Aspen USA - Aspen Snowmass Haaveiletko hiihtomatkasta Amerikkaan?

Lähde hiihtomatkalle rapakon taakse Coloradoon 27.11.2021-17.4.2022.

Aspen Snowmass on USA:n tunnetuin ja mielestämme paras laskettelukeskus. Lumivarma ja ruuhkaton hiihtoalue sijaitsee korkealla ja perinteikkäässä vuoristokaupungissa on tarjolla aidon amerikkalista tunnelmaa. You`ll love it!

 • Aidosti amerikkalainen hiihtokohde. Runsaasti eri palveluja, ruokapaikkoja, iltaelämää jne.
 • Laaja laskettelualue! Peräti 336 rinnettä ja yli 500km laskettavaa neljällä hiihtoalueella
 • Rennon ystävälliset paikalliset, erinomainen palvelu, asiat järjestyy
 • Fantastinen lumi. Keskimäärin yli 7 metriä kaudessa kuivaa Coloradon “Champagne Powderia”
 • Pitkä hiihtokausi marraskuusta huhtikuulle
 • Sopii eritasoisille harrastajille.
 • Tilaa laskea, ei hissijonoja tai ruuhkaa rinteessä.

Lue lisää

Aspen

Coloradon ja Pohjois-Amerikan tunnetuin hiihtokeskus

Aspen on aito ja viehättävä vuoristokaupunki, a real mountain town! Tarjolla on runsaasti eri palveluja ja kaduilla kulkiessa voi aistia yhtä aikaa niin menneen ajan tunnelmaa kuin nykyajan glamouria. Snowmass on rakennettu vartavasten hiihtoa ajatellen, joten majoitukset sijaitsevat käytännössä ski-in/out tyyliin rinteiden, hissien ja eri palvelujen välittömässä läheisyydessa.

Aspen Snowmass on Amerikan tunnetuin hiihtokeskus ja likipitäen ainoa, jolla on oma lentokenttä! Vaikka Aspen yhdisteään monesti paikallisten julkkisten ja viihdealan vaikuttajien lomakohteeksi, on asiakaskunta todellisuudessa monivivahteista ja sen ikähaarukka laaja.

Hyvä ruoka on olennainen osa onnistunutta hiihtomatkaa – Aspen Snowmassissa makunautinnoista pitää huolen yli sata ravintolaa ja amerikkalainen ravintoloiden hintataso on Eurooppaan verrattuna kohtuullinen. Päinvastoin kuin monesti Amerikan mantereella, Aspen Snowmass tarjoaa myös vilkasta iltaelämää, jossa meno jatkuu tarvittaessa pitkälle aamuyöhön.Ja mikä parasta – Aspenissa kaikki toimii, asiat järjestyy ja palvelu on aina ystävällistä leveän hymyn kera.

Aspen Snowmass – mitä kaikkea on tarjolla?

It´s BIG. Aspen Snowmass -hissilippu kattaa neljä kiinnostavan erityyppistä hiihtoaluetta, huikeat 362 rinnettä, 41 hissiä ja eurooppalaisittain mitaten noin 500 km laskettavaa. Ja mikä parasta, rinteissä on tilaa käännellä, ei ruukaa tai hissijonoja.

 • Aspen Mountain. Suoraan Aspenin kaupungin yläpuolella kohoava rinnealua on vaudikas ja urheilullinen. Tällä alueella lasketaan myös FIS maailmancupin kisoja.
 • Aspen Highlands. Upea rinnealue, joka tunnetaan mm. jyrkistä kuluaareistaan ja off-piste alueestaan, etenkin Highland Bowl, jossa on mm. kohteen jyrkin rinne, 48 asteinen Go Go Gully. Näiden vastapainona on viimeisen päälle hoidetut, sopivan vauhdikkaat rinteet, joissa saat laskea lähes yksinään.
 • Buttermilk. Pienempi alue, jossa viihtyvät etenkin lautailijat ja New School laskijat – maailmankuulu Winter X-Games järjestetään täällä tammikuussa. Upea Buttermilk Park ja slopestyle rata.
 • Snowmass. Koko hiihtokeskuksen laajin yhtenäinen hiihtoalue (noin 240km rinteitä) sijaitsee reilun vartin skibussimatkan päässä Aspenin kaupungista. Snowmassin rinteissä on USA:n isoin korkeusero rinteessä (1343m) sekä ylin Aspen Snowmass alueen ylin hissiasema (3813m!). Iso alue ja erittäin ruuhkaton.

