasteeltaan hyvin laaja skaala latuja eri tekniikoille
 • Achenseeslä pääset helposti lähellä sijaitsevaan Innsbruckiin päivävierailulle

Lue lisää

Achensee

Huipputason maastohiihtokeskus

Useimmille suomalaisille vielä tuntemattomaksi jäänyt Achensee tarjoaa upeita latuja, järvimaisemia ja leppoisaa tirolilaishenkistä alppikylien tunnelmaa. Uutuutena You Travelin tarjontaan saapuva kohde on eräs Tirolin suurimmista maastohiihtoalueista. Alueen ilmeelle on tyypillistä läheltä vuoristojärven rantaa majesteettisesti nousevat Karwendel- ja Rofan-vuoristojen seinämät.

Achenseen latuverkosto tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja niin luistelijalle kuin perinteisellekin hiihtotyylille. Rantaladuilla pääset sivakoimaan nautinnollisilla ja leppoisilla pätkillä rauhoittavista järvimaisemista nauttien. Hyvää vastapainoa saa haasteellisemmilla ja enemmän korkeuseroa sisältävillä reiteillä, jotka sukeltavat sisälle lähivuorten useisiin sivulaaksoihin. Reittejä löytyy ympäri aluetta, mutta ylivoimaisesti eniten latuja löytyy Pertisausta. Liikaa ei kannata lykkiä, välillä on hyvä istahtaa evästauolle tai vaikka nauttimaan Glühweinista kirpsakoissa talvimaisemissa. Kyllä kelpaa!

Achenseen maastohiihtomatkoilla majoittaudut kuvankauniissa Pertisaun kylässä järven itärannalla, josta käsin pääset suoraan laduille. Lisäksi yhdyslatu Maurachiin sekä skibussiyhteys järven pohjoispuolelle Achenkirchin laduille.

Achenseen latukartta
Achenseen webcam

alk.  935 €
FAKTAT

Ajankohta:
15.1.-19.2.2023

Omatoimikohde:
Kohteessa ei ole You Travelin opasta.

Ladut: 212 km
Luistelu: 101 km
Perinteinen: 111 km
Helppoja: 90 km
Keskitaso: 76 km
Haastava: 45 km
Pisin latu:
 14 km
Ladut ylin/alin: 1250 m / 920 m
Latumaksu:
Ei latumaksua (AchenseeCard hotellista)
Kyläkorkeus: 975 m
Kohteen kotisivut: www.achensee.com

Alustava lentoaikataulu München
AY1401: HEL 07:50 – MUC 09:30
AY1402: MUC 10:30 – HEL 14:10
Lentokenttäkuljetukset:
Noin 2h 30min

Lisätietoja matkasta

Latukortti

 • Achenseen alueen ladut ovat maastohiihtäjälle ilmaisia Pertisauta lukuunottamatta. You Travelin hotellissa yöpyvänä asiakkaana saat kuitenkin ilmaiseksi AchenseeCardin, jolla pääset Pertisaussakin laduille veloituksetta.

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin sunnuntaisin 15.1.-19.2.2023
 • Lisämatkatavarat, esim suksipussi, max. 23kg (voi sisältää useamman parin suksia ja monot) lisämaksu (noin 60 euroa) menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).
 • Maastohiihtomatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset München – Achensee (n. 2 h 15 min.), You Travelin Tuxin opas on vastassa lentokentällä ja kuljetus voi olla osan matkaa Tuxin bussin mukana.

Matkan hintaan sisältyy

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin
 • Lisämatkatavarat, esim suksipussi, max. 23kg (voi sisältää useamman parin suksia ja monot) lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa)
 • Maastohiihtomatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset. München – Achensee (n. 2 h 15 min. )
 • AchenseeCard sisältyy hintaan

Hyvä tietää

 • Lähellä Saksan rajaa sijaitseva 133 metriä syvä Aachensee on Tirolin suurin järvi.
 • Majoituksemme sijaitsevat Järven länsirannalla Pertaisaussa ja eteläpäässä sijaitsevassa Maurachissa.
 • Ei latumaksuja, hotelleista saatavalla AchenseeCardilla saat lisäksi Pertisaun maksulliset ladut käyttöösi koko ajaksi!

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Pension Marxenhof

YLEISTÄ

Viihtyisä tirolilaistyyppinen aamaishotelli, oleskelutilat, aamiaishuone sekä sauna, höyrysauna ja infrapunasauna. Paikallinen luokitus pensionaatti***

HUONEET

Kahden hengen  huoneet, joissa parisänky sekä yhden hengen huone. Huoneissa kokolattiamatto, Sat-TV sekä kylpy/suihku, hiustenkuivaaja sekä wc. Erikseen pyydettäessä myös yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistot, joissa keittomahdollisuus (ilman aterioita tai lisämaksusta aamiainen)

SIJAINTI:

Pertisaun kylän keskustassa, lähin latu alle 100m, skibussin pysäkille n. 150m, järvelle noin 500m

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus/henkilö 2h tai 1h huoneessa, aamiainen. Huom! Paikallinen turistivero EI sisälly hintaan, vaan se maksetaan paikan päällä vastaanottoon.

Hotel Auszeit

YLEISTÄ

Hyvätasoinen ja arvostettu hotelli aivan yhdysladun vieressä. Viihtyisät oleskelutilat, aamiaishuone, baari, kuntosali, sauna, höyrysauna ja lämmitetty ulkoallas. Paikallinen luokitus****

HUONEET

Kahden hengen huoneet, joissa leveä parivuode. Sopivasti moderniin tyyliin sisustetuissa huoneissa lautalattiat, parveke, Sat-TV sekä suihku, hiustenkuivaaja sekä wc

SIJAINTI

Rauhallinen sijainti Petrisaun kylässä, yhdyslatu Maurachiin lähtee hotellin edestä, Pertisaun keskustaan (ravintolat jne) ja järvelle noin 150-200m, Karwendelin hissiasema ja muut ladut noin 400-500m

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneessa, aamiainen. Huom! Paikallinen turistivero EI sisälly hintaan, vaan se maksetaan paikan päällä vastaanottoon.

Kuvia Achenseen laduilta

Videoesittely Achensee maastohiihto

Varaa matka

Ota yhteyttä