Alppitupla Tirol Alppitupla - Tirol Tutustu Tirolin takuuvarmoihin huippurinteisiin. Pitztal ja Paznaun odottavat!

Talven huippu-uutuus 19.-26.3.2022 paketoi kaksi Itävallan komeaa hiihtolaaksoa samalle matkalle ja mahdollistaa seitsemän laskupäivää.

Pitz ja Paz! Korkealla sijaitsevat Pitztal ja Paznaun tarjoavat lopputalven herkkua. Vähemmän laskijoita auringon sopivasti pehmittämillä rinteillä, tule testaamaan nautinnollisessa kunnossa oleva keväthanki!

 • Upeita ja monille uusia laskukokemuksia jokaiselle hiihtopäiville
 • Matkalla on mukana You Travelin matkanjohtaja
 • HUOM! meno aamulennolla Innsbruckiin, paluu iltalenolla Münchenistä
 • Hintaan sisältyvät tarvittavat kuljetukset
 • Lisämaksusta hissilippu, 2 hiihtopäivää Pitztalissa ja 4 Paznaunin rinteissä
 • Lisämatkatavarat, esim suksipussi, max. 23kg (voi sisältää useamman parin suksia ja monot) lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa)

Lue lisää

Pitztal

Pitztal, Tirolin sydämessä

Tirolin Alppitupla sisältää kaksi mainota ja sopivasti erityyppistä laskettelukohdetta, joissa riittää laskettevaa koko matkan ajaksi. Kaksi täyttä laskupäivää Pitztalissa ja neljä Paznaunissa. Aamulento sekä lyhyt lentokenttäkuljetus kohteeseen mahdollistavat halutessasi rinteeseen pääsyn jopa tulopäivänä!

Alppituplan ensimmäiset päivät kuluvat rennosti Pitztalin laakson rinnealueilla. Keskellä Tirolia sijaitsevassa laaksossa riittää laskettavaa juuri passelisti pariksi päiväksi. Majoitustemme vieressä kohoava Rifflsee sekä yli 3400 metrin korkeuksiin kohoava majesteettillinen Pitztalin jäätikkö viihdyttävät laskijoita ensimmäiset päivät. Laakson kolmas keskus sijaitsee Hochzeigerissa, jonka laajalla yhtenäisellä rinnealueella kurvailemme ennen siirtymistä Paznauniin.

Patzaun

Patznaun, runsaasti rinteitä

Viikon puolivälissä kohde vaihtuu Paznaun  laaksoon, jossa majoitumme sen perukoilla sijaitsevassa Galtürissä (1565m). Sen lumivarma hiihtoalue kattaa 45km hoidettuja rinteitä ja lähes 1000m korkeuseroa. Pienellä vaivalla voit nauttia kevätlumesta rinteiden ulkopuolella tai rando-hiihdosta, johon Galtür tarjoaa upeat puitteet.

Laakson kuuluisin hiihtokeskus, Ischgl, ei juuri esittelyjä kaipaa. Lähes 240km rinteitä, jotka sijaitsevat lumivarmasti korkealla ja ulottuvat Sveitsin puolelle Samnaun kylään asti (muista pitää henkkarit mukana). Ischglin After Ski -elämä on tunnetusti vaudikasta ja mukaansatempaavaa!

Lähes täydellinen vastakohta Ischglin menoon on lähempänä laakson suuta sijaitsevat Kappl ja See. Keskusten ilahduttavan ruuhkattomilla ja leveillä baanoilla on tilaa kruisailla loputtomiin ja profiileita on tarjolla moneen makuun. Molemmat kohteet paljon enemmän, mitä rinnekilometrit aluksi antavat ymmärtää, korkeuseroakin kertyy pitkälti toista kilometriä. Varsinkin Kappl tunnetaan hyvin myös vapaalaskijoiden keskuudessa ja kevätauringossa lumen pinta hankikannon päällä pehmenee houkuttelevaksi. Ja mielestämme aina kun joku keskus markkinoi itseään perhekohteena, nousee sen mielenkiinto vapaalaskun suhteen huomattavasti. Niissä ei tilasta ja ajasta tarvitse samalla tavalla taistella lumisateen jälkeen!