The snow. Aspen Snowmass ja Colorado tunnetaan kuivasta puuterilumestaan, joka on maineensa veroista – kevyttä, kuivaa ja mitä miellyttävintä laskea. Lunta tulee talven aikana metrikaupalla (keskimäärin yli 7m kaudessa) ja sade tulee yleensä öisin. Puuterin ja vapaalaskun lisäksi Aspen Snowmassin hiihtoalueella  on valtava määrä erinomisesti hoidettuja rinteitä, joten uutta laskettavaa riittää kaiken tasoisille harrastajille. Amerikassa rinteiden hoito on viety lähelle täydellisyyttä, toisaalta osa niiistä jätetään tarkoituksella hoitamatta ja urheilulliselle laskijalle on tarjolla myös sopivan pehmeää kumpareikkoa (Americans love moguls!).

Vaikka täällä lasketaan korkealla yli 2500 metrin korkeudessa, ei Aspen Snowmassissa tarvitse hytistä vilusta. Aurinko paistaa lähes joka päivä ja se lämmittää mukavasti jopa sydäntalvella. Kuivan lumen ansiosta sohjoiset tai jäiset rinteet ovat silti tuntematon käsite. Laskijoita on käsittämättömän vähän ja hissijonoja tai ruuhkia tuskin koskaan – välillä huomaat olevasti jotakuinkin ainoa laskija koko rinteessä.

Aspen

Black is diamond

Black is Diamond. Lukuisten viimeisen päälle kunnostettujen rinteiden vastapainona ovat jyrkät ja hoitamattomat mustat (merkitty 1 tai 2 timantilla = American skiers love the moguls). Kuuluisat offpiste -bowlit ovat valvottuja ja ne on tarkastettu lumivyöryjen varalta. Muutenkin hiihtoalueen rajojen sisällä vois laskea suhteellisen turvallisesti, eikä vuoristo-opasta tarvita. Kalliovuorilla puuraja kapuaa korkealla jopa yli 3600 metriin, joten lähes kaikki reitit kulkevat suojaisassa metsässä.

Aspen Snowmass WEBKAMERAT

Alueiden rinnekartat:

ASPEN MOUNTAIN>>
ASPEN HIGHLANDS>>
BUTTERMILK>>
SNOWMASS>>

FAKTAT

Ajankohta: 27.11.2021-17.4.2022

Omatoimikohde:
Kohteessa ei ole You Travelin opasta

Rinteet: 510 km
Merkittyjä rinteitä: 362 kpl
Sinisiä rinteitä: 265 km
Punaisia rinteitä: 90 km
Mustia rinteitä: 155 km
Lumetus: 277 hehtaaria (noin 13%)
Hissejä: 41
Ylin / alin hissi:
3813 m / 2400 m
Kyläkorkeus:
2425m (Aspen), 2500m (Snowmass)
Aspen Snowmass, kotisivut:
www.aspensnowmass.com

Alustavat lentovaihtoehdot:
Lennot Finnair: Helsinki-Reykjavik-Denver
Lennot Lufthansa: Helsinki-Frankfurt-Denver
Lentokenttäkuljetukset: Noin 4 h

Varaukset:
Ei online-varauksia. Ota yhteyttä toimistoomme puh. 0201-551100, sähköpostilla info (at) youtravel.fi tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Lisätietoja matkasta

Matkavaraukset Aspeniin

Soita 0201-551100 (ma-pe klo 10-17) tai ota yhteyttä alla olevan linkin kautta
Huom! Majoitusten, hissilippujen ja lentokenttäkuljetusten hinnat ovat paikallisessa valuutassa. Matkan hinta voi muuttua varaushetkestä esim. kurssierojen vuoksi.

Hissiliput

Hissilippu kannattaa hankkia matkavarauksen yhteydessä, sillä hinta on edullisempi kuin paikan päällä.

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Helsinki-Frankfurt-Denver tai Helsinki-Reykjavik-Denver
 • Majoitus aamiaisella
 • Laskettelumatkan hintaan sisältyvät edestakaiset lentokenttäkuljetukset välillä Denver – Snowmass (noin 4 h)
 • Matkan ajankohdan ja keston voit määritellä vapaasti itse, suosituin matka-aika on 9-11pv.

Matkan hintaan sisältyy

Kaikki matkapakettimme ovat räätälöityjä ja hintaan sisältyvät lennot (joko Helsinki-Frankfurt-Denver tai Helsinki-Reykjavik-Denver), majoitus sekä edestakainen lentokenttäkuljetus. Matkan ajankohdan ja keston voit määritellä vapaasti itse, suosituin matka-aika on 9-11pv.

