Seefeld Maastohiihdon Alppituplat - Tirol Kaksi eri viikkoa Italian ja Itävallan laduilla!

Maastohiihdon Alppituplat nyt Italian ja Itävallan laduilla Tirolissa

Kaksi maata samalla hiihtomatkalla? Maastohiihdon Alppituplat järjestetään kaudella 2024-25 Italian ja Itävallan Tirolissa. Ensimmäisellä viikolla 18.–25.1.2025 järjestettävällä matkalla hiihdetään Alppien klassikkokeskus Seefeldissä ja Toblachissa. Toisella maastohiihdon Alppituplalla 25.–1.2.2025 taas tutustutaan Itä-Tirolin Obertilliachiin ja Toblachiin. Alppien hiihtoladut odottavat!

 • Hyvätasoisia, huolellisesti kunnostettuja ja monipuolisia latuja kaikille
 • Miellyttävät kylät, joissa aistii aidon alppitunnelman
 • Kaikissa keskuksissa tarjolla myös laskettelurinteitä
 • Kaksi keskusta kummallakin viikolla saman matkan aikana
 • Kohteet optimoitu lentoaikatauluihin, hiihtämään jo tulopäivänä

Lue lisää

Toblach

Toblach

Toblach tarjoaa maastohiihtäjälle loppumattoman määrän tasokkaasti kunnostettuja latuja. Latuverkosto sopii niin perinteiseen kuin luisteluunkin, lisäksi reittien varsilla maisemat ovat uskomattoman kauniita. Tällä alueella jokainen saa vastinetta rahoilleen, on kyseessä sitten kokenut harrastaja, rennosti ottava nautiskelija tai ensimmäistä kertaa Alpeilla vieraileva aloittelija.

Aivan Itävallan rajan tuntumassa Etelä-Tirolissa sijaitseva kompakti italialaiskylä pitää sisällään mukavasti palveluja sekä tasokkaan ja modernin hiihtostadionin. Kylässä riittää tekemistä hiihtourheilun ulkopuolellakin ja Italiassa kun ollaan, kannattaa erityisesti muistaa nauttia latupäivän jälkeisistä paikallisista herkuista! Toblachissa vieraillaan kummallakin maastohiihdon Alppituplalla.

Seefeld

Seefeld

Seefeld tarjoaa lähes 250 km pitkän latuverkoston, jonka varrella riittää upeita maisemia, haastavia nousuja ja laskuja sekä laajoja ja aakeita niittyjä. Itävallan Tirolissa Saksan rajan lähellä sijaitseva alppikylä pursuaa hiihtoperinteitä, Seefeldissä onkin hiihdetty MM-kisojen ja talviolympialaisten kisoja useaan otteeseen.

Alue jakautuu kahteen toisistaan poikkeavaan reitistöön, itse Seefeld on latujen teknisyyden ja vaikeusasteen osalta hieman naapurikylä Leutaschia haastavampi. Helpommille ja enemmän latuja sisältäville Leutaschin baanoille pääset näppärästi kylien väliä kulkevan hiihtobussin kanssa vartissa. Seefeldissä hiihdetään maastohiihdon ensimmäisellä Alppituplalla, joka ajoittuu 18-25.1.2025 väliselle ajalle.

Obertilliach

Obertilliach

Itä-Tirolin rajalla sijaitseva Obertilliach tunnetaan maajoukkueiden suosimana paikkana. 1450 metrissä sijaitseva itävaltalaiskylä ja sen kaunis lähiympäristö tarjoavat noin 60 kilometrin verran monipuolista hiihdettävää eri tyyleille. Täällä on mahdollista kokeilla jopa ampumahiihtoa!

