Wagrain Itävalta - Wagrain Eräs Euroopan suurimmista laskettelualueista. Salzburger Sportwelt ja Ski Amadé aivan käden ulottuvillasi!

Yli 210 km huippurinteitä ja moderneja hissejä Ski amadén sydämessä!

Nyt lasketaan, minkä sielu sietää! Talven 2025 uutuus on Wagrain, Salzburgin läheisyydessä sijaitseva himohiihtäjän alppikylä, joka tarjoaa 18.1.-22.2.2025 välisenä aikana Itävallan suurimpiin kuuluvan laskettelualueen, modernit puitteet ja huippurinteet. Lähde Salzburger Sporweltin ja Ski Amadén ytimeen Wagrainiin!

 • Alueella runsaasti eri keskuksia, joihin siirtyminen on helppoa. Uusia rinteitä jokaiselle laskupäivälle!
 • Erinomaiset hissit
 • Majoitukset viikon aikana Wagrainissa, jonka keskeinen sijainti mahdollistaa nopeat siirtymät. Wagrainin omat rinteet myös kiistatonta parhaimmistoa.
 • Mahdollisuus hissilippuun, joka on voimassa kaikissa Ski Amadén hiihtokeskuksissa (760 km rinteitä)
 • Matkan hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus
 • Kohteessa You Travelin matkanjohtaja

Lue lisää

Skisafari

Lähde tutkimusmatkalle Itävallan lumille

Reilun tunnin ajomatkan päässä Itävallan Salzburgista Kärntenin ja Steiermarkin läheisyydessä sijaitseva Wagrain sijaitsee keskellä Salburger Sportweltin hiihtoaluetta. Hiihtoalue kattaa yli kaksisataa kilometriä tasokkaita rinteitä, monta keskusta kattavalla alueella siirtyminen tapahtuu modernien hissijärjestelmien turvin. Wagrainin omat, pääosin punaisista ja sinisistä koostuvat rinteet sijaitsevat näppärästi alueen keskellä ja ne nousevat parhaimmillaan yli kahteen kilometriin.

Lumivarma ja hyvässä kunnossa pysyvä alue tarjoaa monipuolista laskettavaa ja loistavat olosuhteet nautinnolliseen kurvailuun ja lomasta nauttimiseen. Tasokkaat ja ultramodernit hissit siirtävät laskijan nopeasti alueen sisällä paikasta toiseen. Kun oman kylän rinteet on koluttu tai keli naapurilaaksossa parempi, on siis helppo siirtyä myös muihin mäkiin. Yli 200 km rinteitä, 5 eri laaksoa ja 12 n. kaksitonnista huippua, 70 hissiä, 2 maailmancup-kisarinnettä, useampi parkki ja kosolti offaria, siinäpä lyömätön yhdistelmä. Lisäksi n. 85% alueesta on katettu luemtusjärjestelmillä, joten näitä rinteitä voidaan pitää hyvin lumivarmoina!

Salzburger Sporwelt kuuluu lisäksi osana vielä suurempaan kokonaisuuteen, Ski Amadéhen, joka pitää sisällään kaikkiaan hengästyttävät 760 rinnekilometriä ja 270 hissiä. Lisämaksusta kyseiselle hiihtoalueelle ostettava lippu tarjoaa jo niin paljon rinteitä, että yhdessä viikossa ei laskeminen taatusti lopu kesken.

Rinnekartta Salzburger Sportwelt>>
Rinnekartta Ski Amadé>>

alk.  1195 €
FAKTAT

Ajankohta: 18.1.–22.2.2025

Opasmatka:
Matkalla You Travelin suomalainen matkanjohtaja

Rinteet:
Salzburger Sportwelt:
244km (Wagrainin lähikeskukset)
Ski Amade: 760km (Kaikki alueeseen kuuluvat keskukset)

Ylin / alin hissi:
2176 m / 673 m
Kyläkorkeus: 838 m
Alueen kotisivut:
Salzburger Sportwelt

Alustava lentoaikataulu:
AY1501: HEL 13:45 – SZG 15:20
AY1502: SZG 16:20 – HEL 19:50

Lentokenttäkuljetus:
Salzburg-Wagrain noin 1h 15 min.

Lisätietoja matkasta

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Helsinki-Salzburg.
 • Lentokenttäkuljetukset Salzburgista Wagrainiin.
 • Lisämatkatavarat sekä lasketteluvälineet max. 23kg (voi sisältää useamman parin suksia ja monot) lisämaksu (noin 60-75 euroa) menopaluu. HUOM! Lasketteluvälineistä peritään aina lisämaksu, myös erillisestä monokassista menee lisämaksu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).

