Saalbach Hinterglem Bike Park Itävalta - Saalbach Bike Park DH Itävallan suurin Bike Park, seitsemän vuorta ja yli 80 kilometriä alamäkireittejä

Alamäkipyöräilyn matka Itävallan suurimpaan pyöräilykeskukseen Saalbachiin 24.–31.7.2022

Leogang, Fieberbrunn ja Saalbach Hinterglemm – lähde eeppiselle downhill-reissulle Itävallan suurimpaan maastopyöräkeskukseen isojen alamäkien ääreen! Rentoa menoa ja loppumaton määrä reittejä 24.–31.7.2022 välisenä aikana.

 • Itävallan suurin alamäkiajoa varten tehty Bike Park, yli 80 km reittejä, yhdeksän hissiä ja seitsemän eri vuorenhuippua!
 • Äärimmäisen monipuolinen kohde pyöräijälle kuin pyöräilijälle. Maasto-, maantie-, retki-, sähkö- ja alamäkipyöräilijät viihtyvät täällä sulassa sovussa keskenään. Kaikille riittää tilaa ja tekemistä!
 • Aina voi opetella uutta ja fillaroinnnin saralla Saalbachin alue tarjoaa siihen monia keinoja. Kokeile esimerkiksi Reiterkogelin Bag Jump -hyppyalustaa, jolla voit treenata turvallisesti näyttäviä trikkejä!

Lue lisää

Saalbach Hinterglemm Bike Park

Saalbach Hinterglemm – Itävallan suurin bike park!

Saalbach Hinterglem on alamäkipyöräilijöiden hunajapurkki. Yli 80 kilometriä upeita hyvin hoidettuja pyöräreittejä, joille nostaa rivakasti yhdeksän huipputason modernia gondolihissiä. Reitit on siroteltu kaikkiaan seitsemälle eri vuorella, joten pyöränautintoa on tarjolla kaikille aisteille! Ajettavaa löytyy monipuolisesti joka taitotasolle aloittelijasta ammattilaiseen.

Mikäli jano tai nälkä yllättää, reittien varrella on idyllisiä rinneravintoloita, joissa saa tankattua energiaa kehoon ajopäivän lomassa. Jälkiajoille löytyy myös mainioita terasseja, joihin iltapäivän afteriaurinko paistaa pitkään.

Kesäisin Saalbachin alue henkii pyöräilyä ja muuta ulkoilua. Kaikissa hotelleissa on pyörien pesu-, huolto-, ja säilytyspaikat. Kylällä on useampi pyörävuokraamo sekä niiden huoltoa ja korjausta tarjoava yritys. Lisäksi pyöräilykauppoja riittää, joten fillarointivarusteiden tarjonta on erittäin monipuolinen.

Youtravelin Saalbach Hinterglem Bike Park -matkalla rullaillaan leppoisasti alueen reittejä. Jos pärjäät Suomen bike parkeissa, pärjäät myös täällä. Kiiruspyöräilijät saavat halutessaan karautella omatoimisesti rajumpia rännejä ja käydä vaikka testaamassa taitoja MM-kisojen reitteillä Bike Park Leongangissa. Siellä järjestetään joka vuosi laajasti tunnetut pyörätapahtumat Glemmride Bike Festival ja World Games of Mountain biking.

Saalbach Hinterglem Bike Park

Saalbachin alamäkipyöräilymatkan johtajana toimii bike park -ohjaaja Jussi Ovaskainen. Saalbach on hänelle tuttu ja rakas paikka, eritoten talvella. Nyt on aika laajentaa Saalbachin suhdetta myös kesäkaudella ja nauttia alueen erittäin laajasta ja hyvin hoidetusta pyöräreitistöstä. Jussin luotsaamilla reissuilla pyöräillään tosissaan, muttei totisesti. Hymy on tärkeä asia pakata reissulle mukaan, jotta se tallentuu myös kuville, joita hän ottaa runsaasti. Hyviä ajokuvia on luvassa jokaiselle reissulaiselle.

Jos mieleesi nousee kysymyksiä matkasta ja alamäkiajon vaatimustasosta, voit osoittaa kysymyksesi rohkeasti suoraan Jussille osoitteeseen jussi(at)takaraja.fi!

Alk.  1395 €
FAKTAT

Ajankohta: 24.–31.7.2022

Opaskohde:
Kohteessa on You Travelin pyöräopas.

Kyläkorkeus: 1003 m

Alueen kotisivut:
www.saalbach.com

Alustava lentoaikataulu:
AY 1405: HEL 16:15 – MUC 17:50
AY 1406: MUC 18:50 – HEL 22:15

Lentokenttäkuljetukset:
Noin 2 h 45 min

Lisätietoja matkasta

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin
 • Matkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä München – Saalbach Hinterglemm (n. 2 h 45 min.). You Travelin opas on mukana lentokentällä ja kuljetuksilla.
 • Lisämatkatavarat, max. 23kg lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa).