Gailtalin Alppien ja Dolomiittien väliin sijoittuva Obertilliach tarjoaa rauhallista lomaa, hyvää hiihtoa ja fantastisia, teräväpiirteisiä vuoristomaisemia. Obertilliachin upeista laduista pääset nauttimaan maastohiihdon toisella Alppituplalla, joka ajoittuu 25.1.–1.2.2025 väliselle ajalle.

alk.  1395 €
FAKTAT

Maastohiihdon Alppitupla, Toblach ja Seefeld:

Ajankohta: 18.–25.1.2025
Toblach 4 yötä ja Seefeld 3 yötä

Omatoimikohde:
Kohteessa ei ole You Travelin opasta

Toblach:
Ladut:
200 km
Helppoja:
57 km
Keskitaso:
120 km
Haastava:
23 km
Pisin latu:
42 km
Ladut ylin/alin:
2000 m / 1097 m
Kyläkorkeus:
1241 m
Alueen kotisivut:
www.three-peaks.info

Seefeld:
Ladut:
279 km
Luistelu:
125 km
Perinteinen: 154 km
Helppoja:
59 km
Keskitaso:
50 km
Haastava:
70 km
Pisin latu:
21 km
Ladut ylin/alin:
1550 m / 1180 m
Kyläkorkeus:
1200 m
Seefeldin kotisivut:
www.seefeld.at

Alustava lentoaikataulu:
AY1493: HEL 06:05 – INN 07:50
AY1494: INN 08:50 – HEL 12:30
Lentokenttäkuljetukset:
Meno Innsbruck – Toblach noin 2h, paluu Seefeld – Innsbruck noin 30 min.

Maastohiihdon Alppitupla, Obertilliach ja Toblach:

Ajankohta: 25.1.–1.2.2025
Obertilliach 3 yötä ja Toblach 4 yötä

Omatoimikohde:
Kohteessa ei ole You Travelin matkanjohtajaa

Obertilliach:
Ladut:
n. 60 km
Luistelu: n. 60 km
Perinteinen:
n. 60 km
Helppoja:
14 km
Keskitaso:
48 km
Haastava:
12 km
Pisin latu:
26 km
Ladut ylin/alin:
1526 m / 1128 m
Kyläkorkeus:
1450 m
Obertilliachin kotisivut:
https://obertilliacher-bergbahnen.com

Toblach:
Ladut:
200 km
Helppoja:
57 km
Keskitaso:
120 km
Haastava:
23 km
Pisin latu:
42 km
Ladut ylin/alin:
2000 m / 1097 m
Kyläkorkeus:
1241 m
Alueen kotisivut:
www.three-peaks.info

Alustava lentoaikataulu:
AY1493: HEL 06:05 – INN 07:50
AY1494:
INN 08:50 – HEL 12:30
Lentokenttäkuljetukset:
Meno Innsbruck – Obertilliach noin 2,5h, paluu Toblach – Innsbruck noin 2h

Lisätietoja matkasta

Latukortit

 • Toblachin hiihtoalue kattaa noin 200 km latuja ja latukortin päivähinta on 12€. Vaihtoehtoisesti viikkohinnaltaan 65€ Dolomiti Nordic Ski -korttia käyttämällä saat hiihtää maailman laajimmalla latuverkostolla, kaikkiaan 1300 km hiihdettävää.
 • Obertilliachin latukortti päiväksi maksaa 10€, mutta myös Obertilliachissa voit käyttää Dolomiti Nordic Ski -korttia (viikkohinta 65€)
 • Seefeldin latukorttien hinnat alkavat 14€ hinnasta ja ne ovat ostettavissa haluamiesi päivien ajaksi. Alueella hotelleista saatavalla vieraskortilla saat latumaksun koko oleskelusi ajaksi alennettuun hintaan.

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Innsbruckiin. (Ilman lisämaksua ruumassa voi kuljettaa yhden max 23 kg painoisen matkatavaran.)
 • Lisämatkatavarat ja suksipussi, max. 23kg (voi sisältää useamman parin suksia ja monot) lisämaksu noin 60-70 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa). HUOM! Sukset ovat aina lisämaksullisia!
 • Maastohiihtomatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset.

Matkan hintaan sisältyy

Lennot, transferkuljetukset sekä majoitukset puolihoidolla.