alk.  1145 €
FAKTAT

Ajankohta: 19-26.3.2022
Pitztal 3 yötä ja Paznaun 4 yötä

Opaskohde:
Kohteessa You Travelin suomalainen matkanjohtaja

Pitztal:
Rinteet:
 80 km
Sinisiä rinteitä: 18 km
Punaisia rinteitä: 48 km
Mustia rinteitä: 14 km
Hissejä: 27
Ylin / alin rinne:
3440 m / 1450 m
Kyläkorkeus: Mandarfen, 1675 m

Paznaun:
Rinteet:
 322  km
Sinisiä rinteitä: 63 km
Punaisia rinteitä: 193 km
Mustia rinteitä: 66 km
Hissejä: 65
Ylin / alin rinne:
2872 m / 1180 m
Kyläkorkeus:
Galtür 1565 m

Alustava lentoaikataulu:
AY1493: HEL 05:55 – INN 07:30
AY1406: MUC 18:45 – HEL 22:20
Lentokenttäkuljetukset:
Meno Innsbruck – Pitztal noin 1h, paluu Paznaun – München noin 3h

Lisätietoja matkasta

Hissiliput

Lisämaksusta hissilippu kuudelle päivälle.
 • Aikuiset 320 euroa
 • Seniorit (63v ja sitä vanhemmat) 290 euroa
 • Lapset (16v ja sitä nuoremmat) 210 euroa
Pitztalissa kaksi kokonaista hiihtopäivää. Yksi Rifflsee/Pitztal jäätikön rinteissä sekä toinen kokopäivä Hochzeigerin hiihtokeskuksessa
Paznaunissa neljä kokonaista päivää, Silvretta Skipass on voimassa rajattomasti laakson kaikilla rinnealueilla, Galtür, Ischgl/Samnaun, Kappl ja See

Lento- ja transfer-tiedot

 • Lennot Finnairin reittikoneella. Ilman lisämaksua ruumassa voi kuljettaa yhden max 23kg painoisen matkatavaran
 • Lisämatkatavarat, esim suksipussi, max. 23kg (voi sisältää useamman parin suksia ja monot) lisämaksu noin 50 euroa menopaluu. Palvelun voi varata lentoyhtiön nettisivuilta siinä vaiheessa, kun olet saanut You Travelin lähettämän lentolippusi (noin 2 viikkoa ennen matkaa)
 • Laskettelumatkan hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset väleillä Innsbruck – Pitztal (n. 1h) ja Paznaun – München (n. 3h) sekä kuljetus Pitztalin ja Paznaunin välillä (n. 1h). Tämän lisäksi hintaan sisältyvät muut tarvittavat kuljetukset eri keskuksiin.
 • Hiihtomatkalla on You Travelin matkanjohtaja

Matkan hintaan sisältyy

Lennot, lentokenttäkuljetukset, kuljetukset majoituspaikkojen välillä sekä kuljetukset päiväohjelmien keskuksiin, You Travelin matkanjohtaja, majoitukset.

Hyvä tietää

 • Legendaarinen alppilajien valtias Benny Reich on kotoisin Pitztalista.
 • Ischglissä laskiessasi käväisemme myös Sveitsin puolella Samnaussa. Matka taittuu tyylikkäästi maailman ensimmäisellä kaksikerroksisella hiihtohissillä!
 • Paznaunin perällä sijaitsee Silvretta Bielerhöhe, Tirolin ja Vorlarlbergin raja-alue. Käy ravintolassa, ihastele huikeita maisemia ja vetäise vaikka hiihtolenkki 2030 metrin korkeudessa sijaitsevan järven jäällä!

