Seefeld Avoin kauppa
Hiihtomatkat

Avoin kauppa – kaikki hiihtomatkat 2021-22

Toivekkaana kohti tulevaa talvea. Tarjoamme kaikkiin kauden 2021-22 maastohiihto- ja laskettelumatkoihimme kuluttoman peruutus- ja muutosoikeuden, joka on voimassa 30.9.2021 asti.

Davos

Kuluton peruutusoikeus

Pandemia jatkuu yhä, mutta meneillään olevat rokotukset luovat jo huomattavasti enemmän toivoa matkailun avautumisesta, varsinkin Euroopan sisällä.

Myös kaikissa tulevan talven 2021-2022 maastohiihdon ja laskettelun matkoissamme on kuluton peruutus- ja muutosoikeus eli avoin kauppa 30.9.2021 asti.

Maksujen palautus nopeasti

Vastuullisena ja luottettavana matkanjärjestäjänä palautamme mahdollisissa peruutustapauksissa suorittamasi ennakkomaksut hyvissä ajoin ilman viiveitä ja hoidemme vaadittaessa tarvittavat kuljetus/majoitusmuutokset puolestasi sujuvimmalla mahdollisella tavalla.

You Travelin periaatteena on koko koronatilanteen ajan ollut se, että kaikki matkansa varanneet ovat saaneet rahansa täysimääräisenä takasin lyhyessä ajassa tai matka on ollut mahdollista vaihtaa toiseen ajankohtaan.

Matkatoimisto You Travel takaa, että matkoillamme noudatetaan viranomaisten ohjeita ja määräyksiä ja huolehditaan asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveydestä. Matkamme suuntautuvat myös kohteisiin, joissa on korkeat eurooppalaiset terveysnormit ja kehittynyt terveydenhuolto.

hiihtajat

Sosiaalista etäisyyttä

Turvavälien ja sosiaalisen etäisyyden noudattaminen on huomiotu kohteissamme. Lisäksi ulkoilmassa tapahtuvat aktiivilomat ovat jo sellaisinaan sen tyyppisiä, että isoja väkijoukkoja ja lähikontakteja yms. on mahdollista välttää.

Huomaa myös, että pidämme ryhmäkokomme pieninä. Pyrimme myös valikoimaan matkakohteiksi lähtökohtaisesti aina sopivan rauhallisia ja ruuhkattomia keskuksia. Tämän lisäksi  toimimme luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.