Matkan hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat lennot Salzburgiin
 • Lentokenttäkuljetukset Salzburg-Wagrain
 • You Travelin matkanjohtaja
 • Majoitus ja varaukset mukaiset ateriat

Hyvä tietää

 • Salzburger Sportweltin lipulla lasket yli kahdensadan rinnekilometrin alueella. Kaikki Ski Amadé-keskukset kattava lisämaksullinen hissilippu sisältää peräti 760 km hoidettuja rinteitä ja 270 hissiä.
 • Majapaikkamme Wagrain, on suksimerkki Atomicin alkuperäinen synnyinkoti.

Wagrainin sijainti kartalla

Hotellit

Pensionaatti Montana

YLEISTÄ

Hyvä perinteinen itävaltalaispensionaatti aamiaisella, wlan, aamiaishuone/ oleskelutila, suksihuone. Ilmainen sisäänpääsy Wasserwelt-kylpylään.

HUONEET

Tilavat 2h huoneet parivuoteella sekä yhden hengen huone. Kokolattiamatto, kaapeli-TV, parveke, suihku/kylpy ja wc.

SIJAINTI

Sijainti rauhallisella sivukadulla hotelli Erikaa vastapäätä, skibussille n. 50m, lähin hissiasema n. 450m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h tai 1h huoneissa, aamiainen.

Hotel Pension Oberauer

YLEISTÄ

Hyvätasoinen, monilta osin uusittu aamiaishotelli, wlan, aamiaishuone/oleskelutila, suksihuone jossa mononkuivaimet. Ilmainen sisäänpääsy Wasserwelt -kylpylään.

HUONEET

Uusitut 2h huoneet parivuoteella tai yhden hengen huone. Huoneissa kokolattiamatto, kaapeli-TV, osassa parveke, suihku ja wc sekä hiustenkuivaaja.

SIJAINTI

Sijainti sivukadulla, skibussin pysäkki noin 50-100m., päähissille n. 450m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa, buffetaamiainen.

LISÄMAKSUSTA

Erikseen pyydettäessä tilavampi huone 2-3 hengelle, jossa parivuode ja toinen erillinen sänky.

Hotelli Erika

YLEISTÄ

Viihtyisä, monilta osin uusittu hotelli, hintaan sisältyy puolihoito. Nuorekas ja ystävällinen henkilökunta, wlan, oleskelutilat, baari, aamiaishuone/ravintola sekä sauna. Asiakkaat voivat käyttää läheisen Wasserwelt Amaden allasta ilman lisämaksua (n. 2-3min). Paikallinen luokitus hotelli***.

HUONEET

Kahden hengen huoneet, joissa parivuode (n. 22m2) parketti/laminaattilattia, kaapeli-TV, parveke ja talletus sekä suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

SIJAINTI

Rauhallisella sivukadulla, skibussin pysäkki majoituksen kohdalla, päähissille noin 500m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa, puolihoito eli buffetaamiainen ja kolmen ruokalajin illallinen, turistivero.

Hotel Adapura Wagrain

  

YLEISTÄ

Tyylikäs ja tasokas hotelli erinomaisella sijainnilla, wlan, oleskelutilat, baari, ravintolat, suksihuone. Iso wellness jossa kuntosali, sauna ja höyrysauna sekä sisäallas ja lämmitetty ulkoallas. Paikallinen luokitus hotelli****+.

HUONEET

Tyylikkäästi sisustetut 2h huoneet, joissa parkettilattia, parveke, kaapeli-TV, talletus, minibaari (ei täytetty), nespresso-kahvikone, vedenkeitin, suihku ja wc sekä hiustenkuivaaja.

SIJAINTI

Päähissin vieriessä eli käytännössä ski-in/ski-out. Kylän keskustaan noin 500 m. Skibussin pysäkki hissiasemalla.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö 2h huoneissa, joko huonetyyppi casual (n 25m2) tai tilavampi huonetyyppi stylish (n. 30m2). Hintaan sisältyy puolihoito eli buffetaamiainen sekä buffetillallinen, dine around -mahdollisuus hotellin ravintoloissa (mahd. lisämaksu).

LISÄMAKSUSTA

Erikseen pyydettäessä (mikäli saatavilla) huone, jossa 1-2 lisävuodetta (avattavat kerrossängyt), 2h huone yhdelle sekä juniorsuitet / suitet.

Kuvia Wagrainin alueelta

Videoesittely Wagrain

Varaa matka

Ota yhteyttä