Alustava viikko-ohjelma

 • Lauantai: Aamulento Innsbruckiin, kuljetus Pitztaliin ja majoittuminen. Ota rennosti tai jos haluat, vedä heti hiihtokamat päälle ja lähde mäkeen jo tulopäivänä! (ei sis. hissilippuun)
 • Sunnuntai: Rifflsee ja Pitztalin jäätikkö. Laskettelua korkealla huimissa maisemissa.
 • Maanantai: Bussikuljetus Hochzeigerille ja laskettelua Pitztalin laakson laajimmalla hiihtoalueella.
 • Tiistai: Aamiaisen jälkeen kohti Paznaun laaksoa ja Galtürin kylää. Tavarat hotellille ja päiväksi laskemaan kylän rinteisiin.
 • Keskiviikko: Vuorossa laakson jättiläinen eli Ischgl, jossa suuntaamme naapurimaa Sveitsin puolelle Samnaun alueelle.
 • Torstai: Noin puolen tunnin matka skibussilla Kapplin ja Seen hiihtokeskukseen, ehdit halutessasi laskea niistä molemmissa.
 • Perjantai: Viimeinen hiihtopäivä Ischglin rinnealueella ja Alppituplaviikon apres-ski
 • Lauantai: Jos vielä riittää menohaluja, ehdit aamupäiväksi rinteesesen (ei sis. hintaan). Puolenpäivän jälkeen kuljetus kohti Münchenin lentokenttää ja lento Suomeen

Kohteiden sijainti kartalla

Hotellit

Pensionaatit Pitztal ja Galtür

YLEISTÄ

Kodikkaat aamiaismajoitukset lähellä rinteitä tai skibussin pysäkkiä. Kolme yötä Pitztal, pensionaatti Mittagskogel, puolihoito sekä neljä yötä Paznaun Galtür aamiaisella, Hotel-Garni Sonneck (2h huoneet) sekä pensionaatti Türtscher (1h huone). Paikallinen luokitus pensionaatti/aamiaishotelli***.

HUONEET

Kahden hengen huoneet noin 20m2, joissa parivuode sekä pienempi huone yhdelle. Huoneissa kokolattiamatto, TV, suihku/kylpy wc ja hiustenkuivaaja

SIJAINTI:

Pitztalissa majoitus lähellä Rifflseen hissiasemaa (n. 100-150m), Patznaun/Galtür majoitukset kylän keskustassa, noin 150-250m skibussin pysäkiltä (kaikki rinnealueet)

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus/henkilö 2h huoneissa, Pitztalissa puolihoito eli buffetaamiainen sekä illallinen, Paznaun hotelleissa aamiainen.

Hotelli Pitztal ja Galtür

 

YLEISTÄ

Hyvätasoiset majoitukset, kolme yötä Pitztal, hotelli Mittagkogel (2h huoneet) tai Vier Jahreszeiten (1h huoneet) sekä Paznaun/Galtür hotelli Fluchthorn (kaikki huonetyypit). Majoituksen hintaan sisältyy puolihoito eli buffetaamiainen ja useamman ruokalajin illallinen. Viihtyisät oleskelutilat, WIFI, ravintola, baari sekä höyrysauna ja sauna. Paikallinen luokitus hotelli****.

HUONEET

Kokolattiamatto, parivuode (myös erilliset patjat), sat-TV sekä suihku tai kylpy, wc ja hiustenkuivaaja. Joko 2h huone standard tai superior sekä yhden hengen huone.

SIJAINTI:

Pitztalin hotellit sijaitsevat Rifflseen hissiaseman välittömässä läheisyydessä (max 100m) ja Paznaun/Galtürin hotelli kylän ydinkeskustassa noin 150m skibussin pysäkiltä (kaikki rinnealueet).

HINTAAN SISÄLTYY:

Majoitus/henkilö 2h standard tai superior huoneessa tai 1h huoneessa,  puolihoito.

Kuvia Pitztalista ja Paznaunista

Varaa matka

Ota yhteyttä