Mayrhofen Itävalta - Mayrhofen Tutustu Mayrhofenin syksyn vaelluksiin

Koe ruskan väriloisto ja Itävallan huiput 30.9. – 7.10.2022 Mayrhofenissa Zillertalissa!

Mayrhofen, vaelluskansan monivuotinen klassikkokohteemme Itävallan ihastuttavassa Tirolissa. Koe Zillertalin jylhät maisemat ja monimuotoinen luonto, kuin läpileikkaus Alpeista pienoiskoossa!

 • Kattavat harrastusmahdollisuudet
 • Vaellusohjelma ja opaspalvelut sisältyvät matkan hintaan
 • Syysvaellus ajoittuu Almabriebin kanssa samaan aikaan. Koe värikäs tapahtuma, jota vietetään karjan laidunkauden päättymisen kunniaksi.
 • Patikoinnin lisäksi Mayrhofen on erinomainen pyöräilykohde, tarjolla myös sähkömaastopyöräviikot
 • Ruska-aika Alpeilla osuu vaelluksemme kanssa samaan ajankohtaan, nauti luonnon väriloistosta vuorilla!

Lue lisää

Mayrhofen

Monipuolinen vaellusklassikko

Mayrhofenin upeat patikointimaastot ja unohtumattoman kauniit jäätiköt, syksyn ruska-ajan väriloisto sekä kylä runsaine palveluineen, ruokapaikkoineen ja kahviloineen hakee vertaistaan. Zillertalin hulppeat 1400 kilometriä vaelluspolkuja eivät jätä ketään kylmäksi, mutta matkan hintaan kuuluvan vaellusohjelman ja oppaamme avulla saat alueesta parhaimmat palat tallusteltavaksesi.

Mayrhofen sijaitsee Tuxer Alpenin ja Zillertal Alpenin korkealle kurottavien vuoristojen välisessä laaksossa. Metsäpolut, vehreät murmeleiden suosimat niityt sekä jäätikölle asti ylettyvät karut kivikot tarjoavat vaellusreittejä kaikentasoisille harrastajille. Alueella on lukuisia yli 3000 metriin kohoavia huippuja, joten maisemat ovat poikkeuksellisen jylhiä joka puolella. Syysvaellusten ja kesän patikkamatkojen lisäksi Mayrhofen tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn. Katso lisää Zillertalin pyöräilymatkoistamme!

Syysvaellusten aikaan Mayrhofenissa on ruska parhaimmillaan. Vaikka syksyn väriloiston olisikin jo Suomessa kokenut, kannattaa sitä käydä ihastelemassa tyystin toisenlaisessa ympäristössä vuoriston vaelluspoluilla.

Lisäksi ruskamatkalla pääset kokemaan alppialueiden värikkään tapahtuman Almabtriebin, jota vietetään sen kunniaksi, että karja ajetaan takaisin kyliin korkeammilta kesälaitumilta Tuxertalista, Zillergrundista, Stilluptalista ja Ginzlingista. Eläimet tuodaan alas yhtenäisenä laumana ja erotellaan omistajan mukaan vasta kylässä. Juhlassa lehmät koristellaan keskipäivän kulkuetta varten upein koristein, kylä on täynnä perinteistä tanssia, laulua ja soittoa, sekä tietysti ruokaa ja juomaa. Myös erilaiset paikallisia herkkuja ja käsitöitä myyvät kojut ovat osa tapahtumaa. Tämä tunnelma pitää vain yksinkertaisesti itse kokea!

 

Mayrhofen WEBKAMERA
Mayrhofen ALUEKARTTA

Alk.   1495 €
FAKTAT

Ajankohta: 30.9. – 7.10.2022

Opaskohde:
Kohteessa You Travelin suomalainen vaellusopas.

Kyläkorkeus: 633 m.

Vaativuustaso: 2½-3

Alueen kotisivut:
www.mayrhofen.at

Alustava lentoaikataulu:
AY1401: HEL 07:50 – MUC 09:25
AY1406: MUC 18:50 – HEL 22:15

Lentokenttäkuljetukset:
Noin 2 h 30 min

Lisätietoja matkasta

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin. (Ilman lisämaksua ruumassa voi kuljettaa yhden max 23 kg painoisen matkatavaran.)
 • Lentokenttäkuljetukset välillä München Mayrhofen (n. 2 h 30 min.).

Matkan hintaan sisältyy

 • Vaellusohjelma ja oppaan palvelut
 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin.
 • Vaellusmatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä München – Mayrhofen (n. 2 h 30 min.).

Hyvä tietää

 • Mayrhofen on yksi You Travelin pitkäaikaisimpia kesämatkakohteita. Teemme alueelle myös pyöräilymatkoja.
 • Alueella on kaikkiaan uskomattomat 1400 kilometriä vaellusreittejä!
 • Syksyn ruskamatkalla on mahdollisuus kokea alppialueiden värikäs tapahtuma Almabtrieb, jota vietetään karjan laidunkauden päättymisen kunniaksi.

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Hotelli & Spa Neuhaus

YLEISTÄ

Perinteikäs ja tasokas hotelli. Ravintola, baari, wlan, sisä- ja ulkoallas, puutarha, höyrysauna, sauna, poreallas jne. Paikallinen luokitus hotelli****.

HUONEET

Kahden hengen huone parivuoteella, kokolattiamatto, talletus, kaapeli-TV, parveke, kylpy/suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Erikseen pyydettäessä huone lisävuoteella. Lisäksi yhden hengen huone, joissa osassa parveke.

SIJAINTI

Sivukadulla, matkaa keskustan kävelykadulle noin 600m, rautatieasemalle n. 200m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h tai 1h huoneessa, puolihoito eli buffetaamiainen ja useamman ruokalajin illallinen, lisävuodealennus. Kylpyläosaston käyttö sis. hintaan (normaalisti lisämaksu).

Kuvia Mayrhofenista

Videoesittely Mayrhofen Vaellus

Varaa matka

Ota yhteyttä