Lisätietoja Aspen Snowmass -matkapaketista

 • You Travelin laskettelumatkalle voit varata Aspen Snowmassista eritasoista ja hintaista majoitusta tasokkaista 4-5 tähden hotelleista edullisempiin Lodge majoituksiin ja huoneistoihin. Huoneistoissa on keittomahdollisuus (ei aterioita) kun taas hotelli- ja lodge-majoituksessa hintaan sisältyy aamiainen. Puolihoito on Amerikassa tuntematon käsite eli sitä ei ole saatavana.
 • Coloradossa laskettelusesonki jakautuu eri hintaluokkiin majoituksen tason ja matkan ajankohdan mukaan. Hotelliesimerkkeihimme olemme poimineet vaihtoehdot eri hintaluokista (moderate = keskitaso ja deluxe). You Travelin kautta on saatavana myös muita majoituksia.
 • Kaikki matkapakettimme ovat räätälöityjä ja hintaan sisältyy lennot (joko Helsinki-Frankfurt-Denver tai Helsinki-Reykjavik-Denver), majoitus sekä edestakainen lentokenttäkuljetus. Matkan ajankohdan ja keston voit määritellä vapaasti itse, suosituin matka-aika on 9-11pv. Hissilippu kannattaa hankkia matkavarauksen yhteydessä, sillä hinta on edullisempi kuin paikanpäällä.

Hyvä tietää

 • Aspenissa sataa legendaarista kuivaa ja kevyttä Coloradon puuterilunta, jota kutsutaan myös nimellä Champagne Powder. Sademäärät ovat keskitasoltaan jopa seitsemän metriä kaudessa.
 • Aspen sijaitsee Kalliovuorilla. Alueen tunnusomaisia piirteitä ovat hyvin korkealla sijaitseva puuraja (jopa 3600m.), lämpimät ja aurinkoiset päivät sekä lumisateiset yöt.
 • Aspenissa on mahdollisuus bongata kuuluisuuksia. Tavallisen rinnekansan lisäksi Pohjois-Amerikan suihkuseurapiirit ovat ottaneet paikan omakseen.

Kohteen sijainti kartalla

Hotellit

Hotel Aspen

 

YLEISTÄ

Suosittu hotelli, ystävällinen palvelu. Hintaan sisältyy Lämmitetty ulkoallas ja porealtaat sekä baari/ lounge, Wlan. Paikallinen luokitus moderate.

HUONEET

Joko kingsize parivuode tai kaksi erillistä queensize vuodetta (pieni lisämaksu), höyhentyynyt ja peitteet. Huoneissa on kokolattiamatto, kaapeli-TV ja baarinurkkaus, jossa jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin sekä wc, suihku/kylpy.

SIJAINTI

Pääkadulla lähellä keskustaa, skibussin pysäkki suoraan hotellin edessä, Aspen Mountain päähissille matkaa n. 700m.

HINTAAN SISÄLTYY

Hinta/henkilö 2h huoneissa, aamiainen ja ”after-ski”, jossa ilmaista juotavaa ja syötävää. Paikalliset palvelumaksut ja verot.

LISÄMAKSUSTA:

Tilavampi juniorsuite kolmelle.

Huoneistohotelli The Gant

YLEISTÄ

Aspenin parhaita huoneistohotelleja, lämmitetty ulkoallas ja poreallas ja sauna. Oma ilmainen shuttlebus, jolla pääsee keskustaan ja hissiasemalle. Vastaanotosta saatavana eri palveluita, kuten suksihuolto jne.

HUONEET

Standard tason kolmio (4 hengelle), jossa oleskelutila ja keittiö sekä 2 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta, joissa kylpy/suihku, wc ja  hiusten-kuivaaja. Varustukseen kuuluu mm. takka, kaapeli-TV, wlan, parveke tai patio sekä keittiö, jossa mm. liesi/uuni, astianpesukone, mikro jne. Ei aterioita.

SIJAINTI

Rauhallisella sivukadulla, matkaa päähissille n. 400m, bussiasemalle ja keskustaan n. 500m.

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus/henkilö standard –tason kolmiossa neljälle hengelle, siivous, paikalliset palvelumaksut ja verot.

LISÄMAKSUSTA:

Erikokoisia loma-asuntoja, joissa oleskelutila sekä 1-4 makuuhuonetta. Kolme eri varustetasoa (Standard,Deluxe ja Premium).

Kuvia Aspenista

Videoesittely Aspen

Ota yhteyttä