Matkan hintaan sisältyy

 • Lennot Finnairin reittikoneella Müncheniin
 • Matkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset välillä München – Saalbach Hinterglemm (n. 2 h 45 min.). You Travelin opas on mukana lentokentällä ja kuljetuksilla.
 • Majoitus kahden hengen huoneessa puolihoidolla, (yhden hengen huone lisämaksusta)
 • Pyöräilyohjelma
 • Huonehintaan sisältyy myös Joker Card -etukortti, jolla saa ilmaiseksi hissinousuja, pyöräkuljetuksia ja muita alennuksia alueella.
 • You Travelin opas (Bike Park -ohjaaja Jussi Ovaskainen)

Lisämaksusta

 • Oman pyörän kuljetus lennolla: 160 euroa. Muistathan, että pyöriä mahtuu koneeseen mukaan rajallinen määrä. Jos haluat varmistaa, että saat pyöräsi mukaan, palvelu kannattaa varata mahdollisimman aikaisin.
 • Vuokrapyörät
 • Hissiliput eivät kuulu matkan hintaan. Muista kuitenkin hyödyntää perillä saatavaa Joker Card -etukorttia, jolla saat alennuksia ja etuja lukuisista palveluista, myös hissilipuista!

Alustava pyöräilyohjelma

 • 1. päivä: Saapuminen Hinterglemmiin.
 • 2. Päivä, Saalbach: Viikko aloitetaan sinisillä reiteillä.
 • 3. Päivä, Hinterglemm: Ajamista sinisillä reiteillä.
 • 4. Päivä, Leogang: Ajamista sinisillä ja punaisilla reiteillä.
 • 5. Lepopäivä ajamisesta: Lähde esimerkiksi vierailulle naapurissa sijaitsevaan Zell am Seehen tai jatka DH-meiningin parissa paikallisrinteillä!
 • 6. Päivä, Saalbach ja Hinterglemm: Ajamista sinisillä ja punaisilla reiteilllä.
 • 7. Päivä, Marathonkierros: Viikon päätteeksi niputetaan koko alue. Saalbach, Hinterglemm, Leogang ja Fieberbrunn – kaikki yhden ajopäivän aikana!
 • 8. Päivä: KotimatkaMuistathan, että ohjelma on viitteellinen. Se saattaa muuttua säiden, reittien aukiolojen tai vaikka ryhmän ajotaitojen ja halujen mukaan.

Hyvä tietää

 • Itävallan suurin Bike Park. Yli 80 kilometriä reittejä, yhdeksän modernia hissiä seitsemälle eri huipulle rakennettuna.
 • Ei pelkkää alamäkiajoa, myös retki, maasto-, sähkö- ja maantiepyöräilijät löytävät alueelta satoja kilometrejä erinomaisia reittejä!
 • Hotellissa tilat pyörien säilytykseen, lisäksi pyörien pesupaikat löytyvät hissiasemilta.
 • Suojavarustuksena ehdoton vähimmäisvaatimus kypärä ja ajohanskat. Suosittelemme myös kasvot suojaava Full face -kypärää sekä kyynärpää- ja polvisuojuksia. Selkä- ja rintapanssarit sekä niskatuet ovat myös plussaa.
 • Saalbachin alue on kesäisin todellinen pyöräilijän hunajapurkki, joka houkuttelee fillaristeja ympäri maailmaa. Kilpailut ja tapahtumat, lajiin erikoistuneet pyöräliikkeet ja alueen rento meininki tekevät siitä pyöräilijän paratiisin. Lässig, kuten paikalliset sanovat!
 • Hyödynnä lukuisat edut, joihin olet oikeutettu perillä saatavalla Joker Card -etukortilla. Alennuksia ja ilmaisia etuja monista palveluista, myös hissilipuista!

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Hotel Almrausch

YLEISTÄ

Hyvätasoinen Hotel Almrausch sijaitsee Hinterglemmin kylän keskustassa. Hotellissa on ravintola ja neljä erilaista saunaa ajopäivän jälkeiseen rentoutumiseen. Hotellissa on tilat pyörien säilytykseen. Paikallinen luokitus hotelli****.

HUONEET

Tilavissa huoneissa on laminaattilattia, suihku/WC, televisio, vedenkeitin ja osassa parveke.

SIJAINTI:

Hyvä sijainti Hinterglemmin kylän keskustassa.

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa puolihoidolla. Huonehintaan sisältyy myös Joker Card -etukortti, jolla saa ilmaiseksi hissinousuja, pyöräkuljetuksia ja muita alennuksia alueella.

Kuvia Saalbachista

Videoesittely Saalbach DH – pyöräily

Varaa matka

Ota yhteyttä