Hyvä tietää

 • Toblach sijaitsee vain noin kymmenen kilometrin päässä Itävallan rajasta Etelä-Tirolissa.
 • Alueen nimi, Tre Cime di Lavaredo tai saksaksi Drei Zinnen, juontaa juurensa kolmesta selvästi muusta ympäristöstä erottuvasta vuorenhuipusta, jotka näyttävät linnanmuurilta.
 • Seefeldissä kisattiin talviolympialaisten hiihto-osuudet vuosina 1964 ja 1976. Keskuksessa on pidetty myös hiihdon MM-kilpailut vuosina 1985 ja 2019.
 • Seefeldistä pääset paikallisjunalla alle tunnissa Innsbruckiin tai jopa Saksan puolelle Garmisch-Partenkircheniin.
 • Obertilliach sijaitsee aivan Toblachin läheisyydessä Itä-Tirolin puolella Itävallassa. Alue on maajoukkuehiihtäjien suuressa suosiossa sen tasokkaiden puitteiden johdosta.
 • Obertilliachin ensiluokkaisten olosuhteiden takana ovat alueella vallitseva viileä alppi-ilmasto, joka yhdistyy poikkeuksellisen aurinkoisiin ja hyviin keleihin. Laakso on eräs Itävallan aurinkoisimmista alueista.

Kohteiden sijainti kartalla

Hotellit

Toblach

Hotelli Dolomiten

 

YLEISTÄ

Monivuotinen yhteistyöhotellimme, joka uusittiin monilta osin muutama vuosi sitten. Hotellissa kiva pizzeria ja ravintola, oleskelutilat, kokoustila, baari, wlan sekä sauna, höyrysauna ja poreallas. Suksihuone ja tila suksien voiteluun. Paikallinen luokitus ***+.

HUONEET

Uudet superiortason kahden hengen huoneet, joissa parkettilattia sekä tarvittaessa erilleen vedettävät sängyt. Huoneissa parveke, talletus, Sat-TV sekä kylpy/suihku, hiustenkuivaaja sekä wc.

SIJAINTI:

Päätien varrella, hiihtostadionille n. 150m, juna-asemalle n. 250m, kylän keskustaan noin 900m.

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus/henkilö 2h huoneessa, lisämaksusta huone yhdelle. Puolihoito eli buffetaamiainen ja kolmen ruokalajin illallinen.

Seefeld

Hotelli Das Kaltschmid

YLEISTÄ

Hyvätasoinen hotelli, vain aikuisille, hintaan sisältyy buffetaamiainen, lisämaksusta puolihoito. Paikallinen turistivero noin 20 euroa ei sis. hintaan (maksu paikan päällä) Oleskelutilat, wlan, baari sekä ravintola. Hotellissa on n. 800m2 spaosasto, jossa saunat, ja kaksi uima-allasta. Paikallinen luokitus hotelli****.

HUONEET

Majoitus 2h deluxe huoneessa (n. 25m2), jossa parivuode ja tarvittaessa lisävuode tai 1h standard huone (n. 12m), joissa kokolattiamatto, TV, talletus sekä suihku/kylpy, hiustenkuivaaja sekä wc.

SIJAINTI:

Sijainti keskustassa kävelykadun varrella, skibussin pysäkki hotellin edessä. Lähin latu noin 400 m.

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus/henkilö 2h huoneissa tai 1h huone, aamiainen, lisämaksusta puolihoito.

Lisämaksusta:

Puolihoito (3 ruokalajin illallinen) Kylän turistivero (n. 20 euroa/vko) maksetaan paikan päällä.

Obertilliach

Hotelli Andreas

 

YLEISTÄ

Perinteikäs alppihotelli kylän keskustassa, lähin yhdyslatu noin 150-200 m. hotellista. Majoituksessa ravintola, baari, oleskelutilat sekä sauna ja uima-allas.

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus/henkilö 2h huoneissa tai 1h huone, aamiainen ja puolihoito.

Videoesittely Alppitupla Maastohiihto

Kuvia Toblachista, Seefeldistä ja Obertilliachista

Varaa matka

Ota yhteyttä